Sezonu açamadın mı daha
Sezonu açamadın mı daha
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Elimden ne kasklar geldi geçti ispanyoldan tut çinlisine kadar, yarısını çaldırdım, çeyreğini sağda solda unuttum, çeyreği ise ya birinin kafasında patladı yada en yakın arkadaşıma vurmamak için kaskı asfaltda parçaladım..
İnsan oğlu öyle çiçekden böcekden dondurmadan anlamıyor hele tatlı söz kibarlık hiççç yaramıyor be abi.. adamın anladığı hoşlandığı terapi uygulayacaksın ki adam kendine gelsin yahu
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
dövmedim hiç ama çok özür dilettim kendilerine. Haklıysan, özür dilemese furcen kırbacı bu güne kadar hepsine özür dilettim o yüzden hala milli olamadım. Ve şu sezon hiç açılmadı
eğerki yaptığı hatayı anlayıp özür dilerse dövmeye gerek yok bence. Ama hatasını anlamıyosa bi güzel anlatacaksın. Kask olur, yumruk olur, hertürlü çin işkencesi olur. En sonunda anlayacaktır hatasını.bakın zıppırman abimize, ne güzel anlatmıs minibüscüye hatasını
Bu transoporter sürücülerinde cidden bi iş var..
Nerede bunlardan görsem tipleri hep aynı.. Gözde kocaman gözlük sol eli camdan dışarı sarkık, altındaki sanki minibüs değil dodge charger..
Gecmis olsun sana da. Dikkat et bu başlıklar belli bi süre sonra ucuruluyor bu forumda
Zıppırman abimiz bilir..
Bu arada Gürol abi noldu senin kalın bağırsak ? Ayna filan ? Sessiz gecti bu gün..
hataylada, bilmeyerek, görmeyerekte yapmış olabilir. Kasten yapıyosa zaten hemen aşa indircen. Hatayla yaptıysa, kaza yoksa, özürde dilerse neden döveyim? Sanki biz trafikte hiç hata yapmıyoruz.
arca94'e katılıyorum bende. Transporter sürücülerinde bi sorun var. Orta şeritte yol alıyorum, adam sollamasını bitirmeden önüme kırıyor. Ne yapıyorsun dediğimde el kol hareketi yapıyor. Altımda araba varken yapacak o hareketleri göstericem ona, ama motorla iken bu riske girilmiyor. İlerde sağa çekmiş görsem yapacağımı biliyorum ya..
Her gün olmasa da hafta da bir kez yaşadığım bir olay.
Bu tip abiler döte kadar girmeyi, yan yana gitmeyi seviyorlar. Ya sohbet etmek istiyor. Yada seni öldürmek
Böyle durumlarda senin gibi sağa çekip basıyorum frene, benden önde, aval aval yolda ilerliyor.
Baktım sabit hızcı, sıkıştırma meraklısı, kaptırıyorum bir daha da göz göze gelmiyoruz. iki seçenek de mevcut yan yana uzun yolculuklara girişmeyin arkadaşlar
Çok zor durumda kalırsanız bize alo diyin, hemen geliriz
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Evet o yolda mal çok . Bizde yine Kemer'e giderken Renault'un biri en sağda gitmemize rağmen bizi sıkıştırıp yol versene demesiyle atıştık ve araba kaçmaya başladı . Allahtan Racing motorlu arkadaşımız ileride önünü kesip durdurupta baya azarladıktan sonra göndermiştik aracı.
[IMG]galeri3.uludagsozluk.com/159/adres-ver-gelelim_192338.jpg[/IMG]
Cepten destek bukadar oluyor
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Sakin ol şampiyon geçmiş olsun dostum trafik sonuçta çok uzatmaya gerek yok Allahından bulsun deyip geçeceksin
Seyirci Kalma, Rüzgara Karşı Seyir Et..
İyidin Evlat, Gerçekten İyidin... Ama Ben Olduğum Sürece Hep İkinci En İyi Olacaksınn.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)