Allah hepimizi kazalardan korusun. Bariyerler sayesinde daha kötüsünden kurtulmuş. Umarım o 4 teker yakalanmıştır. Ya en sağdan sola makas atarak geçiyor motorcuyu sıkıştırıp ki öyle gözüküyor ya da motorun farkında değil .
Allah hepimizi kazalardan korusun. Bariyerler sayesinde daha kötüsünden kurtulmuş. Umarım o 4 teker yakalanmıştır. Ya en sağdan sola makas atarak geçiyor motorcuyu sıkıştırıp ki öyle gözüküyor ya da motorun farkında değil .
çok kötü
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
arkadaşlar burda otomobil surucusu hatalı cunku avrupa ve rusyada yogun yollarda sol seritle yan serıdın orta cızgısından gıder motorlar oda oyle yapmıs ama delının bırı onu sola suruklemıs ve barıyerler.allahtan kamera sansa var polıs ıyı alır ıfadesını helede rusyada.
12 Kasım'da buna benzer bir şekilde bariyerlere çarptım ve aynı şekilde düştüm. sol ayağım motorla bariyer direği arasına sıkıştı. düştüğümde ayağımın koptuğunu sandım. Çünkü bilekten aşağısını hissetmiyordum ve aşağı doğru bir sıcaklık akıyordu. sonuç olarak sol topuk kemiğimi kırmışım. 43 gün suçlu olmadığım halde ev hapsi yaşadım. Ben ogün sadece motoruma kalıbını yaptığım yeni solo seleyi kaplatmak içi sanayiye gidiyordum. kontrollü bir şekilde viraja girmeye çalışırken sabredemeyen araç sürücüsü önüme girip bir de yavaşlayınca çizgimi kaybettim. Bırakın alçak bariyeri bariyerle direği arasında uzatma parçası olsa yine kurtuluyordum. Ama sağlık olsun. İyileştim ve tekrar yollara döndüm.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
motor sürücüsü neden öyle bir atraksiyone girmiş anlamak güç...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)