Hadi bakalım rast gelsin kazasız belasız gidin gelin inş.
Hadi bakalım rast gelsin kazasız belasız gidin gelin inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
hayırlı olsun...gezi fotoları isteriz....antalya merkezdeyim beklerim...
dün gece itibariye motorum kapının önünden çalınmıştır arkadaşlar :(
her işte bi hayır vardır sağlık olsun
avatrmdaki motor asya 34 GT 0449
inşallah çıkar bi yerden
[B][I][COLOR="#FF0000"][/COLOR][/I][/B]Gelirken Ne Getirilir ki? Giderken Ne Götürülür?
Arkadaşım uzun yola çıkmadan motorunu iyi tanıman lazım. Yanına mutlaka lastik şişrme köpüğü al. Hız yapacağım diye fazla kasma motoru bol bol mola ver. Mutlaka tam korumalı çık yola yağmurluk almayı unutma. Birde ufaktan bi anahtar takımı zincir yağı al.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Ne diyon sen Allah belalarını versin. Yok mu mobese görüntüsü vs. yada başka bir iz nasıl oldu? Polise bildirdin mi?
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
dün gece saat 02:00 civarı hastaneden geldim.yan bina pansiyon onun önüne parkediyodum sabaha kadar açık orası ama dün gece yağmur yağacak die oturduğum apartmanın tam altına
çektim oraya yağmur gelmiyor.kilit de takmadık o kafayla hiç aklıma gelmezdi.sabah 10 civarı birader markete inmiş o dedi abi motoru nereye bıraktın kapıda yok indim baktım gitmiş.
hemen karakola gittim dediler önce otoparklara bak belki çekilmiştir baktım araştırdım çekilme falan yok.10:30 da gittiğim karakoldan 17:00 civarı çıkabildim.bi abimizin yunus polisi arkadaşları vardı onu aradım sağolsun o bu çevrede devriyeye çıkan yunuslara verdi plakayı falan. mobese görüntüsü yok sokakta dericiler var onların güvenlik kameralarındada bişey yok büyük ihtimal
araca yükleyip götürdüler diye tahmin ediyorum.forumda da çalıntı motorlar bölümüne yazdım. çevredeki motor tamiri yapan tanıdığım ustalarada verdim plakayı.beklemekten başka
yapacak bişeyim kalmadı.hayırlısı olsun kısmetse bulunur zaten ama hiç ümidim yok :(
[B][I][COLOR="#FF0000"][/COLOR][/I][/B]Gelirken Ne Getirilir ki? Giderken Ne Götürülür?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)