ankara tırt çıktı. yav arkadaş gidip okulunu okuyup ben açacam bi motorcu
cidden Ankarada tavsiye verecek yokmu.
ankara tırt çıktı. yav arkadaş gidip okulunu okuyup ben açacam bi motorcu
cidden Ankarada tavsiye verecek yokmu.
Çanakkale Gelibolu yahya küçükberber 05438110246 benim numaram her türlü mekanik motor arızası için sorunlarınız parça sıkıntısı için arayın
sadece motor için değil burda hepimiz aileyiz başımın üstünde yeriniz var çay içmeye yardımlaşmaya kapım her zaman açıktır.
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
Merhaba
Bursa'da Kardeşler Motorsiklet
Ekrem Künksatan
0224 255 09 96
Amaç motorunuzu güven ellere bırakmaksa güvenebileceğiniz tek adres diyebileceğim yer. ( 47 yıılık tecrübesiyle)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Burdur'da kel saite sakın motor teslim etmeyin benden söylemesi...
mrb bursada kardeşler mo tosikletekrem abi işini iyi yapar kestelde de özellikler cross ta ismail sarışın işini iyi yapan ustalardır
Moto Garaj,,,
İstanbul Avrupa Yakası,
Gazi Osman Paşa,
Serkan,,,
0 535 939 20 86
''mrb bursada kardeşler mo tosikletekrem abi işini iyi yapar kestelde de özellikler cross ta ismail sarışın işini iyi yapan ustalardır''
Bunların adres ve telefonları yok mu...?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
Bunların adres ve telefonu yok mu...?
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
eskişehir dem yener motor var rafi usta ve ahmet usta abi kardeşler on numara işçilikleri var .ama ben honda kullanıcısı olarak herzaman yetkili servis öneririm oda eskişehir özmert motor
Erzincanda iyi servis ve kyafet satan bir yer bilen var mı
presto bayiliği yapıyor büyük motorlarla ilgileniyor mu tam olarak bilmiyorum
manisa/merkez
güven motorsiklet
Yetkili Kişi : MEHMET YAVAŞ
Adres : K.evren Sanayi Sitesi Blok:1238 3/A
Tel : 233 21 19
Motora var küçükçekmecede sakın götürmeyin, hava filtresini ve yağ filtresini değiştirmez, hatta sağ sinyal yanmayınca şimdilik idare et diyen usta, bakımdan aldım ustadan ilk defa gittim verdiğim parayı helalde etmiyorum,
Bursada
Veysel Horozoğlu ( özellikle kros motorlarda kestel girişinde) İşçiliği titizdir sizden daha çok özen gösterir. 0 535 616 98 77
KArdeşler motor ( eskilerdendir ) İyidir yardımcıdır tecrübelidir işçiliği güzeldir. Numarası aşağıdaki yorumlarda var.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Denizli'den Rekor Motor diyorum. Ali Abi ye dedim ki abi eksoz çizildi canım sıkıldı. At o zaman motoru çöpe neden biniyorsun dedi... kızdı bana
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
tam sabitlenecek başlık olmuş harika ...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)