Söylenecek kelime bulamadım... Geçmiş olsun, tez zamanda bulur inşallah.
Söylenecek kelime bulamadım... Geçmiş olsun, tez zamanda bulur inşallah.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
nereden buluyorlar bu güçü demişsin ya bu güçü onlara biz veriyoruz. yıllarca meclise kanun yapması için yolladığımız vatandaşlardan. kanun yapmalarını istemedik. ev anahtarı yok araba anahtarı. yok iş, olmadı evimizin önüne kaldırım, ucuz benzin, ucuz gübre isdedik. ama adam akıllı kanun çıkarmalarını istemedik. dolayısı ile hırsızlık bir meslek oldu. hatta yumuşayan infaz kanunu ile de bu meslek altın yıllarını yaşıyor.
cümlemize şimdiden geçmiş olsun. çünkü bunlar daha başlangıç.
bide utanmadan gelip bırandayı mı almışlar ya yuh artık ya.
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Hep duyduğumda sınırsız bozulduğum bir kara haber daha,Allah bin b.... larını versin,gerçi onlarda biliyor böyle sövülüp sayılacağını ama ya tutarsa diyelim.Büyük geçmiş olsun kardeşim.
Umarım motorun bulunduğu ile kalmaz şerefsizlerinde yakalandığı haberi ile beni sevindirirsin.
Öylesine hasret kaldıkki temiz bir yaşama...
Gecmis olsun.
Bu motosiklete alici bulamazlar.
Daha dogrusu bunun alicisi kolay tongaya dusecek alici olmaz.
Aletin ibini dibini arastiracak adamlar bu aletin alicilari.
Muhtemelen calanlar belli bi yere satiyorlar.
Alanlarsa bu isin profesyonelleridir.
Hangi modelin satilip hangisinin satilmayacagini senden benden iyi bilirler.
Bu nedenle motosiklet parcalanacak.
Parca uzerinden gitmek de fayda var.
Şerefsizler!
Arkadaş motorumuzu içimiz rahat bir şekilde kilitleyecek sağlam kilitler yok mu piyasada.3 dakikada motosiklet çalıyor adamlar arkadaş.
ANGARAJ
geçmiş olsun, başıma gelse sinirden çıldırırdım heralde
birde tekere bağlı olan zincir ne marka acaba?
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
şu grade80 grade100 diye tabir edilen zincirleri denemek lazım aslında
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Büyük geçmiş olsun :S Çok sinirlendim bak..
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
kilitler hikaye kasko şart yalnız alarmda şart alarm takarsak gurultuye panık yapıp kacma ihtimalleri olabilir, motor giderken icim gitti resmen insanın bir parcasını alıp götürmek bu kadar kolay olmamalı ama gayet kolay aslında görüldüğü gibi :(((((((
motorlarda gıdon kiliti dısında debrıyaj yada motor kılıdı gıbı farklı bir sey koymaları lazım eger öle bişe olursa yuruterekte götüremezler kamyon sokamıcakları yerden...
cok gecmiş olsun ne diyim Allah kimsenin başına vermesin..
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Kaskonun bir faydası yok,kapalı garajdan çalınmadığı sürece zararı karşılamıyorlar,ayrıca zaten çok az şirket motosiklete kasko yapıyor...
hayır acık kapalı hepsini içeren kaskolarda var ayrıca büyük motor sahibi bircok insan kasko yaptırıyor bence bir kişi 40 50 bin tl motora veriyorsa kaskosunuda yaptırmalı diye düşünüyorum.Allah korusun sadece çalınmada degil büyük pahalı motorlarla bir kaza yapsanız jantınız diskleriniz ne bilim ön catalllar felan egilse kasko yoksa hapı yuttunuz demek kac kasko parası girer düsünemiyorum
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
geçen yıl bi arkadaşımın köyden tarla sulama motoru çalındı evin yanında bulunan marketinde güvenlik kamerasında çalan araçın plaka sı dahi açıkça göründüğü halde olayı jandarma çözemedi!
aynı arkadaşın 1 ay önce evinin altından cub motoru çalındı çalan şerefsiz şemsiyesini bırakıp gittiği halde bi haber çıkmadı yani kanun olsa ne olur olmasa ne olur
BENCE ŞERİAT KANUNU OLMALI HIRSIZLIK YAPANIN KOLU KESİLMELİ
TECAVÜZ EDENİN DE ŞEYİ KESİLMELİ
ARTIK NERESİ İLE İNSANLAR ZARAR VERENLERİ ZARAR VERDİKLER İNSANLAR TARAFINDAN DEVLER KONTROLÜNDE CEZASI VERİLMELİ
ÖNEMLİ OLAN YAKALAMAK CEZASINI BÜTÜN ÜLKE ÖNÜNDE VERECEKSİN Kİ BAŞKALARI BU SUÇLARI İŞLEMESİN DİYE İBRET ALSIN
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ben anlayamadım çaldıkları motoru çalıştırıpmı gidiyorlar oradan???
yoksa o motoru bır araca atıp geldıklerı motorlamı gıdıyorlar???
çünki 2 kasklı Ş..EFSİz VAR GÖRÜNTÜDE,
motoru çeviriyorlar yolda,
ve sonra tek motor çıkıyor oradan yola...???
Umarım bulunur motorunuz:...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Çalanlar profosyenel hırsızlara benziyor..sarı taksiye dikkat çekmemek için kaskta takıyor sanki kendi malı gibi götürüyor...yazık..Geçmiş olsun inşallah bulunur
tabi 40-50 bin tl lik motoru alınca kasko yaptırmak konusunda katılıyorum.Ben sigorta şirketinin biriyle konuştum kasko yaptırmak için ve hiç bir kriter vermedim(fiyat aralığı ve ya şartlar hakkında) onlarda zaman istediler ve 1-2 saat sonra geri döndüler;kasko yapan sigorta şirketi bulmakta bile zorlandıklarını,yapanlarında en fazla kapalı garajdan çalınırsa,zararı karşıladıklarını söylediler.Siz bu konuda eminseniz benim gittiğim sigorta acentesi işinde baya kötü demektir.Bende bundan dolayı kasko yaptırmadığımla kalmışımdır...
adamlar bildigin motorcu ya ancak servislerdeki tamirciler böyle agır motoru rahat rahat geri geri götürebilir zaten takım taklavalarıda yanlarında getirmişler civardaki motorcuları gezmesi lazım coktan parcalamışlardır krank beyin vs. satarlar 2.el parca olarak araması lazım.bende anlamadım minibüsemi koyup götürdüler yoksa calıstırdılar mı?gece gece hiçmi devriye atan memur yok ya o saatler devriye saati yandada otoban olması onlara cesaret vermiş geçmişolsun
Motosiklet mucidi
Dünya üzerinde yapılan bir araştırmaya göre insanların en çok uyku veya uyuklama hali Saat 4:30 5:30 Arasıdır Genelliklerle polislerde bu saatlerde araçların içinde uyukluyor veya algı güçleri yavaşlıyor bu yüzden devriye süreleri uzuyor veya görevli memurlar araçta uyuyorlar bu yüzden Dünya üzerinde yapılan hırsızlık saatleri %70'i yine gece saat 4:30 5:30 arasıdır uykunun ve uyuklamanın en ağır oldugu saatleri tercih ediyorlar genelde.
Umarım arkadaşımız biran önce motosikletine kavuşur Allah yardımcısı olsun.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
bunlar acemi felan değil sanırım sadece bu tarz değerli motorları çalıyorlar.. bu değerde motoru olan herkez motora sinyal üreten bir cihaz taktırmalı. belki varsa kaçtıkları yöndeki mobese kayıtlarından bişey çıkabilir.. inşallah bulunur ..
Motosiklet hırsızlığını koalylaştıran en büyük etken kaskla yaklaşıp kimliklerini çok rahat gizleyebilmeleri kameralardan hiç korkmadan hareket edebilmeleri ve sağdan soldan bir araç bir yaya geçtiğinde sahibi gibi davranabilmeleri.
Sabah o saatte bir yaya geçme olasılığı düşük ama diyelimki işi erken olan biri geçti adamların telaşlı mimikleri ve hırsız tiplerininde farkına varılamıyor.
Çalanların fiziğine bakılırsa yaşları en fazla 23-24
Kamera ne işe yaradı şimdi bu olayda?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)