Slm lar saygı değer moto severler;
125 cc ramzey scooterimle son bakımları yapıldıktan sonra gece 3 te yola çıkarak Adana'dan Mardin'e Gitmeyi planlamaktayım.Sizce bu mümkün mü?Boşa hayaller kurmak istemiyorum.
Slm lar saygı değer moto severler;
125 cc ramzey scooterimle son bakımları yapıldıktan sonra gece 3 te yola çıkarak Adana'dan Mardin'e Gitmeyi planlamaktayım.Sizce bu mümkün mü?Boşa hayaller kurmak istemiyorum.
bence gerce ççıkma dostum yorucu olur ama güzel olur gibi me geliyo hangi istikametten geçiceksin yolun çok uzun sayılmaz
Motor bilgim yok. O konularda bilgi veremem ama yola çıkarsan hayırlı yolculuklar.
BE
530 km lik bir yolu göze alma derim.mahvolursun.illa çıkacam dersen sen bilirsin.100-150 km olur ama 500 km;çok uzun motosiklet dayanamaz.emin ol
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
yedek km teli,yedek kayış birde yedek popo alırsan yanına olabilir
Büyük yanlışlar ve maceralar olmayacaksa niye hayat ?..
Cıkar niye cıkamasın biz 1 günde 320 km yol yaptık durmaksızın sadece 5 dk oda totomuz acıdı sürücü giderse motorda gider
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
baba ramzey ne biliyim o motor sana emin ol arıza çıkartır yani böyle riski göze alma. ama genede gitcem diyosan sabahtan koltuğu çıkar altındaki herşeyin doğru olduğndan emin ol . benzin hortumu olsn kalbüratör olsun her birini güzelce hallet ve temizle . sonra yağına dikkat et çünki 1000 km de bir değişyior . sen 500 km yol yapcan değiştir derim. yanına yedek olarak . kayış bi bidon benzin . yağ . alet çantası fln al . eğer çok zorlaysan contaya keçeye zarar verebilrsin buda yağ damlatması oluo yani işin biter =D
eyvah eyvah gene uzun yol gene çinli bi motorjaponcular basar birazdan urayı
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)