ahanda benim motordan
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ekmek arası ybr topiğinde geydirdin küfürleri burda adamlara dert yanıyon
ben bu arkadaşlarla ilgili bi kaç sayfalık bir makale yazmıştım, bir toplantıda denk gelişirsek uzun uzun tartışmaya hazırım bu konuyu, eminim sen ve diğer arkadaşlar da hak verecektir bana. iyi geceler (:
o değil de bir yağmur yağsa bunlar motor üstünde kül olur. O kadar kolon teyp falan filan
__To Be Or NoT tO be__
İbibik kuşları, karşı cinsi etkilemek için tüylerini kabartır
bunlarda bitane de bizim mahallede var 2-3 güne bir geceyarısı zangır zangır ( hem müzik hem egsoz)geçiyo sokaktan. 2-3 kere çıktım dışarı denk getiremedim, getirsem alacam anahtarını.
örümcek gözü gibi şeyler ne ki diye düşünüyordum. hoparlörmüş. ikinci ilanın bir fotoğrafında arka planda benzeri bir tane daha var. ankaraya has bir iğrençlik galiba. onun da koltuğu beyaz kırmızı kaplama. hey allahım. bu çocukların hissayatını anlayabilen beri gele.
lakin bir deyeceğim var. bunlar bu motörlar ile hindistana gitseler kral olurlar. memelektimizde kıymet billmiyoruz galiba.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Görüntü kirililği diye birşey vardır ve beni avaz avaz bağıran eksoz kadar rahatsız eder. Bunları ve bunları savunan zihniyeti etrafımda görmek istemiyorum.
Fatih senin motoru da böyle yapak mı?
---------- Post added at 10:18 ---------- Previous post was at 10:15 ----------
Ankara'da kalıp halinde YBR'leri bu hale çeviren bir atölye var galiba. Neresi ki? Bu da fıstık yeşilinden:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83791159/detay
Mesajı da vermiş eleman: "Gidişine yollar, duruşuna kızlar hasta" İbibik kuşu benzetmesi güzel.
Bir tane daha Angara yeberesi:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69092000/detay
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Çok iyimser yaklaşmışsın, humanist ama dar bi açıdan bakmışsın.. diğer tarafı bakmadan
En basit örnekle şahinleri modifiye edip trafikte makaslar atan, arabasının dağılması an meselesi olan ama sanayide taktığı soba borusu ile aracını ferrari zannedip en tehlikeli harekerleri yapan zararlıların motosiklet şubesi olur kendileri. Motosiklet sürerken bu tipleri gördünmü kesinlikle en uzak şeride geçip gitmesini bekliceksin altında grenajlı bir motor veya yakışıklı bi chooper varsa...
Bunların çevreye verdiği gürültü kirliliği, saygısız ve kural tanımaz aşırışıkları kesinlikle motosiklet kullanmayanları motora karşı önyargılı ve nefret eder hale getiriyor...
O yüzden motoruna full koruma binen ve bilinçli olan hiçbir motorcu senin gösterdiğin saygıyı göstermez bunlara.
arkadaşlar bende ankarada yaşıyorum motor alemine yenide girmiş olsam bazı arkadaşlar bilir bu kişileri gayet iyi tanıyorum evimin yakınlarında hergün arabamla görüyorum ybr den önce bunlarda 2 tane scooter vardı markasını söliyemicem tanınmaz haldeydiler :D onlar gitti ybr geldi oda aynı :D:D
dnercide çalışan 2 arkadaşa alınan teslim edilen bundan sonra sen binecen hep dediklerin den dolayı böle saçma bişi çıktı ortaya :D:D istiyosanız bi kaç resim daha getirebilirim :D:D gider çekerim :D
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)