Sen belediyedemi çalışıyorsun,kardeş şu adres nerede ,yeter artık .....
Reklamlar
-
Arkadaş allah cbf cilere sabır versin ne zaman bilinçlenecek bu millet;
Ulaşım için şehir içinde motosiklet kullanıyorum,şahsi kullanıcıyım yani ne kuryeyim nede belediye işçisi ama gelgelim bunu sürekli izah etmekten sıkıldım, motoru park edip terketmem 10 dk, kilitle vs. bu 10 dakikada 5 kişi adres soruyor inanın ,birde bilmiyorum diyince garip garip bakıyorlar ,hatta bi adam sende hiç bir yer bilmiyorsun diye fırça bile attı,güldüm geçtim )
Birde sürekli fosforlu yelek giyerim gece gündüz,malumunuz bakar kör yayalar araçlar, apartman komşum bile hayırdır belediyeye mi girdin diye soruyor bu arada bu fosforlu yelek bugün amacı dışında işime yaramadı değil hani, önümde 30 kişi varken ptt deki memur gel belediyeci abim bekleme sen dedi işimi halletti
Kurtulun şu önyargıdan ey yurdum insanı her fosforlu yelek giyeni belediye işçisi,her motora bineni kurye sanmayın .....
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Reklamlar
-
harun daha iyi işte bak işine yaramış )
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
10' da 1 be erol abi )
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
sen yetkili bi abiye benziyon
-
hahahaahah
bende başımdan gecen iyimi kötümü diyim bi olayı anlatim bir gün kredi cektim için ulus şubesinde bi bankaya gittim müşteri temsilcisinin yanına gittim oturdum bana ne dese begenirsin
evrakmı getirdiniz kuryemisiniz ben acayip afalamıştım ne alaka diye hiç beklemiyodum ya düşünsene kredi cekmeye gittim kadın bana kurye muamelesi yaptı:D özür fln diledi ama bu ön yargı kör cahilik hep insanların üstünde
-
-
Bu saatten sonra kimse değişmez..
biz alışıcaz sanırım
Cbf olayında kurye sanılmak benımde canımı cok sıkıyor illa kaliteli bir motosikletle mi gezmek gerek sankı kuryeden baska kımseye satılmıyor cbf'ler çok ayar oluyorum
[B][COLOR="#800080"]]nice-design.berk@hotmail.com
Her türlü web sitesi yapılır[/COLOR][/B]
-
ares sormak 5 tl. 5 kişi sorsa günde benzin paran çıktı
-
bana da eczacı kurye muamelesi yapmıştı. ama olayı anlayınca kıpkırmızı oldu kadıncağız. özür üzerine özür. ön yargılı insan çok ne diyelim.
-
bana da "birader bişey sorucam, merak ettim de sinbo'da yetkili servis misin kuryeliğini mi yapıyosun?" dedi bisikletli bi amca. ben de vizörü açtım ve "hayır, o benim sponsorum" dedim. önce bi algılayamadı, sonra jeton düştü ve gitti
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Aynı espiriyi forumdan bir arkadaşa yapmıştım. bi ara gelde şu bizim kettle yap dedim
Yıllardır motora binerim. Sadece bir defa başıma böyle bir durum geldi.
Motor mavi beyaz, kıyafetlerde öyle, kafamda bmw şapka, gözlükler iş güvenlik gözlüğü siyah.
Bayanın biri gelip, memur bey (polis) şu adresi tarif edebilir misiniz dedi. Bende sesli olarak Aii Aiii bekleme yapma dedim
Deli sanıp gittiler
yahu kovacaklar beni işten en sonunda nasıl kahkaha attıysam
ahuahuhauhau
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
-
Arkadaşım ne anlayalım biz motorcunun halinden, üstündeki fosforlu şeyin ne işe yaradığından, neye benzediğinden. Bizim işimiz gücümüz dizi seyretmek Sen de al bir "çapır", giy deri yelek, "serseri!" sınıfına katıl, bak bakalım kimse yanına yaklaşıyor mu...
-
Beni kimse ne polis ne de kurye zannetti
Sanırım motosiklet yüzünden ve sürekli siyah ağırlıklı giyinmem yüzünden herhalde. Ama iyi kahkaha attım yorumları okurken :D
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Aynı espiriyi forumdan bir arkadaşa yapmıştım. bi ara gelde şu bizim kettle yap dedim
Yıllardır motora binerim. Sadece bir defa başıma böyle bir durum geldi.
Motor mavi beyaz, kıyafetlerde öyle, kafamda bmw şapka, gözlükler iş güvenlik gözlüğü siyah.
Bayanın biri gelip, memur bey (polis) şu adresi tarif edebilir misiniz dedi. Bende sesli olarak Aii Aiii bekleme yapma dedim
Deli sanıp gittiler
Amma güldüm, Allah ta seni güldürsün..
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
kim adlı üyeden alıntı
önümde 30 kişi varken ptt deki memur gel belediyeci abim bekleme sen dedi işimi halletti
Koptuğum nokta işte burası :D
-
sen belediyecisin, bilirsin
bu yıl çevre temizlik vergileri kaç para olacak?
-
allahta sizi güldürsün emi...
-
Bi gün motorla eczaneye gimistim. Arkasinda rimowa çanta takili, kaskta HD Hero kamera takili. Bi polis araci durdu, dört polisten biri eczaneye girdi tam ben cikarken. Disarda bitanesi arabadan bakip o kafandaki ne dedi. Kamera dedim. Indi yanima geldi, napiyosun bunula dedi. Afalladim tabi. Video cekiyorum dedim. Anladim da napiyosun dedi. Bi daha dumur. E video cekiyorum, sonra izliyorum dedim. Bir sessizlik oldu.
Sonra bir adim geri cekilip soyle bi motoruma bakti, vay BMW dedi, sonra ilaç isindemisiniz? (sizli konusmaya dikkat)
Kopmamak icin kendimi tutuyorum, yok dedim zevk icin biniyorum. Sonra icerdeki geldi, haydi iyi gunler dediler gittiler.
Ben de eczaneye girerken kamerayi kapatmis olduguma bi ton küfür ettim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)