İyi yapmışsın ama keşke hiç motoru kımıldatmadan direk polisi arasaydın. Ezip geçecek hali yok ya motoru.
Sonuçta bu bisiklet değil. Ruhsatlı-vergisi verilen-sigortası yapılan bir araç. o bana ayrılmış olan yolda ister ortasından giderim. istersem sağından istersem solundan.
Sollayacak ise sol şeride geçer. Ben sıkışmak zorunda değilim. Kaçmak zorunda da değilim. Sonuna kadar haklısın ama şiddet çözümde değil.
Allah korusun 10 dk içinde oraya 10 tane dolmuş gelirdi. Seni geçtim polisler bile kaçardı. Yada adam arabadan iner kafana odunu koyardı.
Herkes trafik manyağı olmuş. Her geçen gün kendimizi daha çok kaybediyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
şiddete karşıyız ama bi abim demişti kardeş öldüren suçlu da ölen in hiç mi suçu yok diye....bazen acaba haklı mı diye düşünüyorum. Cezasını vermek tabi ki bize düşmez ama bu arkadaşımız o gün çok daha sinirli olup üzerinde bulunanan kesici aletle dolmuşçuya da zarar verebilirdi...o dolmuşçu denen p...nk bunu düşünemiyo işte...bu arakdaşımız da sinirden başına gelebilecekleri düşünemeden, ki neyseki bişey gelmemiş, hareket etmiş ve camı çerçeveyi indirmiş...
onun için dolmuşçu denen insan evladının ve diğerlerinin ve bizlerin bir insanı sinirlendirmeden önce iki kere düşünmemiz gerekli. adamın sigorta atarsa ne olacağı belli değil...yol kenarına park etme kavgası yüzünden cinayet işlendiğini biliyorum...
Çok yanlış
hiç yakıştıramadım
cık cık cık...
ne diyoruz? yola çıkarken bir demet gülle çıkacaksınız
bu gibi durumlarda karşı tarafa gülleri uzatıp özür dileyeceksiniz.
birdaha olmasın.
adamın camını çerçevesini kır kaç ne güzel ya kırma ya da kırıyorsan adam gibi dikil adamın karşısına o adam sana çarpıp kaçmış mı ben adam haklı demiyorum ama senin yaptığında adamlık değil kır dük sonra polisin arkasına saklan... arkasında duramayacağın işler yapma bence bir dahaki sefere kaçamayabilirsin
gerçi haketmiş ama riske girmene değermi bilmem.aslında en başında yol verecektin geçip giderdi...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Ya bu kitapsızlar hak ediyor her türlü şiddeti ama sonuçta altımızdaki alet 2 teker üstünde. Adamın götü yemez inip boğuşmaya sürer üstünüze cinstir, kıldır, psikopattır ezer geçer okadar olmasada kalkar haydarla kovalar çıkartır ayana sıkar . Gereksiz riskler almamak lazım yani. Yasalarda değişti kalkar adamın bi tarafını kırarsın 8 ay 20 gün alırsın valla. Yoksa bende şiddet taraftarıyım. İmansız olabilirim her an Neyse büyük geçmiş olsun başına iş almadan kapanmıştır olay umarım.
tüm arkadaşların geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler
iyi yapmıssın kötü yapmıssın diyen arkadaşlar var
bir düşünün motorum daha 200 km de ve ben borç dert almış bi insanım durdu yere motoruma çarpıyor yere düşmekten şans eseri kurtuluyorum ve + olarak malıma zarar veriyor nası hoşgörmemi beklersiniz anlmış deilim ki o trafikte bırak beni yakalamayı gıdım gıdım ilerliyo millet bundan dolayı içim gayet rahattı ki bulundugum muhitte 3 5 dolmuşcu inip beni dövme gibi bi olay söz konusu deil dogru biraz agrasif davrandım ama hakkettiklerini düşünüorum işimle evim arası ful trafikte gidiyorum ve hergün önüme kırıp frene asılıp yolcu almak için kıl payı kurtarmaktan adamın canı sıkılıyor açıkcası ve dandik kaskla camı nası çaatlattın diyen arkadaşın denemesini rica ediyorum
ve eminim ister ss olsun ister scooter malınıza bu şekilde biri zarar verince + olarak düşmekten kurtulup kıl payı dizler titremeye başlayınca hiçbirinizin başka türlü tepki verceni sanmıorum arkadaşlar ..
Dostum hemen hemen hepimiz aynı tepkileri verebiliriz ki düşüncede biriz lakin böyle konularda risklerdende bahsedelim ki bu tavrı ve sonuçlarınıda insanlar okurken düşünüp kendi tavrını belirleyebilsin. Yoksa az bile yapmışsın ben çıkartıp döverdim bide adamı ama inan bana boş işler beya. Ufacık şeylerden hayatını karartacak noktalara varabiliyor bu gibi durumlar. Birde bu olay şuna benzedi artık. "Madem biz bu ipneleri motor konusunda eğitemiyoruz bari tekme tokat girişip eğitelim " . Bu arada haklısın mal canın yongası bende daha borcunu bitirmedim adamın canı sıkılıyor masraf çıkınca ;)
Kardes fandikde olsa kaskta sorun yok dimi
yoksa cama degilde kaskina acirdim
ellerin dert gormesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
Kardes dandikde olsa kaskta sorun yok dimi
yoksa cama degilde kaskina acirdim
ellerin dert gormesin
İyi yapmışsın bu hayvana ama yine de dikkatli ol.
Bu dolmuşçu taksici tayfasının başına bir iş geldiğini haberlerde dinlediğimde hiçbir zaman acımamışımdır. Sonrasında da çıkıp trafiği hayvanlar gibi kapatıp prostesto etmelerine de hep gülmüşümdür. Asla acımam bu insanlara. Ancak çoluğu çocuğu olanlarının ailesine acırım. Dünyada, dolmuştan kazandıkları paradan daha değerli birşey yoktur onlar için. Ne bir insanın yaşamı ne de başka birşey...
Eline saglik Metin kardes lakin dolmuscular arasinda karincalarinkine benzer bir dayanisma vardir. Bu ornekteki karinca, agzindan salyalar sacarak durumu arkadaslarina anlatacak ve cilgina donen dolmuscu arkadaslariyla birlikte motosikletlilere karsi topyekun bir savas ilan edecekler. Neyse sana birsey olmamis, gecmis olsun...
pekin polis jopu en etkili yöntem olur diye düşünüyorum
onlarda levye varsa bizdede bu olmalı küçücük ama açılınca kol gibi artık neresine gelirse
deneyim sahibi bir arkadaşımız heralde abi ?
bilmediğimiz bir olay mı var yoksa.)
helal olsun sana motorları küçük görmez artık kanı bozuk dolmuş söförü
Farımda Hep Açık Yolum da...
34 AG 9914
Kucukmu gormez.Bence hic gormez,artik.
Aksam kahvede haberlerde aha bu benim ezdigim motor ya la diyerek hava atip kahkahalarla gulerler.
Cunki bu karaktersizlikte bir insan karsindaki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
http://www.zaman.com.tr/haber.do;jse...haberno=511996
Bu adam 2 yıl yatmadı arkadaşlar. Karşınızda nasıl tipler var bir daha düşünün.
Gültepe sokaklarında kabadayı kabadayı geziyorlar ellerinde tespih...
Daha hiç kullanmak gerekmedi son ihtimal dir fakat inanınki bu ve bunun gibi birkaç olaydan sonra cephanelik gibi geziyorum artık. Çantamda cebimde ve mutlaka her zaman elimde hep birşeyler vardır. Hiç boş dolaşmam. Alışveriş merkezlerine giremiyorum çoğu zaman.
Eğer birisi ölücekse o ben olmama gerek yok. Nasıl olsa öldüren 2 yılda dışarıda. Onun için bakın birgün benim gibi bi şizofrene denk gelirsiniz. Neye uğradığınzı şaşırırsınız.
Bu yüzden fazla maceraya girmenin manası yok. Boşuna gazlamayın birbirinizi.
Yanlış anlaşılmasın şiddete sonuna kadar karşıyımdır ama kaçınılmazsa diyedir. Tedbir amaçlı. Şöyle şöylim adam bana bıçak çekti, daha yeni olay gecenin bir yarısı tenha biryerde elim cebimde arabadan inerken kapı cebinden aldığım biber gazı elimde vaziyette yine de konuşarak tatıştırdım adamı ya hapyıldı ya sarhoş. Öyle bir uçurum kenarıki (bilenler bilir rumeli feneri köyü kalenin oradaki koyun kayalıklarındayız o anda ) o anda bir kıvılcım o adamın ölümü olucak büyük ihtimal herşey bir parlamaya ve insanın içindeki psikopatın dışarı çıkmasına bakar. Fakat marifet bunu çıkarmamakta. Her zaman bir yolu daha vardır fakat şiddett en son ihtimal olmalı....
Lütfen böyle şeylere prim vermeyelim.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)