dizlerim halen titriyor ...
Reklamlar
-
O dolmuşçu kendi ortamının ve cahilliğinin verdi cesaretle münübüsün içinden ucu demeirli sopayla çıkıp kafana indiribelirdi.
Bu hayvanlarla trafikte zıtlaşmayacaksın. İstedikleri o zaten sende ekmeğine yağ sürmüşsün... Scooter'in var olası zıtlaşmanın kokusunu alınca bir dahaki ışıklara gelmeden münübüs hattından ilk sokaktan ayrılıp bu öküz gidince tekrar yoluna gitmelisin.
Reklamlar
-
sezer aykaç adlı üyeden alıntı
arkadaşım gereksiz risk almışsın. trafikte her hata yapana bu şekilde davranamazsın. neyseki bu sefer şanslı günündesin. hayatın ile kumar oynama. her hata yapanı bu şekilde uyarmaya kalkarsan biride çıkar sıkar kafana. abartmıyorum kimin ne oldugunu bilemezsin.
ben hiç gereksiz olduğunu düşünmüyorum bugün camını kırmasaydı bu adam her gün başka motorcuların canını tehlikeye atıp, sinirini bozacaktı..
o anki psikolojisini bilemezsiniz insanların o sebeple ben hak veriyorum. Ve Cesaretinden dolayı tebrik ederim.
ben açık söyliyeyim durumlar için yanımda biber gazı taşırım hep cüsse olarak büyük olsam da tedbiri alıyorum.
[B][COLOR="#800080"]]nice-design.berk@hotmail.com
Her türlü web sitesi yapılır[/COLOR][/B]
-
kanmix_x adlı üyeden alıntı
Ufak scooter lar gerçektende önemsenmiyor misal SS makineler 2 lamba geriden geldiğini hissettiriyor bir de egzoz sert ve derinden herkes yol veriyor en azındam bizim burda gözlemlediklerim bu şekilde
evt bende dicektim bunu ama alınan fln olur diye demedim scuteri araclar hiç sallamıyo altında büyük alet olunca direk yol veriyolar
-
Böylesi durumlarda sıkacaksın biber gazını camını açtığında içeriye.Hem seni takip edemez hem de bütün yolcuları indirmek zorunda kalır,durulmaz o arabada.Kaybettiği sıra ve yolcu zararı olur.Bazen yanında çekiç bulunduracaksın,indireceksin arabanın tavanına.Başka hiçbirşey değil sadece tavanına.
-
Geçmiş olsun.. Ne diyeceğimi bilemedim
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
riskli olmuş biraz ama iyi olmuş.
-
Hala iyi yapmışsın, çok iyi olmuş diye destek verenler var. Gereksiz riske niye giriyorsun ki ? Bu tip durumlarda sağa çekip, hanzonun geçmesini beklemek en hayırlısıdır. Sonra bir derin nefes alır bu hayatta yapman gereken daha çok şeyin olduğu bilincine varıp yoluna devam edersin. Hele hele bu dolmuşçu ve taksici tayfasına hiç bulaşmaya gelmez; sen tartışırken birdir sonra etrafına bir bakarsın 5 olmuş. Cahil insanlarla muhatap olup kendimizi sıkmaya ne luzum var ?
-
seza35 adlı üyeden alıntı
Hala iyi yapmışsın, çok iyi olmuş diye destek verenler var. Gereksiz riske niye giriyorsun ki ? Bu tip durumlarda sağa çekip, hanzonun geçmesini beklemek en hayırlısıdır. Sonra bir derin nefes alır bu hayatta yapman gereken daha çok şeyin olduğu bilincine varıp yoluna devam edersin. Hele hele bu dolmuşçu ve taksici tayfasına hiç bulaşmaya gelmez; sen tartışırken birdir sonra etrafına bir bakarsın 5 olmuş. Cahil insanlarla muhatap olup kendimizi sıkmaya ne luzum var ?
Tehlike geçer fakat dönüp dolaşıp bi başkasını bulur hepside arkadaşımız gibi ucuz atlatamaz leventte özel halk otobüsü bunu yaptı bana trafikte resmen arkadan dayadı ayak basma demirine bende otobüsü boydan boya çizip devam ettim yaptığımında gayet hayırlı bişey oldğunu düşünüyorum en azından başkasına böyle birşey yapmak isterse ben gelirim aklına plakamda yoktu motoru yeni almıştım...
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
-
Hedef_Turan adlı üyeden alıntı
Tehlike geçer fakat dönüp dolaşıp bi başkasını bulur hepside arkadaşımız gibi ucuz atlatamaz leventte özel halk otobüsü bunu yaptı bana trafikte resmen arkadan dayadı ayak basma demirine bende otobüsü boydan boya çizip devam ettim yaptığımında gayet hayırlı bişey oldğunu düşünüyorum en azından başkasına böyle birşey yapmak isterse ben gelirim aklına plakamda yoktu motoru yeni almıştım...
Olaya bir de diğer pencereden bakalım. Genelleme yapmak istemem ama dolmuşçuların %90'lık kısmı cahil kesimdendir. Sen bir motosikletli olarak bu adamın camını çatlatıp, aynasını patlattın. Bu adamın bu olaydan ders çıkarıp motosikletlilere saygılı davranmasını mı beklersin? Yoksa motosikletlilere karşı tutumunu daha da çirkinleştirmesini mi beklersin? Cahil bir adam hangisini yapar, kararını buyrun siz verin.
-
arkadaş geçmiş olsun. Allah seni inandırsın okurken kalp ritimlerim hızlandı... eline sağlık ancaakk... yanlış yapmışsın çünkü eğer o adam silahla inseydi canına kastedebilirdi. ya da cam patlasaydı bi masumu yaralayabilirdin.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
sudan sebepten celallenmeyelim herkez topllumda yaşamanın kurallarına uyarsa sorun olmaz biraz saygı
-
arkamda 2.kolordu yoksa bu türden atraksiyonlara girmeyi sevmiyorum
-
seza35 adlı üyeden alıntı
Olaya bir de diğer pencereden bakalım. Genelleme yapmak istemem ama dolmuşçuların %90'lık kısmı cahil kesimdendir. Sen bir motosikletli olarak bu adamın camını çatlatıp, aynasını patlattın. Bu adamın bu olaydan ders çıkarıp motosikletlilere saygılı davranmasını mı beklersin? Yoksa motosikletlilere karşı tutumunu daha da çirkinleştirmesini mi beklersin? Cahil bir adam hangisini yapar, kararını buyrun siz verin.
Peki size arkadan bilerek çarpan cahil bir dolmuş şoförü var elimizde bu cahil adam geldi bana dururken değilde hareket halindeyken değdirdi başımdan yeni bi kaza geçti oyüzden söylüyorum düştüm ve Allah kimseye yaşatmasın kaldım yerde yolcularda gördü ama adam devam etti kimse şikayet etmedi çünkü başıma gelen olayda yüzlerce araçtan sadece biri yardımda bulundu herneyse adam kaçtı ben yerdeyim eee Şaka mı yaptı? eee Cehaletine mi yoralım! Bu adam birini öldürüncemi akıllanıcak. Senin dediğin tamamen bana dokunmayan bin yaşasın oluyor malesef emin ol ben bu arkadaşı görseydim o kaçsa bile ben bırakmazdım o şoförü ama seninkide şahsi fikrin saygı duyarım.
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
-
-
-
Her iki taraftada insanlık namına bişey yapmamış olaydan bu anlaşılıyor.Nedensen bu tarz olaylarda bu sene forumda patladı.Geçen senelerde hiçmi olmuyordu, oluyorda anlatılmıyormuydu gerçekten anlamak güç.
-
Türkiye'de uzun süre motosiklet kullanıp da başına benzer bir olay gelmemiş çok fazla kullanıcı yoktur sanırım. Seza 35'in söylediği gibi, o dolmuşçunun tavrı motosikletlilere karşı daha da sertleşecektir ve belki ölümlü bir kazaya da sebep olabilir ilerde bu tutum. Bunlar bütün gün trafikte olan, hayatında hareket arayan insanlar. Çoğu cahil. Biz motosikletliler biraz daha duyarlı olmalıyız ki insanların bize karşı tutumu değişsin diye düşünüyorum.
-
amman zıpır abi duymasın. iştahı kabarır . dolmuşçu aramaya çıkar )
geçmiş olsun bu arada
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Geçmiş olsun, hangi hatta gerçekleşti bu olay?
-
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
amman zıpır abi duymasın. iştahı kabarır . dolmuşçu aramaya çıkar
)
geçmiş olsun bu arada
ulen adamın adı çıkacağına canı çıksın
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)