Dikkat Öldürür!... 34 HJ 3810
Reklamlar
-
Motorumla Riva'dan dönerken Kavacık'taki tüneli geçtikten 100 m. sonra sol şeritten ilerlerken sağ taraftaki katılım yolundan yola giren 34 HJ 3810 plakalı kırmızı Citroen araç(minivan) kontrolsüz bir şekilde sol şeride giriş yaptı. Araçla bariyerler arasında 1 metrelik boşlukta kaldım. Uzun korna ile sürücüyü uyarmama rağmen, beni bariyerlere doğru sıkıştıran araçtan gaz açarak kurtuldum. En azından ben öyle zannettim. Asabi sürücü kardeşimiz çaldığım kornaya sinirlenmiş. Peşime takılarak santimetre hesabı ile yakından beni takibe başladı. Kurtulmak için sağ şeride kaçtım. Solumdan hızla geçti gidiyor derken arabayı üstüme kırdı. Böyle bir şeye hazırlıklı olmadığım için aracın altına girmekten zor kurtuldum. Sol koluma dayanan kaportayı iterek motoru sağ tarafa kaçıracak gücü bulabildim. Kenara çekip aracı 155'e ihbar ettim. Daha sonra karakola giderek olayı bildirdim. Yarın da savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım. Bu tür durumlarda herkes için önerdiğim tek doğru davranış biçimi budur. Aracı süren genç bir çocuktu. Yanında da kendisi gibi birkaç kişi vardı. Sanıyorum trafikte böyle tehlikeli oyunlar oynanamayacağını öğrenmemiş. Ben üşenmeyip kendisine bu konuda yardımcı olacağım. Kazasız belasız sürüşler...
Plaka No
34HJ3810
Marka
CITROEN
Model
2011
Sahiplik Belge Tarihi
12/05/2011
Tescil Birimi
BEYKOZ
Renk 1
KIRMIZI (Ardent)
Renk 2
BİLİNMİYOR
Cinsi
Çalıntı mı?
HAYIR
Hak Mahrumiyeti
VAR
Reklamlar
-
Çok iyi yaparsın savcılığa giderek haketmiş ....
-
-
Geçmiş olsun kardeş allah korumuş
Umarım arabayı süren it de cezasını bulur en kısa zamanda
Heil Spellcheck
-
yanındayız yapmamız gereken bir durum olursa burdayız...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
yanındayız yapmamız gereken bir durum olursa burdayız...
+1 sikayetin sonuc cıkarmazsa o genci hep beraber sıkıstırıp dovebiliriz onlar magandaysa ben 10 kat daha magandayım gerekirse tek yolda bulup arabamla carparım her turlu varım seref...z
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
Arkadaşlar ben bu trafik canavarı için "inşallah belasını bulur" demiyorum. İnşallah aklını başına alıp böyle bir hatayı bir daha yapmaz diyorum. Cahilliğin insanı götüremeyeceği bela yoktur. Kendisi ve başkalarının iyiliği için trafik canavarı olmaktan vazgeçmesini diliyorum.
Bu arada savcılıklarda pazar günü suç duyurusu yapılabiliyor mu? Bilen biri varsa, yazarsa sevinirim. Yoksa Pazartesi günü işi gücü bırakma pahasına savcılığın yolunu tutacağım.
-
İnş. kamera kayıtları vardır ,bulunursa ve durum anlatıgınız gibiyse, adam öldürmeye teşebbüsten yargılanabilir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
acemi60 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben bu trafik canavarı için "inşallah belasını bulur" demiyorum. İnşallah aklını başına alıp böyle bir hatayı bir daha yapmaz diyorum. Cahilliğin insanı götüremeyeceği bela yoktur. Kendisi ve başkalarının iyiliği için trafik canavarı olmaktan vazgeçmesini diliyorum.
Bu arada savcılıklarda pazar günü suç duyurusu yapılabiliyor mu? Bilen biri varsa, yazarsa sevinirim. Yoksa Pazartesi günü işi gücü bırakma pahasına savcılığın yolunu tutacağım.
Nöbetçi savcılık var tabi ki ,oraya suç duyurusunda bulunabilirsiniz...
Tekrar geçmiş olsun.
-
FermanogLu adlı üyeden alıntı
İnş. kamera kayıtları vardır ,bulunursa ve durum anlatıgınız gibiyse, adam öldürmeye teşebbüsten yargılanabilir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Nöbetçi savcılık var tabi ki ,oraya suç duyurusunda bulunabilirsiniz...
Tekrar geçmiş olsun.
Teşekkürler. Olay saatini not almıştım. Tam olarak saat 16:19'da oldu. Şikayetçi olduktan sonra kamera kayıtlarına bakacaklardır sanıyorum. Büyük olasılıkla o yolu çeken kamera vardır.
-
Eyvah beykozlu galiba. Bir araba kullanislari var beykozu onlar yaratip bize bahsetmis gibi. Kural, saygi hakgetire. Hele tokatkoyluler dusman basina.
-
Hiç bir halt olmaz.
Polis gidip de kamera kaydı aramaz, eğer tanıdığı ve ya siyasi değilse.
Davanın en erken bir seneye görülecek. O zaman hakim kamera kaydını istese bile diğer davaya kadar kamera kayıtları silinecek.
Senin şahidin yok. Eğer o adam davadan önce avukata danisirsa o da senin için beni sıkıştirdi diyecek. O da senden şikayetçi olacak
Ve büyük ihtimalle hakimin karşısına çıkınca bunlar olacak. Hakim ise öpüşun barışın diyecek.
Yani adamın yaptığı yanına kar kalıp yoluna devam edecek. Ülkem insanları da buna rağmen fener gassaray maçını izleyip yorum yapacak.
Uyuyun, uyuyun.
-
kızanlar elbet çıkacaktır...
lakin, çoğu zaman hep iki kişi dolaşırız...
böyle bir durumda hiç birşeyle uğraşamam...
dişe diş gerekir...
inip güzelce kavgamı ederim...
benim üstünlüğüm çok daha fazla, korumalarım var üstümde...
-
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın...
-
Yahoo polisin adami degilsen ve ya arkan yoksa o kamera kaydı biraz zor bulunur demek istedim önceki mesajda.
-
cok gecmiş olsun ağa ucuz yırtmışsın soytartının yapacakı bi hata senin ömür boyu cekecegin bi sıkıntı dogura bilirdi sopalıkmış başkada birşey denmez
-
Savcılığa gitmekle iyi yapmışsın, umarım gerekli cezayı alır.
Beykoz sahilde yarış yaparcasına hızlı giden tipler var. Bir keresinde sahilden giderken beyaz ford arkamdan o kadar yaklaşmış ki, aynadan baktım, elimi atsam dokunurum belki. Anında kendimi yolun sağına atıp bekledim geçsin diye, beni geçerken bakıyorum, bu da bana bakıyor, 18-20 yaşında biriydi. Sonra arkasından gittim bir süre, herkese aynısını yapıyordu şerefsiz.
-
umarım savcılık üzerine düşeni yapar.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun.
Kanunlarla umarım istediğiniz neticeye ulaşırsınız..
Zor iş bu ülkede 2 tekere binmek...
-
Geçmiş olsun...evet var böyle trafikte cahil ve vurdumduymaz insanlar. En doğrusunu yapıyorsunuz, umarım en kısa sürede akıllanır.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
biz trafikte istediğimiz gibi gidiyoruz ya onlar saatlerce sıkışıp kalıyolar Bu onlara çok koyuyo ! Bunları bindircen hayabusanın arkasına dayıyacan 320'yi o zaman görcekler :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler