Yamaha Ybr125 satılacak motor değil...
Reklamlar
-
Hiç duymadım böyle bir olayı bence tek ybr deil sans olabilirmi biraz motor eger motoruna su yada aksamına su deymemişşse durmaz ama deymiş diyorsun ha suanda motor calısıyormu bi elektrik aksamını fln eve gelince kuruttunmu eger bu olaylar yoksa hakketen hakkını veriyor ama bence bi Honda Fln gecerdi ama kanaatimce Cinliler cok zor gecerdi Satma arkadas motorunu satma
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Reklamlar
-
motoru geldiğim gibi bıraktım kendi başına 5 dakika çalıştı sonra kapattım kontağı eve geçtim sabah bakacam işe giderken çalışıp çalışmadığına
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
-
ah ah şu ybrden banada lazım motor yağmurda gitmiyor resmen tam istop ederken jikle yi açıp sonra tekrbr kapatıym
-
Ben tüm kış yağmur çamur kullandım çok şaşılacak bir durum değil
4-5 cm karın içinde yürüttüm bilimum adam boyu belediye çukurlar dolu yağmuru vs vs
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
150 zcm ile sağanak yağmur altında s virajları yatarak alırdım.
hey yavrum hey..
bin yüz elli tlye gıttı...
-
-
ooo eskilerden kimler kaldı diyodum ben de
ybr gibi eşşek motor mu var ya. hem güçsüz hem çok sağlam, ne akar ne kokar
ben de bi anımı kısaca paylaşayım:
2009 varken, 4 saat sürdüm yoğun sağanak altında, hem de tam gaz. üstelik yanımdan geçen arabalar de beni yıkadı durdu... makine havadaki aşırı nemden ve dik rampalardan dolayı soğuyamayıp hafif hararet yapar gibi oldu biraz dinlendirdik düzeldi. sonra devam tabi...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Blsi olmaz gayet normal ıslanmayı sevmem şahsen hatta nefret ederim mümkünse yola çıkmam eski hyom la baya sağanak yağmurda kullanmıstım zor çok zor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)