Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Feyizoğlu

REKLAM ALANI
    dweios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merhaba arkadaşlar,

Bir sorum olacak. Demin Feyizoğlu'ndan alışveriş yapmaya kalktım en son siparişi onayla'ya kadar geldim anlaşmaları kabul ettiğime tıkladım ama beni ilk adıma geri döndürdü ve siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmamaktadır yazıyor. Şimdi bu ödemeyi yaptım mı yapmadım mı alabildim mi emin değilim e tekrar da yapmak istemiyorum 2 kere aynı parayı ( 400 TL kadar ) vermek istemiyorum eğer ki olduysa onaylanmayı bekliyorsa diye. Acaba belli saatten sonra sistemi mi kapıyorlar? Sistem mi attı öylesine? Oldu mu olmadı mı noldu bu iş bilen var mı?

Madem biliyorsun malum yerinin huyunu, neden içiyorsun turşunun suyunu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    FZ6
    bankanızı arayıp sormayı denediniz mi ^_^

yada internet bankacılıgı kullanıyorsanız dönem içi hareketlerindende görebilirsiniz

Bankanın müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almanı tavsiye ederim.

Bu aklıma gelmemişti bi deneyeyim evet teşekkür ederim .)

Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    38 kerede aynı ürünü alsanız feyizoğlu çok güvenilir bir sitedir paranızı anında iade edecektir. Bu forumdaydı galiba bir arkadaşımız farkında olmadan aynı ürünü 2 defa sipariş etmiş. Feyizoğlu bunu farkedip arkadaşımızı arayıp böyle bir durum olduğunu 2 defamı sipariş verip vermediğini sormuş yanlışlık olduğu anlaşılınca siparişi iptal etmiştir. Dediğim gibi bu siteye sonsuz şekilde güvenebilirsiniz belkide türkiyede internetten alışveriş yapabileceğiniz en iyi esnaftır kendileri.

ürün gelir 2 tane begenmedim iade hakkini kullanirsin ama feyizoglu ise zaten rahat ol

Okur_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    sipariş giremediniz. 3d secure sisteminin getirdiği ve ne bankanın ne de site sahibinin cozebildigi bir problem bu. isin icinde oldugum için biliyorum. ya baska bir sekilde ödemeyi deneyin, mail order veya havale gibi, ya da bankaya görüşüp tekrar deneyin. bazen banka işleme izin verme gibi birşey yaparak sorunu çözüyor. bazen de daha sonra tekrar deneyin diyor.

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Feyizoglu ise aldigin yer kafan rahat olsun. Sorun olsada cozer Feyizoglu. Bu camiada uzerlerine esnaf tanimam

alosyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klx250
    ben arkadaşıma elden verdiğimi alamadımda bi hongkonlu siteye para kaptırdım ama adamlar derhal geri havale ewtmişler helal olsun adamlara.yani sanal alemde korkma paran gitmez.ama tedbirlide olmak lazım
    Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    arkadaşım sözleşmeyi okudum şartları kabul ediyorum seçeneğini tıklamazsan alışverişi onaylamadan sipariş vermez...ondan seni atmıştır sistem...
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

Canasil07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI ER6N -YAMAHA BWS 125
    Bende 500 tl lik havale ile alisveris yaptim bu siteden gercektende guvenilir bi site ve ilgili arkadaslar yanliz urunlerim elime biraz gec ulassa da sapa saglam geldiler.

fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    feyizoğlu çok feyizlidir. ismiyle müsemma, hiç bir sorun olmaz. ilk önce bankayı, sonra feyizoğluyu aramanız mantıklı olacaktır.
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
    Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    feyizoğlu'ya güven. ben senelerdir alışveriş yapıyorum 1 kere yüzümü düşürmediler sağolsunlar. aynı siparişi 2 kere verince birini iptal ediyorlar zaten. bi daha satın al yani...
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Ben daha geçenlerde aldım. Siparişi verince önce onay süresine giriyor. Hatta ben 3 kere iptal edip tekrar sipariş verdim. Her seferinde yeni şeyler ekleyerek.

Siparişlerim kısmında sipariş gözüküyorsa onaylandıktan sonra gönderilecektir. Ben PTT havalesiyle almıştım, 2-3 gün sonra göndermiştim parayı. Parayı gönderdikten 2 gün sonra paket elime ulaştı.

Onaylaya bastıysan siparişin onların onay listesindedir hiç merak etme..
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    bir marka bu kadar güvenilir mi olur...
    helal olsun feyizoğlu...
    yazılan hiçbir yorum kötü değil...
    esnaf dediğin böyle olmalı...
    arkadaşım muhattabın feyizoğlu ise hiç korkma...

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eksi puan almamak için multi ödeme hatalarını hemen telafi etmeye çalışırlar.
    www.motorumla.net

Cevapların her biri için teşekkür ederim. Doğru yapmama rağmen öyle denk gelip de beni atmış sanırım bir sebepten sistem. Bir gün sonra tekrardan siparişimi verdim bu sefer sıkıntı olmadı hemen de geldi kargom. Herkese teşekkür ederim tekrardan. Bunu da yazıyorum ki bu başlığı okuyan başka bir arkadaş işlem sonucunu görsün.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Bu Feyizoğlu aşmış artık. Siteden ödemeyi yaptıktan 13 dakika sonra siparişiniz kargoya teslim edildi diye mail geldi. Adamlar ışık hızı ile çalışıyor.

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Feyizoğlu aşmış artık. Siteden ödemeyi yaptıktan 13 dakika sonra siparişiniz kargoya teslim edildi diye mail geldi. Adamlar ışık hızı ile çalışıyor.
    hay maşallah bende buff almayı planlıyorum.
    Ercument bunu beğendi.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kargo dükkanıyla kendi dükkanları yan yana heralde...bana da aynısı oldu bir saatten kısa sürede kargoya verildiğini bildirdiler
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)