Motorculuk Padişahlık Gibidir... Babadan Oğula GEÇER...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
maşallah maşallah
-
-
beyaz atlı adlı üyeden alıntı
maşallah maşallah
eyvallah sağol..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------
SessizGezgin adlı üyeden alıntı
sağolasın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Maşallah...
Çok yakışıklı bu delikanlı birde motor çektimi altına üfff
Şeytan İcadı
-
Yarın öbür gün motoru kaçırırsa , ben o zaman görürüm seni. Maşallah.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Allah analı babalı büyütsün.. Maşallah
-
ufak atv veya o ufak 50 lik motorlardan bakıyorum... bulamadım şöyle hoşuma gidenini...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
maşallah allah bağışlasın...yalnız dede kara kara düşünüyo sanırım nerde hata yaptım diye...motorculuk ondan sana geçmemiş olabilir mi acaba
-
41 kere MAŞALLAH. Sıpa aynı sen
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
-
hsn01 adlı üyeden alıntı
Allah analı babalı büyütsün.. Maşallah
amin...................
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
erro adlı üyeden alıntı
maşallah allah bağışlasın...yalnız dede kara kara düşünüyo sanırım nerde hata yaptım diye...motorculuk ondan sana geçmemiş olabilir mi acaba
ameliyat sonrası yükü baya fazlalaştığı için olsa gerek.... motorculuğu bana aşılayan babamdır...ilk vitesli motorumun imzasını da o atmıştır annem istemezdi annemden gizli..
-
415124485663221144 kere Maşallah
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
maşallah abi maşallah büyüğünce deli bir motorcu olacak belli
-
fat280 adlı üyeden alıntı
maşallah abi maşallah büyüğünce deli bir motorcu olacak belli
inşallah.................
-
görmemişin oğlu olmuş.......
şaka bi yana allah analı babalı büyütsün kardeşim maşallah çok tatlı
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Maşallah 41,5 kere HAAAAKKKKK PUUUUU
Sene 1987 ve bir çirkin ördek yavrusu, şimdi kuğu olamasamda en azından pekin ördeği gibiyim
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Geçen verdim benim çocuğa al sen ver gazı dedim direk redline aklım gitti bırakmıyoda gazı lan bırak dedim duymamış elimize alırdık biraz daha duymasaydı gezmeyi çok seviyor motorla ama tehlikesini bildiğimden arkaya bindiresim gelmiyor okan bayulgen pocket bike hediye etmişti kullanmasına izin vermedim baktım zırlıyor sattım bisiklet aldım adam gibi bi dünyada aksesuar al buna bin dedim
-
bende opcket bike bakınıyorum... öğrenmeli bişeyleri...
-
Maşşallah..
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
maşallah ramazan kardeş. Benimde var 4.5 yaşında. Arada bi gezdiririm motorla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)