Her Şehirde Bilmemiz Gereken Motosiklet Tamircileri...
Reklamlar
-
necatik35 adlı üyeden alıntı
Sezer kardeşim,bana Antalya ve civarında BMW motosikletten anlayan bir tamirci önerebilirmisin?
3-4 sene önce akdeniz sahilinde BMW den anlayan bir usta bulamayıp,İzmir e kadar debriyajı olmayan bir BMW ile gelmiştim
motosiklet tamiri işi tamamiyle kafa işidir. bir sanattır. iyi usta sese kulak verir yada üzerine biner ve sıkıntıyı maceraya girmeden mümkün olan en kısa sürede çözer.
eline anahtar yakışan herkes eger gerekli alet edevat varsa bir motosikleti söker dagıtır. ama ancak kafası çalışan adam dogru şekilde toplar.
açıkçası antalya ustanın olmadıgı yerde ustalarla dolu bir şehir. tabiki içlerinde iyi olanlarda var fakat usta olmak kadar esnaf olmakta önemlidir.
benzer bir durumla karşılaşacak olan arkadaşımız olursa bana özelden ulaşsın. forumu sürekli takip ederim. yardımcı olmak için elimden geleni yaparım. tanıdıgım iyi bir usta var. hemde adam gibi adam esnaf gibi esnaf.
Reklamlar
-
-
sezer aykaç adlı üyeden alıntı
arkadaşlar konu güzel ve faydalı olabilir ama amacına ulaşmayacaktır. çünkü her şehirde binlerce mt üyesi var. diyelimki antalya. 20 tane üye konuyu görse ve tavsiyede bulunsa milletin kafası karışır.
kimi motosiklet tamircileri vardır uzmanlık alanı ss motordur. kimisi scooterdir. talep edilecek işcilik ücreti ve yedek parça fiyatlarıda farklılık gösterecektir.
benim önerim her ilde bulunan yetkili yada özel servis ler listelensin.
örnegin antalya
yamaha yetkili servis x motor
tvs yetkili servis y motor
honda yetkili servis z motor şeklinde olursa
ve bir zahmet bunu medaratör arkadaşlardan biri zaman ayırıp emek edip yaparsa kafa karışıklıgı olmadan konu amacına ulaşmış olur.
yetkili servisle olmaz o işler...yola çıkan güzergah üzerindeki yetkli servisleri internetten öğrenir zaten...asıl mesele yolda kalma durumunda...imdada yetişecek
düşene bir tekme atmayacak...hakkını isteyip...helalleşip gidilebilecek bir tamirci listesi...her usta her motora bakmayabilir...ama yola çıkanda...
altındaki motora göre usta taraması yapar...neden amacına ulaşmasınki...
sezer aykaç adlı üyeden alıntı
tanıdıgım iyi bir usta var. hemde adam gibi adam esnaf gibi esnaf.
tamam işte sende onu yaz...
-
Uşak - PAÇACI MOTOR - ÇAY KENARI-MERKEZ - Tel -0533 811 21 00
Uşakta kaza yaptığım zaman oraya gittim çok ilgilendiler ve maksimal seviyede düzelttiler motoru. Başka motorcu tanımam.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
-
Aklıma ilk yer gelen Kocaman Motosiklet.
Adres:Beşevler Sanayi Sitesi 26. Blok No:27 Nilüfer/Bursa
Telefon:(224) 441 62 60
-
Muhendis45 adlı üyeden alıntı
Uşak - PAÇACI MOTOR - ÇAY KENARI-MERKEZ - Tel -0533 811 21 00
Uşakta kaza yaptığım zaman oraya gittim çok ilgilendiler ve maksimal seviyede düzelttiler motoru. Başka motorcu tanımam.
Oo iyi memleketimde iyi. Bir tamirci olması beni sevindirdi
-
Arkadaşlar,listenin çoğalması lazım.Yokmu sizin şehrinizde kasabanızda iyi tamirciler
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
22 Ağustos 2012, 16:59
İstanbul'da Kadiköy tarafında klasik BMW ustası bilen var mı..?
-
22 Ağustos 2012, 17:06
Orhangazi'de Kuba Motor'daki usta, sanırım adı Mustafa'ydı, gayet iyi başarılı, yolda kalınca baştan pek ışık vermese de güzel yardımcı oldu iyi toparladı motoru. Elemanları beş para etmez ama yolunuz o taraflara düşerse tavsiye edebilirim en azından bende bıraktığı izlenim iyi.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
22 Ağustos 2012, 17:29
Ankara METİN USTA...
GİMAT SANAYİ SİTESİ... OSTİME GİRMEDEN ÖNCE
TEL: 0 312 397 01 93
İZMİRDEN ALPERİN SELAMI VAR DEYİN...
HER TÜRLÜ JAPON, İTALYAN, ALMANA BAKAR....
MALESEF ÇİN MOTORLARINA BAKMIYOR .....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
22 Ağustos 2012, 17:37
Mersin/Anamur
ATEŞ MOTOR - SELAHATTİN ATAŞ Tel : 0 324 814 77 59
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
22 Ağustos 2012, 18:31
Eskişehir/Merkez
Yılmaz Motorsiklet
Kendi araçları vardır. Motosiklet kurtarmak için.
0 222 234 38 86
Hacı Seyid Mah. Muttalip Cad. 95/A Merkez / Eskişehir.
3-4 tane çok yetenekli ustaları vardır. Fatih usta derseniz herkes bilir. Fiyatlar konusunda da yardımcı olurlar.
the A.G.Z
-
22 Ağustos 2012, 19:25
Kuşadası - DETAY MOTOR - 0536 333 18 68
adres: Kuşadası sanayi karşısı.
-
İst. maslak oto saniyede yamaha Yetkili servisi varmı ?
-
kanmix_x adlı üyeden alıntı
Konyada Ulus motosiklet Ada motor motomert ve arka sokağında 5 altı tane daha var daha var ama aklıma gelenler şimdilik bunlar
Ümit var Motomert'de Tamirci.
Fakat Motomert'in kendisini yani yeni Honda olarak Önermem.Bana göre fazla parayı düşünen ustalardan ve satıcılardan biri.Bu sadece benim düşüncem.Çünkü sıkıntı yaşadım kendileriyle. Sadece Orada Çalışan Ümit Usta yı öneririm.
Arka Sokakta'da Dillan motor var . Adem ABi. Bu ikisinin haricinde ben fazla önermem. Hem işcilik ücretleri olsun hem insanlıkları olsun , dürüstlükleri olsun ikisindende hiçbir kötü olay yaşamadım Tavsiyemdir.. (Motomert'deki Ümit Usta ve Dillan Motor Adem Dillan Usta). Konya'da eski garaj vs civarındaki bisikletciden bozmalara hiç gitmeyin...
-
necatik35 adlı üyeden alıntı
İZMİR
Daytona motor-Selami usta
0533 6623985
MANİSA
EGE MOTOR-Rıdvan usta
0532 3306857
yukarıda belirttiğim ustalara her türlü motosikletinizi tamir ettirebilirsiniz.
necati bey dün bursa-bodrum gelirken tavsiye üzerine dragstar 650 mi EGE MOTOR rıdvan ustaya bıraktım(otobusle bodruma geldim) ön amortisör milleri değişecek bakım yapacak sonucu yazarım burdan.
-
şanlıurfada
YUVAM MOTOR
YALÇIN USTA
0532 662 73 43
2 yılı aşkındır suzuki GSR 600 motorumun bakım ve tamiratını yalçın ustaya yaptırıyorum.motosikletten anlayan ve sıkıntınızı en kısa yoldan çözebilecek bir usta.
paraya değil insana değer veren birisidir.elinden geldiğince yardımcı olur. motosiklet bakım -tamiri için değil yolunuz buralara düşerse uğrayıp bir çayını için pişman olmazsınız.
-
AFYONKARAHİSAR MERKEZ KARAKUŞ MOTOR ;
İRTİBAT TEL : 0272 213 19 44
BENİM MOTORU ALDIGIM YER HOŞGÖRÜLÜ İLGİLİ İNSANLAR. AFYONDA ARIZA YAPACAK OLURSA MOTORUNUZ ARAYIN SERVİSİ VAR ALIP MOTORUNUZU UYGUN FİYATA TAMİR EDER.
-
Serkan abi. Forum nicki: SerkanADH forumda dahi o kadar kişiye yardımcı oluyor. Gaziosmanpaşa Küçükköy'ün oralarda.
-
rogget adlı üyeden alıntı
necati bey dün bursa-bodrum gelirken tavsiye üzerine dragstar 650 mi EGE MOTOR rıdvan ustaya bıraktım(otobusle bodruma geldim
) ön amortisör milleri değişecek bakım yapacak sonucu yazarım burdan.
İsminizi özelden yazarsanız,Rıdvan ustaya telefon eder yardımcı olmaya çalışırım.Bu arada adım İlhami.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)