Sakarya dan tavsiye var mı?
Sakarya dan tavsiye var mı?
Hocam ben de konyadayım bosnaya yakın var mıdır iyi usta buradakilerin afra tafrasını çekmeyelim bari.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
Hocam ben de konyadayım bosnaya yakın var mıdır iyi usta buradakilerin afra tafrasını çekmeyelim bari.
Aydın Merkez'de
Güven Erkmen Motosiklet Servisi.
Gayet temiz çalışır ve düzgün birisidir.
0534 943 90 75
BMW'lerden fena derecede iyi anlar.
Yalovada unal motor var kawasaki servisi ayrica.onu onerrirler hep
Arkadaşlar,nacizane önerim,eliniz yatkin,merak ve zaman bol ise,alet edevatta yeterliyse,En iyi usta motor kullanicisinin kendisidir,çok ciddi arizalara ve Obd girişli terminal ile elektronik/yakit vb.ariza tesbitine,sözüm yok,mekanik,orta halli montaj/demontaj sarf parçalar ise sivayin kollarinizi..saglicakla..
sakarya da servet usta var , dükkanın adını hatırlamıyorum tam olarak. ss , enduro racing kısaca çin malı hariç tüm makinalara bakar. kendisi de süpermoto da yarışlara katılır şeker gibi adamdır, işinin ehlidir.
Servet Dursun
Tel :0536 563 07 57
Oldukça faydalı olabilecekken hakettiği ilgiyi görememiş bir konu başlığı olduğunu düşündüğümden verilmiş tamircileri il il harf sırasıyla sıraladım, dükkanları google maps'ten arayarak adresleri ve telefonları güncelledim. Bazı tamircilerle ilgili google maps'te oldukça kötü yorumlar ya da yorumlara pek doğru bulmadığım üslupta yanıtlar okuduğumdan onları listeye dahil etmedim. Adresini bilmiyorum, telefonunu bilmiyorum şeklinde verilen usta isimlerini de, usta ile ilgili tecrübe ve/veya fikir barındırmadığını düşünerek listeye almadım. Yoksa benim de motorumu götürdüğüm ustalar var ama listenin amacı motorsiklet servislerini buraya listelemek değil, anladığım kadarıyla tavsiye edilebilecek işini iyi yapan, tecrübe edilmiş ve mümkünse dağ başında kalındığında gelip motoru kurtarabilecek usta ya da firmaları listelemek. Umarım yolda kalanlara bir faydam olur ve bu liste daha genişler. Hepinize emniyetli sürüşler.
AFYONKARAHİSAR
Cadde Motor / Ahmet Usta
Adres: Yenice Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Blv. Afyonkarahisar
Tel: +90 544 323 98 23
ANKARA
Başkent Motosiklet / Metin Usta
Adres: Gimat Oto Sanayi Sitesi No:18 / Ankara
Tel: +90 312 397 01 93
AYDIN (Merkez)
Güven Erkmen Motorsiklet Tamir / Kurtarma
Adres: 2. Sanayi Sit. Zeybek Mah. 1512 Sk. No: 3 Efeler / Aydın
Tel: +90 534 943 90 75
AYDIN / KUŞADASI
Detay Motor
Adres: Kadınlar Denizi Mah. Süleyman Demirel Blv. Kuşadası / Aydın
Tel: +90 536 333 18 68
BURSA
Kocaman Motosiklet
Adres: Üçevler Mah. Küçük Sanayi Sit. 26. Blok D:27 Nilüfer / Bursa
Tel: +90 224 441 62 60
EDİRNE
Zevk Motor / Mustafa Usta
Adres: İstasyon Mah. Sanayi Sit. 25 Sk.
Tel: +90 288 235 44 37
ESKİŞEHİR
Yılmaz Motor / Fatih Usta
Adres: Hacı Seyit Mah. Gazi Yakup Satar Cd. No:95/A Tepebaşı / Eskişehir
Tel: +90 222 234 38 86
Web: http://www.yilmazmotor.com
İSTANBUL
Moto Triple
Adres: İdealtepe Mah. Tayfur Sk. No:1 Maltepe / İstanbul
Tel: +90 216 388 57 88
Web: http://www.mototriple.com/
İZMİR
Moto Daytona / Selami GÜL
Adres: Zafertepe Mah. Yeşillik Cd. No:125 Yağhaneler / Konak / İzmir
Tel: +90 232 262 79 76 / +90 533 662 39 85
Web: http://www.motodaytona.com
KONYA
Dillan Motor / Adem Dillan
Adres: Musalla Bağları Mah. Demiral Sk. No:4 Selçuklu / Konya
Tel: +90 535 285 71 61
MANİSA
Ege Motor / Rıdvan Usta
Adres: 75. Yıl Mah. 5303 Sk. No:50 Yunusemre / Manisa
Tel: +90 532 330 68 57
Web: egemotor.business.site
MERSİN / ANAMUR
Ateş Motor / Selahattin Ataş
Adres: Yeşilyurt Mah. 401 Sk. No:4 Anamur / Mersin
Tel: +90 324 814 77 59
SAKARYA
Show Motor / Cemil Güllü
Adres: Güneşler Yolu Üzeri, Yağcılar / Sakarya
Tel: +90 530 615 24 94
ŞANLIURFA
Yuvam Motor / Yalçın Usta
Adres: Kamberiye Mh. Melik Cabbar Cd. No:19A Şanlıurfa
Tel: +90 532 662 73 43
UŞAK
Paçacı Motor / İsmail Paçacı
Adres: Köme Mah. Şehit Ali Rıza Horasan Cd. No:23 / Uşak
Tel: +90 533 811 21 00
VAN
Motovan / Mesut Şehitoğlu
Adres: Alipaşa Mah. Kazım Karabekir Cd. 150. Sk. / Van
TEL: +90 432 215 18 38
Ne olur biri Isparta'da düzgün bir usta söylesin. Ustaların bozdukları motorumu kendim yapıyorum. Dört gün içinde iki ayrı tamirhaneye gittim, ikisi de motorumu düzeltmek bir yana, daha önce olmayan sorunlarla teslim ettiler. Ben yapınca da haliyle geçici çözümler elde ediyorum. Isciligi ince olan, anlattığım sorunu anlayabilen bir ustaya ihtiyacım var.
Kocaeli izmit için varmı ?
Götürdüm abi Doğan abi biraz daha samimi biri ikisinin de işçilikleri ahım şahım değil ama yine işini görüyorlar. Hulusi usta hep racing, yüksek cc bakıyor Doğan abi küçük cc çoğunlukla. Hulusi ustaya bir kere götürdüm Doğan abi kadar iyi gelmedi bana.
İstanbul'da yok. Anadoluda varsa söyleyin İstanbul'dan oraya gideyim. Yalnız adam gibi biri olacak Zincir gerdirme-yağ değiştirme yapacaksa ben de ustaryım.
Bilmeniz değil de bilmemeniz gereken Mersin'den Motorcu Ahmet, mahallesinden geçmeyin.
Merhabalar, R1150 Gs için izmirde kimi tavsiye edersiniz alacağım motoru göstericem?
Izmir de metin is motosiklet bajaj yetkili servisi ama her motora bakar Yavas calisir ama iyi is yapar.Ekrem usta gor bunlari yine ovuyorum seni
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
Bu ekrem dedigim arkadasin kendisinde de GS vardi eskiden. Anlar bir sor istersen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
Hey gidi sami gil un oglu bana sey demisti onu hic unutmuyorum.Stayor orjinal olursa 800 lira bobinajci da sardirirsak 1000 tl.
tarihi eseri alıntılamış gibi olucam ama o adam egosundan iş beğenmiyo
işini nasıl yapıyor ne kadar kaliteli yapıyor pek bilmiyorum sakaryadaki abilerimden duyudğum kadarıyla çok iyiymiş ama kimse onla muhattap olmak istemiyo nedense bende bir kere gittim
bir tripler bir havalar motora gelip yanına bakmıyo bile işte kendi kendine biz zaten öyleyiz böyleyiz işte zaten çin malı vb şeylere bile bakmam ben sadece japon bakarım filan diyo
adama benim zincir değişicek abi bi dişlilere baksana hemen geğişmeye gerek varmı ona göre aynı anda yada sonrqa alıyım dedim onlar set oluyo abisi diyo
şahsen muameleyi hiç sevmedim yani dükkana müşterimi gelmiş dilencimi gelmiş belli değil
bahsi geçen servet usta / Motoser diye bulabilirsiniz
vagon fabrikasından serdivana doğru giderken kavşağin sağında kalıyor dükkanı
bu arada sakaryada düzgün motor tamircisi varsa yazın ben daha düzgününü bulamadım her türlü işimi kendim görüyom ama birgün sağlam bir işimiz düşerse motor açılma vb duruma usta lazım olucak ne yazıkki
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
Sakarya kardeşler motor var kaymakamlıktan çarşı yönüne gidince ne zaman gitsem önü dolu ustası cana yakın işle ilgilenebilmese bile gelir öyle olmuştur böle olmuştur şöyle yap der elinden geldikçe yardım eder
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
Sakarya motosiklet lastik değişimi içinde rotbalans bakan tek yer
DEMİRKAL ROTBALANS JANT LASTİK - zirai aletler sanayinde kalıyo abimiz normalde araba lastikcisi ama cross sevdalısı motor lastik değişimide yapıyor , zamanında çok lastikçiye sordum sakaryada birtek burası lastik değişimi ve rotbalans yaparım dedi
Çanakkale'de Aydoğan Usta var.
Telefonu: +90 507 525 31 75
Yeni adresi maalesef elimde yok sanırım adres değiştirmiş, ama hâlâ Çanakkale Merkez'de
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)