arkadaşlar yazdıklarınızın çogunu okudum benimde kral marka motorum var ayrıyetten mondial ve yamaha crpton sahibiyim öncelikle o gördüğün olay kronik bir sorun değil benim motor 2011 model 16bin küsürde öyle bir sorunla karşılaşmadım arkadaşın hatası falan vardır viteste iken basmayı denemiştir. yada çalışırken basmıştır bir şeyler olmuştur yani.. ayrıca kral motorun servisleri saglam kişilerin elinde değil çogu yerde en azından denizli de öyle bende motorumu aldıgımda ilk yag değişiminde garanti defterini servisde parçalamıştım.. güsel bakılan her motor sahibine iyi hizmet eder.. az para çok para diye bir olay yok bence tabiki japonların kalitesi tartışılmaz ama şunuda unutmayın ki o çinliler sayesinde japonları 3, 5 bin gibi komik rakamlara sıfır alabiliyorsunuz..
yamaha crypton 110cc
yorumları okuduktan sonra olayı biraz daha araştırdım çinli motorların bazılarında vites göstergesi panelinde boşta gösterse bile bazen viteste olabiliyormuş Benim motorda bile oluyor bazen o yüzden ayak marşına basarken bile yinede debriyajı sıkıyorum. vitesteyken bastığından olmuş olabilir ama fabrikadan bir sorun olsa gerek dişlinin gevşediği ve şanzımanın kendini değıttığını söylemişti usta.
Farımda Hep Açık Yolum da...
34 AG 9914
bu tür motorlara güvenip yola çıkılmaz çok olay gördüm duydum ... insan hayatıyla oyun oynanıyor..
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
km düşürüp hiç kullanmadım diye satmaya çalışıyor olabilir...yada gösterge yeni değişmiştir...
yok artık 2yüz küsür de bu olmaz....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)