Arkadaşlar beni yanlış anlamışlar.ama o çin malı motorları daha yeni kokuları yakında çıkar.ayrıca uzun yol yapanlar varmı merak ediyorum...ben diyorum ki sadece bu kadar fanatik olmayın.
Arkadaşlar beni yanlış anlamışlar.ama o çin malı motorları daha yeni kokuları yakında çıkar.ayrıca uzun yol yapanlar varmı merak ediyorum...ben diyorum ki sadece bu kadar fanatik olmayın.
tamam da arkadaşım niye yeni topik açıyorsun, mevcut topikten devam etsene...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
BLACKWOLF buradan devam edebilirsin...
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=10176&page=2
yada buradan, ki bu başlığı da sen açmışsın.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10255
Yorumlarını tüm forum ilgiyle takip ediyor emin ol.
Ancak bir konuda birçok başlık açmak forumu karıştırdığı gibi yanlış anlaşılmana da neden olabilir.
(Maksatlı bir hareketin olduğu gibi.)
Aynı başlıktan devam etmeye özen gösterirsen memnun oluruz.
Four wheels good , two wheels better...
bence gereksiz olan bu başlık mod arkadaşlar tarafından silinmeli ve diğer 2 başlıkta düzenlenmeli.nedense kimsenin forum kullanımı hakkında bilgisi yok gibi bu günlerde.hey allahım yaa...
(gizli provokatör kokusu da alıyorum ama neyse)
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
görürsem söylerim arkadaşım
bu arada biz her hafta uzun yol yapıyoruz zaten. konya MT ye gir alayı çin malı
sen fanatik olursan biz de fanatik oluruz. şimdi kötü bişey dicem barış abi gelecek silecek mesajımı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
"BLACKWOLF",Kardeşim giriş itibariyle biraz hızlı oldu.İstersen biraz daha sakin ol.Sitemizi bi oku bi fikir sahibi ol ondan sonra istediğin konuya eleştiri yapabilirsin ama tarz bu şekilde olmamalı.
Bu arkadaş, sanıyorum çizgi film karakteri....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ledo adlı üyeden alıntı
tahmin etmiştim.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)