Şu elcikten sipariş vermek istiyorum da montajı zor olur mu? Yarım saat bir saat uğraştım diyenler var. Nasıl yapılır nasıl edilir? Var mı tavsiyesi olan?
http://www.anesmotor.com/?urun-624-R...Universal.html
Şu elcikten sipariş vermek istiyorum da montajı zor olur mu? Yarım saat bir saat uğraştım diyenler var. Nasıl yapılır nasıl edilir? Var mı tavsiyesi olan?
http://www.anesmotor.com/?urun-624-R...Universal.html
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
ya aslında yan sanayileri var sahibinden.com da eski motorumada takmıştım 15-20 liraya alırsın muadillerini başka markalardan boşu boşuna bu kadar para vermenin anlamı yok bu arada takılması cidden zor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85723923/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84102139/detay
bunlar gibi bir sürü var daha çok bulursun bunlardan sırf adı rizoma diye neredeyse aynı mala o kadar para vermeye ihtiyaç yok
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Fiyat sorun değil; motoru kaza bela olmazsa 4-5 sene en azından kullanmayı düşünüyorum. Olmuşken de bir kere takayım ama kaliteli olsun diyorum. Montajla ilgili bişeyler söyleyebilecek varsa benim için yeterli.
Eski elcik çıkmıyorsa bi miktar rakı veya votka ve enjektör (iğne) ile çıkarabilirsin tabi silikonsa. iğneyle alkolü elciğin içine verip kolayca çıkmasını sağlayabilirsin
Takarken de aynı şekilde alkol sür gidona.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
ısıtmalı elcık montajı yapacaktım kısa hazırlık olsn dıye ama denge topuzlarını sokemedım pes edıp eve cıktım bu konuyu gordum cuk oturdu valla
www.erkakurye.com
elcikleri çıkartmak kolay KESEREK ,takmakda kolay bir miktar bulaşık deterjanı elciğin içine ve monte edeceğin kolun üzerine sürersin CUK diye oturur
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
rizoma iyidir ama sadece elcik almakla bitmez, elcik topuzlarınıda alman gerekebilir...
anes motor'dan alırken montajınıda yaptırabilirsin, bence kendin yapma, gaz elcik tarafı tehlikeli olabilir...
bazen internetten sipars verildiği zaman ebatları uyusmayabiliyor ama normalde standart.. gidona taktığında elcik boşlukta oluyor öyle bir durumda gidona teflon bandını bir kaç tur sarıp elciği yerleştirebilirsin
Farımda Hep Açık Yolum da...
34 AG 9914
Benzer bir pes edişte bende oldu, elcik koruma montajı yapacaktım gidon topuzlarını sökemedim, anahtarla tutuyorum dişlerinden (dönmesin diye), yıldız tornavida ile bi saatten fazla uğraştım tık demedi,
eve çıktım matkabı aldım, vidalama ucu, uzatma kabloları falan... arkadaşı çağırdım anahtarı tuttu matkaplada denedim açılmadı
Bu işin bi sırrı var mı arkadaşlar ???
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
L şeklinde anahtarlar var tam o gidon topuzuna uyan ben onunla gayet rahat söktüm. L'nin ucunu penseyle tutup çeviriyorsun o kadar da zor bişey değilmiş, o L şeklinde uyan zımbırtıdan alıp sokarsan rahat açılır bence. Ya da tamircide 10 liraya hallediyorlar.
Bi vidayıda tamirciye söktürtüp taktırtmaya utanıyorum
Elcigi hafif araladığımda topuzu tutmak için anahtar dişleri var tam uyumlu anahtarımda var ve sabit tutuyorum, fakat vidayı çevirmek imkansız, 600W matkabım var acaba yetersizmi, tık edip kalıyor
Nası yani L, normal yıldız başlı bi vida var orda
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Ters diş olabilir mi? Belki de sökücem diye sıkıyorsundur?
vıdalar zamanla su aldıgından pas yapıp yapışmıştır,
normal civata onlar,
ters değil,
dediğim gibi sıkı oldugundan zorluyordur senı,,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Pek pas tutabilecek biyerde değil ama acaba mı diye şüphelenip WD-40 sıktım eve çıkarken, birazdan inip bidaha deniycem ama pek ümidim yok açıkçası
Benim elciğin topuzları farklı, beşgenli; ondan öyle dedim. Açılmaması enteresan bişey hadi sıkışmıştır desen ikisi birden mi sıkıştı.
belki vida dondurucu vardır abi anahtarı koyup çekiçle vur bi kaç defa ondan sonra dene abi bide
Pşşştt Unutma ! Sen Bu Yazıyı Okurken Birileri 299 + da Adrenalin Patlaması Yaşıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)