haberin başlıgı hiç hoşuma gitmedi ama yinede ilgimi cekti http://www.haber365.com/Galeri/Bu_Hu...50_Bin_Lira/3/
haberin başlıgı hiç hoşuma gitmedi ama yinede ilgimi cekti http://www.haber365.com/Galeri/Bu_Hu...50_Bin_Lira/3/
ilginç
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Ybr dende saglami varmis motor konusunda
markasi ne acaba :-):-):-):-)
bu hurda okadar para ediyosa benim hurda kaç para eder acep?
Bahsi gecen motor Indian Camelback 1901- 1908 seneleri arasinda uretildi
311 cc ,
Tek vitesli
Hedstrom tarafindan tasarlanmis bir motosiklet
Yaglamasi manuel olan bu motorda geri freni kontra sikistirma ile yapiyordu.
Basit ama kompakt bir tasarim , ve nadir bir parca,
Yurt disinda hic bir basinda hurda denmez iken , beyinsiz Turk basinin bu hurda 150.000 tl ediyormus duyda inanma der gibi aptalca bir manset atmasina hic sasirmiyor. Seviyesiz ve cahil bir basindan baska bir sey beklenemez.
Indian firmasi 1. Dunya savasinda motosiklet tarihine buyuk yon vermis bir firma, ve antika degeri tartisilmazdir. Malesefki race motordan baska motor bilmeyen ulkemizdeki motor kulturunun boyle bir eseri asagilamasi bazi seylerin kolay kolay degismiyecegini gosteriyor.
Motorun gercek tum resmi bu sekilde
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Zeda3000 katılıyorum. Bizim ülkenin haber anlayışı biraz farklı, gerçek haber değil dikkat çekici haber peşindeler.
Bence müzede kalmalı. O tarihlerde bu motora hayabusa gözüyle bakıldığına adım gibi eminim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Bu motoru yapana ne küfür ediyorum biliyormusuunz 2 tekerlekli ilk motoru bu bulmus ve onca insanın kanına girmiş
İşin sakası bide bizde o etti bu etti yazık abi ya 150 binlik hurda motor diyor adama dicen orda o motor olmasa arabanda olmazdı susup kalır bide calısmasını görsek calısıyormu acaba?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Ok , motor zaten tek vitesli , adam nereye geri vites koymus olabilir diye de resime iyice baktim acikcasi. O zaman icin cok kompakt bir cozum bence. Bu motorun bundan tam 110 sene evel uretildigini unutmamak lazim. Kawasaki yada Honda motor o zamanlar daha Sushi de vitamindi
zeda3000 verdiğin bilgi için teşekkür ediyorum. Biraz antika meraklısı biri olarak böyle bir motora hurda demek kesinlikle cahilliktir. Hurda dediğin şey her çöplükte bulunan şeylerdir. Tamam mücevher değil ama değeri bence normal.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)