Ataköy Plus AVM'deki motosiklet ayrımı ve çirkin yaklaşım!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hiçbir şey şaşırtmıyor artık beni burada. Böyle başa böyle tarak...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
bu konuda optimum avm yi tek geçerim..
otoparkında dolaplı motosiklet park yeri var adamların...
motoru koyuyorsunuz, dolabada kaskınızı ve ekipmanları koyuyorsunuz...
on numara beş yıldız..
burdan optimuma tekrardan teşekkür ediyorum...
-
Şeytan diyo ki toplan 700-800 motorcu olarak garaj kapısına dayan avm'nin bak o zaman alıyor mu almıyor mu Gaziantep'te bile Sa...kopark avm'de motorlar için -1. kat otorparkta özel alan var kaldı ki sizin bahsettiğiniz avm bayaa bi lüks
-
Ayrimcilik mi ne anlamadim motorcu diger insanlardan daha cok gorup gecirir ve karsisindakine daha cok deger verir saygi gosterir keske bizim gosterdigimizin yarisini bize gosterseler
-
AVM sisteminin kendisi sinir bozucu bir oluşum. Otoparkı da otopark görevlisi de haliyle sinir bozucu oluyor.
-
http://www.atakoyplus.com/iletisim.php
Şuraya 50 kişi bu konuyla ilgili mesaj atsa sorun çözülür sanırım. İlk mesaj benden.
-
hee beni de almadılar bende dışarı parkettim ama kural kuraldır o lavuklarla boşuna tartışmaya değmez.
-
arkadas haklısın ama orda tek sucsuz kisilere yani guvenliklere yuklenmissin.yonetim bir karar alır ve ordaki calısanlardan bunun uygulanmasını ister,yani ordaki gariplerin
hicbirsekilde soz hakkı yoktur,sadece kendinden yapılması istenen seyi yapar,yapmassa ne olur dersen tutanagı tutulur ya maas kesintisi ya gorev yeri degisikligi ya da isten cıkarmayla
karsı karsıya kalır.ayrıca avm lerde calısan guvenlikciler taseron sirkete baglıdır,ve isten cıkarılmaları zannedemiyecegin kadar kolaydır,en son ankaradaki avm nin
birinde 5 yıldır calısan bir ablam tek seferlik musteri sikayetiyle kapı onune konuldu.
yani senin sorununun cozumu ordaki gariplerin kulturuyle,anlayısıyla alakalı degil yontimle alakalıdır......
Dilim,sen benim hem servetim, hem felaketimsin.
Beni abad edende sensin berbat edende....(Mevlana)
-
bugün ataköy plus avm ye geldiğimde dışarda yağmur yağmasına ragmen sevgili güvenlikçi arkadaşlar beni içeri almamak için çok gayret ettiler sebeb ise motosikletimle otoparka girmek istememden dolayı halbuki içeride başka motosiklet'lerin olmasına rağmen bu nasıl bi uygulama düpe düz ayrımcılık sizi ve güvenlik görevlisi çalışanlarınızı bu tutumundan dolayı şiddetle kınıyorum nasıl bi yönetim şekliniz var anlayabilmiş değilim....
evet beyler bi sakaryalı olmama rağmen bende bu işe karşı tepkimi gösterdim yazdığım mesaj da yukarda..
aslında mt olarak bunların sitesini bu konuda şikayet yağmuuna tutmamız gerek
hatta hatta avm önünde motorsiklet park etme eylemi yapmak lazım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
barex adlı üyeden alıntı
2. mesaj da benden..
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
içerdeki park etmiş motosikletlere neden bişey dememişler..?
küçükcük motor benim iş yerinin otoparkınta problem oldu battı birilerinin bi tarafına, orda olması da doğal...
-
barex adlı üyeden alıntı
Bitanede ben gönderdim bu linkide koysaysaydım keşke.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
barex adlı üyeden alıntı
MT birlik olunca,birçok şeyi değiştirebiliyor.Bir mesajda benden diyorum:D
-
Almıyolarsa sizi gitmeyiverin oraya ne kaybedersiniz sanki koskoca istanbulda 1-2 tane avm var. Adım başı alışveriş merkezi var oraya almıyolarsa 5-10 dakika uzaklıkta işinizi görecek başka biri mutlaka vardır.
erro adlı üyeden alıntı
içerdeki park etmiş motosikletlere neden bişey dememişler..?
küçükcük motor benim iş yerinin otoparkınta problem oldu battı birilerinin bi tarafına, orda olması da doğal...
Bu motor da herkese batıyor malesef. ucuz yada pahalı fark etmiyor illa birilerine batıyor.
-
onlar emir kulu. Ne denilirse yapmak zorundalar. Bende onlardan biriyim. Tabi içlerinden çıkıntılar çıkabilir. Polis, askerden bile çıkıyor. Tek tük.ne diyelim allah insan gibi insana rast getirsin.
-
Sene 99 bir arkadasi bir site guvenligi motorla iceri almiyor ve arkadas acayip icerliyor bu ise. Onun motoru mz251 .
Geldi bana usta su motorla bi yukari cikalim dedi. Iyi dedim bindik bu arada motor 900 rr 98 model
O ayni guvenlik kapiyi acti yer gosterdi park etmemiz icin.
Sonra indik arkadas kaski cikardi kendini hatirlatip agzina geleni soyledi hic sesi bile cilamadi salak herifin.
Yani ne demisler " ye kurkum ye"
-
Bir mesaj da benden :D Daha önce hiç uğramamış olsam da, duyunca çok sinir oldum.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
onlar emir kulu. Ne denilirse yapmak zorundalar. Bende onlardan biriyim. Tabi içlerinden çıkıntılar çıkabilir. Polis, askerden bile çıkıyor. Tek tük.ne diyelim allah insan gibi insana rast getirsin.
Yoruk 82 nin de yorumunu içine katarak cevap vereyim. Ben olaydan güvenlikçi arkadaşları değil AVM yöneticilerini sorumlu gördüm ve suçladım. Güvenlikçilerle zaten herheangi bir tartışma ve yüksek sesli diyalog da geçmedi.. Ben gayet sakin ve saygılı konuştum. Zaten amacım konuşma sürerisini uzatarak bunların müdürüyle irtibata geçmesini sağlamak ve sağnak yağmurdan dolayı anlayış gösterip buyrun beyfendi bu seferlik kapalı otoparkta durabilir demesiydi.
Ama o seviyeye gelemedik bi türlü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)