vurup kacani kovalasak ne olur?
Reklamlar
-
arkadaslar bayadir aklimdaydi sorayim istedim.diyelim ki duz yolda gidiyoruz geldi arkadasin biri bize gecirdi aynamizi soktu gitti biz bunun pesinden mi gitmeliyiz yoksa olay yerinde durup polisi mi aramaliyiz ? Adami yakalasak kovalayipta hakli cikar miyiz?
Olay ayna kirma degil diyelim ben ana yoldayim tali yoldan gelen vurup kacti diyelim
Reklamlar
-
rapidhacker5 adlı üyeden alıntı
arkadaslar bayadir aklimdaydi sorayim istedim.diyelim ki duz yolda gidiyoruz geldi arkadasin biri bize gecirdi aynamizi soktu gitti biz bunun pesinden mi gitmeliyiz yoksa olay yerinde durup polisi mi aramaliyiz ? Adami yakalasak kovalayipta hakli cikar miyiz?
Olay ayna kirma degil diyelim ben ana yoldayim tali yoldan gelen vurup kacti diyelim
Öyle bir durumda motoru kımıldatmayın plaka fln alın ve polis cagırın oradan gecenleri bekletin şahit olsunlar yada kamera kayıtları Ha vurup kactı vurmak derken arkadan vuran her zman sucludur motoru oldugu gibi bırak polisi ara o suclu ha vurup kactı sikayet ediceksin yada zarar cok büyük deilse ne bileyim cizik flnsa yakalayıp dövv
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
hiç bişey yapmayın bi halt olmuyo...yok milleti durduracakmışız bekletecekmişiz falan millette polisin keyfini bekleyecek, 2 saat tutanak tutacak..seni alkol testine tabi tutacak hastaneye gidecen...olay savcılığa gidecek savcılık takipsizlik verecek...ölme eşşeğim ölme...
-
erro adlı üyeden alıntı
hiç bişey yapmayın bi halt olmuyo...yok milleti durduracakmışız bekletecekmişiz falan millette polisin keyfini bekleyecek, 2 saat tutanak tutacak..seni alkol testine tabi tutacak hastaneye gidecen...olay savcılığa gidecek savcılık takipsizlik verecek...ölme eşşeğim ölme...
Dövsün o zman Abi ya kaza diyor KAZA adam düştü kolunu bacagını kırdı Tali yoldan hızlı cıkıp bekleyemen her zman sucludur.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Plakasını alıp gidin bir karakola ifade verin. Adamı bulup karakola çağırıyorlar. Başıma geldiği için söylüyorum. Suçunu kabul etmişti benim arabaya vuran hıyar. Kaza masrafını ödedi, üstüne ceza ödedi bi de özür diledi gitti. Ha kabul etmezse, ben yapmadım derse ne olur bilmem. Şahit gerekebilir.
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Dövsün o zman Abi ya kaza diyor KAZA adam düştü kolunu bacagını kırdı Tali yoldan hızlı cıkıp bekleyemen her zman sucludur.
arkadaşım cins misin...?
başımıza geleni anlatıyoruz işte...
kolunu bacağını kırdıysa hiç kıpırdamasın yatsın olduğu yerde zaten...ya da dur senin dediğin gibi ordan geçenleri bekletsin...
-
tamam ben hemen o zaman kacan olursa polisi arayayim
-
luthier76 adlı üyeden alıntı
Plakasını alıp gidin bir karakola ifade verin. Adamı bulup karakola çağırıyorlar. Başıma geldiği için söylüyorum. Suçunu kabul etmişti benim arabaya vuran hıyar. Kaza masrafını ödedi, üstüne ceza ödedi bi de özür diledi gitti. Ha kabul etmezse, ben yapmadım derse ne olur bilmem. Şahit gerekebilir.
senin olay karakolda çözüldüyse bir trafik olayı olarak çözülmüştür. adamı bulamasalardı mala zarar verip terketme olarak geçiyo ve trafik olayından çıkıyo...yaralanma yoksa pek sallamıyolar..senin polisler insaflılarmış adamı bulup getirmişler..
-
erro adlı üyeden alıntı
arkadaşım cins misin...?
başımıza geleni anlatıyoruz işte...
kolunu bacağını kırdıysa hiç kıpırdamasın yatsın olduğu yerde zaten...ya da dur senin dediğin gibi ordan geçenleri bekletsin...
Ben cins deyilim fakat yazan arkadas ne diyor bakarmısın Tali yolda Cıkan arac VURUP kactı 2 tekerlek illa motora birsey olucak sagı solu kırıcak düsücek sürücü yaralanıcak sen ne diyorsun bekletme sikayet etme söylediginden daha mantıklı benim dedigim polisi cagırsa polis kamera yoksa demezmi şayit diye al yoksa bosa beklemiş olursun...
-
Plakadan neden bulamasın adamı. Anında buluyolar merak etmeyin. Ancak sahte plaka falan olur o zaman hikaye uzar gider. Öyle bir tipte çarparsa arkaya yazın bedevi diye ne diyim
-
-
bedevi derken?
Anlamadım deme Bahtsız Bedeviyi Cöl de kutup ayısı Öpermiş derler ya öyle diyo Sansın yoksa bulunmaz
-
neyse artik biz yapalimda gerekeni.mesela kovalasak ne gibi yaptirimlar yapariz
-
neyse artik biz yapalimda gerekeni.mesela kovalasak ne gibi yaptirimlar yapariz
Bak bence diyorum cünki bunu bilmiyorum kamera varsa orda hani cekmişşe ve adam kacıyorsa kovala cünkü mefsi müdafa olmus orda polis olayı gibi zanlı sıkmadan yada vurmadan polis vuramayor ya aynı onun hesabı ..
-
luthier76 adlı üyeden alıntı
Plakadan neden bulamasın adamı. Anında buluyolar merak etmeyin. Ancak sahte plaka falan olur o zaman hikaye uzar gider. Öyle bir tipte çarparsa arkaya yazın bedevi diye ne diyim
plakadan sadece adamın ikameti bulunuyo...yani o an nerde olduğu pek belli olmayabilir...o açıdan bulunamayabilir ilk etapta demek istedim...sizin olayda şansınız varmış adam kısa zamanda bulunmuş..olay trafik vakasıdan çıktığı için savcılık mahkeme falan uzar gider iş adamın kaçması halinde...
-
bizim eve anında polis otosu geldi bir plaka yetiyor
kaçışıda yok aracı kontrol edıyolar anında
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)