Yamaha Ybr125 satılacak motor değil...
Reklamlar
-
Merhaba MT dostları
Bugün akşam işinden çıkarken çok süper yağmur ve dolu yağıyordu.Dedim motor ile gitmeyim diye ama sonradan kuzende ne olacak sadece ıslanırız gel gidelim deyince iyi gaza gelmiş oldum ve motoru çalıştırıp bastım gaza.... sonradan e5'e bi baktım her zaman trafik olan yolda araba yok, bir kaçtane var onlarda emniyet şeritinde bozulmuş vaziyette duruyolardı tabi o sırada benim güzelim satmayı düşündüğüm YBR125 ile tam gaz 2. vites devam ediyorum.... bu motor o yağmurda göl olmuş yolldarda istop etmeden işyerinden 7km uzaklıkta olan evime yolda kalmadan götürdü ya.... kararımı verdim. bu motor bugün istop etmedi ya daha da satılmaz kolay kolay... bu sıkıcı yazımı okuyan ve okumayan arkadaşlara çook teşekkürler...
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
Reklamlar
-
-
yolda giderken motorun ön çamurluğuna kadar komple su doluydu... bilemiyorum belki ben büyütüyorum ama o suda hızlı gidebilecek bırak motoru herhangi bir araç varsa ben bilemiyorum...
34 SDT 60
-
valla sedat bende yağmurda giydim yağmurluğumu çıktım dışarı 2-3 km yaptim bazi yerlerde su jantimi yarıya kadar gömdü 1. viteste yardıra yardıya geçtim çok zevkliydi yarın sabah bi zincir yağlayım artık haketti mavicik :D
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
mahonyy adlı üyeden alıntı
yolda giderken motorun ön çamurluğuna kadar komple su doluydu... bilemiyorum belki ben büyütüyorum ama o suda hızlı gidebilecek bırak motoru herhangi bir araç varsa ben bilemiyorum...
hacı motoru geçtim...
ben yaris'i çıkartmaya korktum batar filan diye, minibüsü çıkardım (peugeot boxer)
o bile zor gidiyordu...
sen yine çok iyi gelmişsin...
-
Ybr candır caan
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
Ben de CBF'le sağanak altında tek marşta Edirne'ye gittiydim 3 sene evvel, güzel bir his o sürüş
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hocam ne yaptın sen ya ybr bu ,öyle kolay bozulur mu
Sağanak yağmurda çinli ile 25 km gitmiştim de tık dememişti..
Yağmurda gideceksen,kask,eldiven,mont,bi de dizlik olsun, (60-70 km hızlarda çivi gibi sert oluyor damlalar),fizana bile gidersin
-
kanka ybr bu borumu????
yağ yakmaz arıza açmaz yolda teklemez yağmurda stop etmez...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
sizinki bişeymi? Benimki komple suyun altından bile gider.
-
Ben o fuar günü fuar alanından windysle 100 km hızla artık yağmurmuydu karmıydı tam anlayamadım sarıyere kadar geldim
-
Beyler, tekerler ne marka 0 ybr nın?
-
benim kullandığım bildiğin dandik cst..
-
Abartmayın. çinliside gidiyor japonuda, kore'liside. İki zamanlı peugeot la egzostu komple su içinde 500 mt gittik.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
-
delileoo adlı üyeden alıntı
anca rüyanda görürsün ekmek arası. Caponlar benim motoru üretirlerken yüzmesinide öğretmişler. Çinliler seninkine ne öğretmişler?
-
-
ölsem almam o motoru. 10 hp ben safkan japon inzuma alacam hedefim o
-
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
valla sedat bende yağmurda giydim yağmurluğumu çıktım dışarı 2-3 km yaptim bazi yerlerde su jantimi yarıya kadar gömdü 1. viteste yardıra yardıya geçtim çok zevkliydi yarın sabah bi zincir yağlayım artık haketti mavicik :D
bende de yağmurluk vardı da hikaye oldu hepsi komple su girmedik yerim kalmadı....
---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:34 ----------
-unnamed- adlı üyeden alıntı
hacı motoru geçtim...
ben yaris'i çıkartmaya korktum batar filan diye, minibüsü çıkardım (peugeot boxer)
o bile zor gidiyordu...
sen yine çok iyi gelmişsin...
sorma Ebubekir unutamıyacağım bir gündü...bir ara güzelyalı e5 te motorun bujisine kadar su içerisine girdim aha kaldım dedim ama birşey olmadan çıktım oradan....
---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:39 ----------
search16 adlı üyeden alıntı
Abartmayın. çinliside gidiyor japonuda, kore'liside. İki zamanlı peugeot la egzostu komple su içinde 500 mt gittik.
benim bindiğim çinlileri bujisine biraz su gelse çalışmıyor du ama ybr bugün bırak birazı resmen su içinde yüzdü.........
34 SDT 60
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)