Kaza sonrası Trafik sigortası ve işlemler
Reklamlar
-
Arkadaşlar ilk defa başıma geldiği için soruyorum. Geçen gün bir kaza yaptım ve bir arabaya arakdan çarptım arabada stop far kırıldı ufak bir ikide çizik var. Sigortamın karşılaması için ne gibi işlemler yaptırmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim. sorun çıkmaması adına tavsiyelerinizi bekliyorum.
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Senin sigorta poliçeni ve ruhsat ehliyet fotokopini karşı tarafa verirsin, aranızda düzenlenen rapor ile karşı taraf hasarını yaptırır ve senin sigortandan alır.
Fotokopileri verdikten sonra seninle bir ilgisi kalmıyor olayın.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Sen zorunlu trafik sigorta policenin, ehliyetinin, ruhsatinin fotokopilerini karsi tarafa ver. Tabi kaza tesbit tutanaginizida hazirlamissinizdir onunda aslinu ver. Gerisine karisma karsi taraf gidip servisinde halletsin. Sende isine bak.
Arkadan carptigin icin asli kusurlu sayilirsin ve senin motorunda hassr varsa kendin karsilaman gerekiyor.
Eger karsi taraf hatali ise ve bunu kabul ediyorsa durumu sigorta firmasi tramer sorusturmasi ile kesinlestirir.
-
Tüm bunları,zorunlu trafik sigortası 5 kuruş istemeden yapıyor mu??
-
aynen cebinizden 5 kuruş para çıkmaz...
geçmiş olsun...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler