Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet sürücüsü ölümden döndü

REKLAM ALANI
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Allah hepimizi kazalardan korusun. Bariyerler sayesinde daha kötüsünden kurtulmuş. Umarım o 4 teker yakalanmıştır. Ya en sağdan sola makas atarak geçiyor motorcuyu sıkıştırıp ki öyle gözüküyor ya da motorun farkında değil .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    çok kötü
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

besikcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    raptor 650i
    arkadaşlar burda otomobil surucusu hatalı cunku avrupa ve rusyada yogun yollarda sol seritle yan serıdın orta cızgısından gıder motorlar oda oyle yapmıs ama delının bırı onu sola suruklemıs ve barıyerler.allahtan kamera sansa var polıs ıyı alır ıfadesını helede rusyada.
    Grado bunu beğendi.

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    12 Kasım'da buna benzer bir şekilde bariyerlere çarptım ve aynı şekilde düştüm. sol ayağım motorla bariyer direği arasına sıkıştı. düştüğümde ayağımın koptuğunu sandım. Çünkü bilekten aşağısını hissetmiyordum ve aşağı doğru bir sıcaklık akıyordu. sonuç olarak sol topuk kemiğimi kırmışım. 43 gün suçlu olmadığım halde ev hapsi yaşadım. Ben ogün sadece motoruma kalıbını yaptığım yeni solo seleyi kaplatmak içi sanayiye gidiyordum. kontrollü bir şekilde viraja girmeye çalışırken sabredemeyen araç sürücüsü önüme girip bir de yavaşlayınca çizgimi kaybettim. Bırakın alçak bariyeri bariyerle direği arasında uzatma parçası olsa yine kurtuluyordum. Ama sağlık olsun. İyileştim ve tekrar yollara döndüm.

Sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    matet bey siz bu vuslathaber in sahibi misiniz yanlış anlamayın merakımdan soruyorum üye olduğunuz günden beri sürekli vuslathaberden kaza videoları paylaşıyorsunuz
    Hayır Reizzz Bey. sadece haberleri o siteden takip ediyorum. İlgili haberleri sizinle de paylaşmak adına yapıyorum. sorun olacaksa paylaşmayayım bir daha.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    motor sürücüsü neden öyle bir atraksiyone girmiş anlamak güç...

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı matet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır Reizzz Bey. sadece haberleri o siteden takip ediyorum. İlgili haberleri sizinle de paylaşmak adına yapıyorum. sorun olacaksa paylaşmayayım bir daha.
    sorun değil ama nedense öyle bir psikoz oldu bende

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler