maşallah
maşallah
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Maşallah yeğenimeeee....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
maşallah ramço..
senin ufak versiyon usta bu(:
Allah analı babalı büyütsün.. Maşallah.. Orta okul bitmeden paçana yapışır motoru ver diye
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Maşallah. Arkamızdan yeni kanlar geldikçe gözlemiz açık gitmeyiz demektir.
valla helal olsun bize babamizdan kalsaydı motorculuk şimdi pistlerde dönüyoduk biz yoktan var olduk anck bu kadar
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ooo yegenime maşallah diyelim...babası gibi tekerci olmasın aman diyim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yağız delikanlı
Maşallah.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
maşallah geleceğin motoGP şampiyonu
Ananlı babalı büyüsün,
Dert yüzü görmesin.
Maşşalah
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün...
Üstelik bilinçli de kerata, düşük cc ile başlamış
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Maşşallah aynen dediğin gibi arkadaşlarım top oynarken ben 2 zamanlı rus aygırıyla gezerdim babamın arkasında bidahada inemedim Allah indirmesin
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Armut ağacından ırağa düşmez,dibine düşer der atalarımız...
hem Ramazanın küçüklüğü,hem Ramazanın motorculuğu..
daha ne olsun???
Maşallah,Allah nazarlardan saklasın...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
evet arkadaşlarbu gün video çekip atacağım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bu da benim oğlum. Maşallah
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
maşallah...bilinçli bir motosiklet kullanıcısı olması güzel,bu arada apache'de çil çil yanıyor
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)