sıfırı artık satılmıyor ve herkes iki silindir alma diyor, cbf500 için. fz6 da çok hoşuma gidiyor, ikisinden birini alacağım ama hangisi. işin içinden çıkamadım kullananlar tavsiye eder mi ?
sıfırı artık satılmıyor ve herkes iki silindir alma diyor, cbf500 için. fz6 da çok hoşuma gidiyor, ikisinden birini alacağım ama hangisi. işin içinden çıkamadım kullananlar tavsiye eder mi ?
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
Benzin istasyonun varsa cbf 500ü alabilirsin
Bence Herkes fazer diyecektir bende aynı fikirdeyim...
fazer ın sıfırıda (xj6) üstelik abs li 18,750, adamlar 2005- 2006 modele 14-15 istiyor :D
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
eger bütçen yetiyorsa çok temiz kullanılmış fazer e elbette fazer önerilir. ama yok 9-10 bin liram var bu ikisi arasında kaldım diyorsan cbf500 almalısın. kimse iyi malını ucuza vermez. bu nedenle haşat bir 4 silindir adamın ocagına incir agacı diker.
cbf 500 geçen sene benim vardı. gerek şehir içi gerekse şehir dışında ben çok memnundum. en iyi 500 cc. motoru öldüremezsin.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
şöyle bi nette araştırdım kullanıcı yorumları filan genelde cbf500 herhalde hemen hemen 4 silindirlik fz 6 naked aratmıyacaktır
çünkü karbüratör sistemliymiş
hatta bazıları bile cbf600 den çok yaktığını söylemiş ne kadar doğru bilemiyeceğim
ancak bence kullanım çok önemli bi mevzu
neyse gerek tipte gerek seste fz6 naked şuanda satılan nakedlardan bile çok güzel .ağzımın suyu akıyor :D
bende okuduğum kadarıyla söyliyebiliyorum
Mustafa Kemal Atatürk
yakıt konusunda bu sınıfta en iyisi kawasaki ern olarak öne çıkıyor o motoru hiç düşünmezmisin
sahibindende 10 bin den başlayıp 17 bin tl kadar gidiyor 2. elleri
fiyat olarak cbf 500 fiyatına olarak gözlemledim
Mustafa Kemal Atatürk
motorcu48 e katılıyorum, er6-n/f lere bakabilirsin.
Cbf 500 alırsan aldığın için pişman olmasın, Fz6 almadığına pişman olursun. Ne güzel açıkladım değil mi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
er6n dostum kısaca fz6 baktım bende ama işime yarıycak motor 13 bin tl
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
cbf 500 bi arkadasımda vardı cok cimri biridir simit ekmek yer banknotları bankada saklar:D o adam 2 hafta sonra sattı motoru 1000rr ı var simdi o sattıysa kesin cok benzin yakıyodur o motor:D girme bence fz6 benimde cok hosuma giden bi motor
Motosiklet mucidi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)