valla müthiş bi duygu olsa gerek.bizde su 600 cc zevkine bie varsak güzel olucak inşallah .herkese hayırlı cumalar
valla müthiş bi duygu olsa gerek.bizde su 600 cc zevkine bie varsak güzel olucak inşallah .herkese hayırlı cumalar
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
irfan abim bi kere bayan bi arkadaşın 600 f ine bindim sadece 100 metre sürdüm ve motordan inince azımdan çıkan tek cümle şu oldu...
motor şeytan işi
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
abi bırak 160-170 görmeyi sahilde ki bisiklet yolunda 100 metre gittim ve bu kaıya vardım hızımda 40 ı geçmedi
yeşeeeee
ben bu yüzde hiç bulaşmıyorum racing motosiklet'lere.en güzeli enduro...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Allahtan 50 km kullanmissin. Yoksa yanmistik oku oku bitmedi bu ne ya
Yüksek cc motor kullanmak için bazı şeyleri hazmetmiş ve GS1,GS2 ve GS3 eğitimlerinin en az 2 sini almamız gerekir.İrfan kardeşimizin yazısını zevkle okudum ve tesbitleri çok doğru.Videoyu izlerken motorla ışıklarda dururken kesinlikle araçların kör noktalarında durmamalı mümkünse iki araç arasına girmeliyiz.Yoksa aniden geri vitese takıp üzerinize gelmeye başlayan bir sürücüyle karşılaşabilirsiniz.Niye geri gelsin demeyin bunun örnekleri bu forrumda bile mevcut.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
kendimi gördüm sanki... ekonomik olarak alma gücünüz yoksa binin ama sürmeyin...yoksa hemen almak isteyeceksiniz...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Ben de ilk racing motoru bundan bir 4-5 yıl önce kullandıydım. O zamanlar 125cc motorum vardı. Arkadaşımın ısrarı üzerine bindim. honda 1000lik repsoldü. Gazı açtığımda üzerinden beni atacak gibiydi. Zor tutunuyordum direksiyona sanki. Şöyle 1-2 tur attım alıştım gibi motora rahat rahat manevra yapabiliyordum. Ondan sonra da bmw k1200s kullandım... İlk seferki acemiliğim yoktu sanki. Sonra onlardan indim 125cc'ye bindim. Köşeye çekip yakasım geldi
__To Be Or NoT tO be__
CBF150 = Sigara,
250cc = Alkol,
600 ve 1.000cc = Eroin
Ben sigarayı champix diye hapla bıraktım ama bunları bıraktıracak bir ilaç daha icat edilmedi.Tamamen iradeyle bırakılıyo.Allah hepimizi kötü alışkanlıklardan korusun.
145 Hp bir makinayla uzun sayilabilecek bir yolculugum ve birlikteligim oldu, ayrildik nihayetinde. O gün bu gündür psikolojim düzelmedi. İrfan abi, hayatinin hatasini yapmissin kisaca
motor yabancıya gitmemiş ara sıra vitrinden çıkarır bir iki tur atarsın gayrı
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Yavv eyübüm acayübüm acaba 100 km cik kullansaydım ne olurdu sanki hücrelerime kadar işlerdi zehir belkide , sonraki tecrübeleri ben bile merak ettim iyimi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------
doğru dersin üstadım hayat sürprizlerle dolu ne olacağı bilinmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------
sanadamı aynısı oldu ? vah vahhhh
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
amin diyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
valla sorma erdem yavvvv bu gün benim cıbıfa baktım mazlum mazlum duruyor balkonun altında , dedim ulen du bakayım unutmuşmuyum yavvv yeminle böyle bir uyuzluk yok sanki önceden beygir gibi kaçan makina bana nispet olsun diye dip gaz yapıyorum kılını kıpırdatmıyormuş gibi geldi ibreye bakıyorum hep aynı
fena oldu beee keşke pinmeseydim 600 lüğe
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
evet arkadaşım satın aldı lakin bizde bu gurur olduktan sonra hayatta istemem ver bir tur pineyim diye emanetin canı burnunda olurmuş pek adetim değildir sadece motor konusunda değil
her konuda !
kendi motorumu teklif ederim ama yavv seninkini verde bi tur atayım demek mizacıma ters düşüyor olmadı sahip olmanın yoluna bakılır bu ateş sönmez ise
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)