hysong GT250R ile St kanuni GT 250R arasında bi fark göremedim ST kanuniye herkez kötü diyor hysong un hakkında bir şey duymadım .
hangisi daha iyi dir
160-170 yapacak 250 cc motor alacam bi kaç motor söylermisiniz.
hysong GT250R ile St kanuni GT 250R arasında bi fark göremedim ST kanuniye herkez kötü diyor hysong un hakkında bir şey duymadım .
hangisi daha iyi dir
160-170 yapacak 250 cc motor alacam bi kaç motor söylermisiniz.
O dediğin motor 160-170 değil tam 182km yapıyor.
st kanuni mi yoksa hysong mu
zannımca aradaki 2 fark st'lerin enjeksyonlu olması ve de hyo yerine st kanuni yazılmıs olması...
Biz Mt olarak yasal sınırın üzerini önermiyoruz.. Yani ben öyle biliyorum. % 10 Fazla gösterdiğini Altın Elbiseli Adam söylemişti ayrıca..
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
hyosung yada st kanuni arasındaki teknik mekanik farkları bilmem ama
iki markanında servisleri baz alınsa kanuni yerlerde diyebilirim(en azından bulunduğum şehirdeki kanuni servisi öyle)
20
hacım al cbr 20rını motor da sağlam serviste iyidir, hertürlü kafan rahat eder.
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
benim bildiğim kanuni markası kaliteyi artırmak için hyosungun türkiye distribütörlüğünü aldı st kanuni adında satış yapıor diye biliyorum
Hyosung da stkanuni de aynı şey. Hyosung ismini kanuni yasal olarak kullanamadığı için stkanuni markası altında satıyor. Hyosung'un distribitörü önceden farklıydı. Stkanuniye herkes ne diye kötü diyor merak ettim hani. :D Tamam kanuni çinli getiren dandik bir firma ama hyosung(ST) candır. İki motor arasında tek önemli fark 2008'den sonraki modeller enjeksiyonlu.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Adem arkadasimizin dedigi gibi
suzuki İNAZUMA bekle ve gor sonra da al
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)