Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Radar Saçmalamaları

REKLAM ALANI
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Günaydın arkadaşlar. Dün acil bir evrak almak için motorla Sakarya'dan Kütahya'ya gidiyordum. Bilecik yakınlarına gelirken yolda araba için hız sınırını 110 olarak gösteriyordu. Ben de 100le rahat rahat gidiyordum. Bir kamyonun yanından geçerken radar pusucusunu farkettim. Sonra az ilerde hop çevirdiler. Ne oldu dedim. 104le radara girmişim. Dedim böyle böyle hız sınırı kaç ki? 100 dediler motor için. Sonra bunun %10luk payı yok mu dedim. Var ama motor için 90 dediler. Kağıttan da bakmıştı adam 100 diye yazıyordu orda. Sonra biz bu cezayı yazıcaz itiraz edeceksen mahkemeye ver dediler. Her türlü olay saçmalık. %10 pay eklenmiş olsa son hız 99 olarak yazar 100 yazmaz. Hadi diyelim ki 99u geçemem, arabalar 120yle gidecek ben onlarla kamyonlarla onların arasına mı sıkışacağım? Şu olayın doğrusunu bilen var mı? Otoyol olarak geçiyor sanırım orası. 99 sonrası mı ceza yoksa bu cezayı itelediler mi bana? İtiraz etsem sonuç alır mıyım ve bu itirazı nasıl yaparım?
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    geçmiş olsun...104 le girdiğin için herhalukarda itiraz etsen bi şey çıkmaz diye düşünüyorum...

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bolunmus cift seritli yolda 90 km hiz siniri. %10 eklediginde 99 son limitin. Yani 100 km hiz ile gidersen radar cezasi alirsin.
    jr. bunu beğendi.

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Yapacak bir şey yok geçmiş olsun............
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Gökbörü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bolunmus cift seritli yolda 90 km hiz siniri. %10 eklediginde 99 son limitin. Yani 100 km hiz ile gidersen radar cezasi alirsin.
    Bölünmüş çift şeriftli yolda hız sınırı 100 olması lazım.

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Ne saçma sapan bir durum ya. Racing alıp 200-250 basıp plakayı da çıkartmak gerek. Oldu mu tam olsun bari, varsın cezaya vereceğim para da benzine gitsin böyle.
    Araba için hız sınırı 110 gözüküyordu, heralde bölünmüş yol olarak geçiyor orası. Çok salakça ama arabalardan 20 km az hız sınırı olması motosikletler için.

Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı Gökbörü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bölünmüş çift şeriftli yolda hız sınırı 100 olması lazım.
    Orta serit 90-100 arasıdır sol serit ise 100-120 arasıdır bence dogru söyledin

Not:Bizde radara girmiştik 120 ile 3 motor ilerde cevirme vardı motorlarda plaka yoktu bastık kactık biz poliste arkadan baka kalmıstı
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)