Japonya’dan Dedikodular : CBR400R Yollara Çıkmaya Hazırlanıyor !
Reklamlar
-
Japon motosiklet dergisi Young Machine in haberine göre Honda, CBR250R ile CBR600RR arasında, orta boy bir spor motosiklet üzerinde çalışmakta…
Geçmişte VFR400 ve RVF400R gibi örneklerinin aksine CBR250R a büyük benzerlikleri bulunacak makinenin, bir süre CBR250R kullanmış olan sürücülere 600 cc ye geçmeden önce çok güzel bir basamak olacağı düşünülmekte.
50 Ps olacağı tahmin edilen model çift silindir su soğutmalı makinesi ile 250R ın yaklaşık 2 katı güce sahipken, 600 ün yarı gücüne sahip olacak.Buda açıkcası bu iki model arasındaki geçişi sağlamak için mükemmel bir çözüm gibi gözüküyor.
Tüm Dünya’da görülen spor motosikletlere karşı ilgi eksikliğini bu ara model bir nebze olsun çözebilir gibi görünüyor.
Reklamlar
-
Fatoş gibi duruyor yine. Doğruysa da umarım sadece Spor modeller ile sınırlı kalmaz bu trend
-
-
Kafa tasarımı hoş değil sanki.ilk fotoğrafta arka kuyruk tamamen yeni kasa cbr 125,2. fotoğrafta kuyruk ve egzost cbr 250.fiyatı ne olur acaba
-
OOO iyi haber :D, daha cc yükseltmeme tahmini 2 senem var (20 bin km), belki o zamana yetişir.
-
250 küçük geliyor,600 büyük geliyordu bence... 400 ideal olabilir
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
-
-
türkiyeye gelmez cünkü kimse 18 20 bin tl lere 400cc motor almaz gibme geliyor
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
quezzap adlı üyeden alıntı
250 küçük geliyor,600 büyük geliyordu bence... 400 ideal olabilir
bence sen 250chopper yerine bi 250cc ssye binmelisin ozaman küçükmü iimi görürsn performansı
-
Yahu şu cbr 250r ın egzosu bir türlü sevemedim,250r dan soğutuyor beni resmen.Şu motorda da bu egzosu yaparlarsa benim için büyük bir eksi olur.Bizim cbr125 inki bile daha düzgün ve kibar.
-
-
125 ile 250cc arasında ne kadar fiyat farkı varsa???
400cc'nin fiyatıda belli olmaz mı? mantıken...
uç fiyat koymaz tahminimce, 600'e yakın fiyat koyduğunu düşünürsek eğer
600cc almak daha cazip gelebilir. (mantıksız)
-
daha 250r ı alamıyorum ben zamlar sağolsun! bunu da getirmezlerdeee getirselerde alamayız zaten... dünyadaki motor camiasına hayırlı olsun ne diyelim
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
honda türkiyeye bu motoru göndermez. Gider çinde ürettirir bi makine, gönderir buraya. Bizde bol bol şak şak çekeriz. Son örnek cb 125
-
scuderia06 adlı üyeden alıntı
türkiyeye gelmez cünkü kimse 18 20 bin tl lere 400cc motor almaz gibme geliyor
Katılıyorum,ara modeller gelmez Türkiye'ye cbr 150 ve şuan adını hatırlamadığım honda modellerinin gelmediği gibi.Zaten gelse de o egzosdan dolayı almam:D
-
Ahh ulan 4 silindirli olaydi bu culara gun dogdu
400 cc bu zamanda en ideali olurdu. Bide shadow 400 isteriz pesinden ama fiyatlar ucuk olmasin
-
arkadaşlar, Tr'ye gelmesi için müşterinin arz-talebi gereklidir.
Kullanıcı ve tüketici olarak mail veya başka bir iletişim yoluyla görüşülür,
kitle varsa alacak olan varsa neden gelmesin ki? 3-5 kişi için tabiki getirtmezler...
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Kafa tasarımı hoş değil sanki.ilk fotoğrafta arka kuyruk tamamen yeni kasa cbr 125,2. fotoğrafta kuyruk ve egzost cbr 250.fiyatı ne olur acaba
benim tahminim en aşa 15 en yukarı 18milyar civarı satılır ama gelirse hedefim olur bana yeter bu alet :D
glock adlı üyeden alıntı
arkadaşlar, Tr'ye gelmesi için müşterinin arz-talebi gereklidir.
Kullanıcı ve tüketici olarak mail veya başka bir iletişim yoluyla görüşülür,
kitle varsa alacak olan varsa neden gelmesin ki? 3-5 kişi için tabiki getirtmezler...
bencede ama bu alet gelirse türkiyede tutar uzun süreli binmeyi düşünenlerin gözdesi olur çünkü cok tatmin edici geldi bana
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Hondadan böyle bir şey şahsen beklemem nasıl olsa milletimizde 4 silindir hastalığı var daha doğrusu ses hastalığı napıp edip parayı bulup 4silindire geçiyolar, kalıcı olacağını sanmam sadece bilinçli fazla güç ses istemeyen kullanıcılar alır buda hondanın işine gelmez. Son politikaları belli zaten hondanın ucuz mal fazla satış cbf150 yi yıllardır biliyoruz daha yeni bir kaç özellik ekledi 250cc naked vs beklerken adam cb125e diye model çıkarttı psx scooter varken satış için gene fizy diye saçma sapan bir model getirdi 400cc ss makine getiriceğini sanmam. cbr250 10bin lira buda gelsin gelsin en az 15liraya gelir yine bizim millet o paraya cbr600f alır gene o parayı vermez nasıl olsa 600lüğe geçicez diye. Ama inş getirir güzel haber 600cc öncesi güzel bir deneyim olur.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)