Abiler, bir yardımcı olun lütfen ne zamandır ugrasıyorum
Reklamlar
-
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam moderatörlerden özür dilerim.
Üniversite ögrencisiyim ve motor almayı düşünüyorum.19uma yeni girdim motor kullanmadım ve ehliyetim yok, ama bi yerden baslamak lazım özgürlüğün dibine vurmak istiyorum.
Boyum 1.77kilom 60 civarı.Biraz araştırdım ve honda cbr 125 r ile baslamayı düşünüyorum.En büyük sorunum uzun yol.Yazları Samsunda oluyorum ama Çanakkalede okuyorum 800km mesafe yapabilir miyim ? Bir de sıfır fiyatları nedir bilmiyorum.Sahibinden.comdan 2. el fiyatlara göz gezdirdim az çok biliyorum
Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Reklamlar
-
Ehliyet +ekipman sonra motor (Bence)
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
öncelikle bir ehliyet kursuna yazıl. sonrasında ise forumda gereken bilgi ve yardımı bulacaksın. ehliyetini almadan sakın motosiklet alma.
-
geçen sınavı kaçırdım kendimden emin olamadıgım için, önümüzdeki ehliyete yazılıcam, ehliyetsiz motor kullanamam 600tl cezası ve her defasında 2katı artıyor
-
kirlicorap adlı üyeden alıntı
geçen sınavı kaçırdım kendimden emin olamadıgım için, önümüzdeki ehliyete yazılıcam, ehliyetsiz motor kullanamam 600tl cezası
ve her defasında 2katı artıyor
600 Deyil 700 oldu
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
ybr, cbf veya vitesli çinliler başlangıç olarak iyidir. İkinci elleri başlayanlar için dahada iyidir. Acemilik üstündeyken sıfır bi cbr 125 alırsın 7 bine. Düşünce tüüü gitti bizım sıfır motur dersin. Önce 2.ci elle tecrübe sonra al sıfır motor. Ehliyetsızde binme motura.
-
Ehliyetsiz binilmez zaten ondan yana bi sıkıntım yok, arkadaşlarda motor var daha 1kere bile binmedim.uzun yol hakkında bilgi verebilecek misiniz ?
-
Ehliyetsiz binilmez zaten ondan yana bi sıkıntım yok, arkadaşlarda motor var daha 1kere bile binmedim.uzun yol hakkında bilgi verebilecek misiniz ?
Dostum dur ehliyeti ekipmanını motoru alda gidersin hemen 0 km de 0 tecrübeyle gidersen dönemessin o yolda ALLAH korusun bence cbr fln bırak 2.EL ybr Veya Cub düşünrsen al cinli fln fark etmez
-
adem80 adlı üyeden alıntı
ybr, cbf veya vitesli çinliler başlangıç olarak iyidir. İkinci elleri başlayanlar için dahada iyidir. Acemilik üstündeyken sıfır bi cbr 125 alırsın 7 bine. Düşünce tüüü gitti bizım sıfır motur dersin. Önce 2.ci elle tecrübe sonra al sıfır motor. Ehliyetsızde binme motura.
çin düşünmüyorum sıkıntı olmasın sonra, 2. el daha iyi gibi görünüyor.bir de stajer ehliyet geliyor motora dahil mi ?
-
125 lik motorla 800km en az 10 saat sürer. ÖZellikle racing tarzı oturuşla seni çok yorar. 800km canakkale-samsun git-gel yapılmaz bana göre, hobi amaçlı ancak 1-2 kez yaparsın
-
çin düşünmüyorum sıkıntı olmasın sonra, 2. el daha iyi gibi görünüyor.bir de stajer ehliyet geliyor motora dahil mi ?
araba ehlıyeti dahilse motorda dahıl olur.
-
Yılbasından sonra o yasın tutarsa 2 ehliyeti al yoksa stajere kalırsın
-
-
2. el sanırım daha iyi olur. hem acemilik atarsın hemde düşünce için gitmez.
800km temiz ve bakımlı bir motorla pek sorun olacağını sanmıyorum (tabi üstatlar daha iyi bilir)
dikkat etmen gereken konu ehliyet ve koruma ekipmanları. tabi bunları aldıktan sonrada bol bol pratik yapmak.
http://www.motosiklet.net/forum/alpaslan-kuzucan/ ve http://www.motosiklet.net/forum/donald-duck/ bunları bol bol okumanı tavsiye ederim.
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
-
wers adlı üyeden alıntı
linkleri kaydettim çok tesekkür ederim vaktim oldukça okucam hepsini
-
adem80 adlı üyeden alıntı
araba ehlıyeti dahilse motorda dahıl olur.
İlahi adem abi 2. kişiylemi gezicenn
-
onu demek istemedim taltı.
-
Cbr'yi unut derim motora 7000 civarında bir para vericeksin ama daha acemisin düşersin falan gider motor ben sana çinli almanı öneririm ilk tecrübe kazanmak için Mondial Mh 125 Drift işini görür
135 cc
0 fiyatı 2800 Tl plaka ekipman vb ile 3500'e gelir
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
bizim arkadaş istanbul sivas yaptı ama 125 lik ile o yol bitmez memnunda ama hızlı gitmek istiyo insan o yüzden hangi 125 olursa olsun uzun sürer yoksa gidilir yan 80e kitle git yani arkadaş gitti geldi geçen yaz şikayetteetmedi hiç
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)