acele etme yolun keyfini çıkar.... hayırlı yolculuklar
Karaambar kamyoncular dernegindeki abilerdende uzak dur
acele etme yolun keyfini çıkar.... hayırlı yolculuklar
Karaambar kamyoncular dernegindeki abilerdende uzak dur
:'-) şimdi de Şereflikoçhisar' dayım. 2 saat sonra tekrar yola koyulacağım.. Biraz geceye denk gelmiş gibi oldu ama can sağolsun napalım..
Allah yolunu açık etsin
Sabaha ıstanbula varirsin artık ondan sonra bi kahvaltı ve güzel bi uyku .
uyku şimdiki saate kadardı. Tekrar yola çıkıyorum. Sonraki uyku da taa akşama olacak inşaallah. Fotoları buraya nasıl koyacağımı bilmiyorum. Bilen varsa buraya yazsın müsait olunca koyacağım..
nasıl oldu bilmem hala Ankara' ya varamadım! Çok garip 30 km kaldı
yolda çaktırmadan uyuyon demi motorun üstünde hayırlı yolculuklar arkadaşım.
Varmıştır artık hayırlı olsun
www.erkakurye.com
hayırlı yolculuklar Allah yardımcınız olsun
2009 yazında cbf 150 ile 12 saat te Muğla' dan Kocaeli ye gelmiştim. Sıkıntısız. Sabah 05:00-17:00. Tabiki molalı.
İşte fi tarihinde açtığım gezi link Hortlatayım bari Kırmızı motor benim eski 2009 model cbf
http://www.motosiklet.net/forum/etki...uney-turu.html
Yolculuğun sonu arkadaşlar, yarım saat oldu varalı biraz uzun sürdü uyumamla beraber ama vardım şükür. Sadece Bolu - İzmit arası 15 dk şiddetli olmak üzere yağmura tutuldum, revit yağmurluğum sağolsun ıslanmadım.. Şimdi Üsküdar' dayım.
Herkese hoş sohbetinden dolayı teşekkürler..
~~~ vesselam ~~~
geçmiş olsun
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
CBF150 pahalı falan da tık demeden hataydan istanbula geliyor yahu. Çinli olsa yolda 4-5 kere tamir-bakım molası verirdiniz.
Hadi bakalım geçmiş olsun ve hoş geldin =)
BE
teşekkür ederim. Yazın fırsatım olursa gezilere katılmak istiyorum. Beykoz civarında ikamet edecem ve yaklaşık 1 sene İstanbul' da kalmayı düşünüyorum.
Yol durumu nasıl ortalama kaç km hızla geldin..yolda hiç yağı değişimi yaptınmı bunlar açıklarsam sevinirim
Ben de 2010 Şubat' ta İstanbul/ Hatay yapmıştım ama soğuk olduğu için az duraklama yaptım ve hiç foto çekmedim. Onun haricinde bir defa da İstanbul/ Bozhöyük yapmıştım aynı motorla :'-)
---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:34 ----------
Geçtiğimiz Şubat' ta da olduğu gibi ortalama 105 km arada 120 - 135 arası yaptığım olmuştu otobanına göre.
En son Ankara' da üstüne biraz yağ ekledim, zaten ön - arka lastik, zincir komple set, hava filtresi, buji genel bakım yeni yaptırmıştım. Foto nasıl koyuluyo öğrenebilirsem buraya da ekleyeceğim fotoları :')
---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:40 ----------
yol durumu da gece yapmak için pek zor çünkü her yerde yeni yol yapımı var ve sürekli tek şeride düştüğümüz oluyordu ve aniden karşımdan araç geldiğine rastladığım da oldu. Karşıdan baktım bana sellektör yapıyordu, yola geçtikten yaklaşık 400 mt. sonra yol " gidiş/geliştir" tabelalarını koymuşlar v.s
Bundan sonraki uzun yolculuğumu kısmet olursa ve edindiğim tecrübeleri kıyaslayarak büyük cc motorla yapmayı planlıyorum.
Zamanımın " VARADERO 1000" e artık müsait olduğu kanısındayım ama biraz daha bekleyebilirim.
son olarak paylaşmak isterim;
Hatay - İstanbul 135 km ve 160 TL tuttu
Kgs 3 parça;
İskenderun/Pozantı : 2,40 TL
Pozantı/Ankara : 7 TL
Ankara/İstanbul : 12 TL
Hepsinin toplamı : 180 TL' sına yolculuğumu tamamlamış oldum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)