Küçük sınıf skuterlerde tuhaf bi rekabet başladı!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
SKUTER değil SUKUTER daha iyi :D
-
beyazit60 adlı üyeden alıntı
O zaman türkçe'de iki sessiz harfin yan yana gelmeyeceğinide bilirsin. SKUTER / SUKUTER :D
3 tanesi gelebilir sorun yok diyorsun yani
"[B]Sarı[/B]"ya tutkumuz,yüreğimizde büyüttüğümüz "[B]Lacivert[/B]" sevdadandır.
-
Ben bu küçük skuterların üstüne otursam ortadan ikiye ayrılır.3 bin küsür fiyat az mı yani?Comuter fiyatları uçmuş.Millet napsın skuter'ı.
-
Kampanalı honda activa'nın ölüsü bile para eder, Honda kampanalı yeni scooter getirmiş diye kızarlar anlamak mümkün değil.
-
Vay canına fiyatlar epey düşmüş
2.el tvs düşünüyordum ama agility 125 in yeni fiyatı kafamı fena kurcaladı
-
Bi sukutere 4.000 tl para vermek pek makul gelmiyor bana
-
nerde eski activalar.. yeniden üretime girmeli 150 lik olarak...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Kampanalı honda activa'nın ölüsü bile para eder, Honda kampanalı yeni scooter getirmiş diye kızarlar anlamak mümkün değil.
Activanın üretildiği yıllar için dizaynı bence çok güzel ve ön fren ise birçok küçük motorda kampanaydı yani normaldi... Şimdiki Spacy ve Cygnus L de ve Agility de disk , bundada disk olasa fena olmazdı
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
nerde eski activalar.. yeniden üretime girmeli 150 lik olarak...
Activa'nın sesine kurban.. Çevreye hiç rahatsızlık vermiyor mırıl mırıl ve çok hoş bi tınısı var melodi gibi. Sahil beldeleri için ve paket servis motorlarının çevreye gürültü kirliliğ yapmaması açısından çok iyiydi. Agility de daha kaba bi ses ve gürültü var. Çin malı skuterlerinde ise motorlardan tiksindirecek derece kötü bi egzoz sesi var.
Beat yerine Honda Vision 110 var. Enjeksiyon disk fren 14'' jantlar Honda iyi motorlar yapıyor ama bize getirmiyorlar. Beat'in ve Activanın modern versiyonu Vision dur
-
yaz geldi normaldir
agility de her yaz bu kampanya mevcut
yamahanın scooterıda eski honda beati andırmıyo değil ön taraf sanki az esinlenilmiş(gidon tarafı hariç)
100 ve 125 cc bilmem ama şuanda scooter alıcak olsam xenter 150 olurdu
yamaha xenter 150 ile bi kaç senede çok seyi değiştircek diye tahmin ediyorum
-
kymcoyu bi ay dominos pizzada kullandım. 125lik. canavar gibi bi makina. 100ü deviriyor. yalnız iş durmaya gelince o iş nanay.
durmuyor. yeminle durmuyor. benim o sıra mondial 150 zc bile ondan daha iyi duruyordu. e tabi çift disk fren ve michelin pilot sport lastikler de buna katkı sağlamıştır.
ön teker hemen kitleniyor. arka zaten kampana yavaşlatmıyor bile. saçmasapan bi freni var. asla tavsiye etmem.
Malatya 3A Ali Ekber ustada bir tane yamaha test motoru var. isteyen olursa onu da test edip buraya yazarım.
honda fiziyi baştan eleyin zaten. hem fazla yakar hem fren yok.
motorcu48 adlı üyeden alıntı
yaz geldi normaldir
yamahanın scooterıda eski honda beati andırmıyo değil ön taraf sanki az esinlenilmiş(gidon tarafı hariç)
xentere de baktım, lastikleri naylon duro... aralarından en iyisi o ama o fiyatı haketmiyor.
-
yaz geldi normaldir
gidondaki sinyalleri ve aynalı paneli geçersek aynı beat olmuş ön farı cc si ve gücü bile aynı. Eski Cygnus RS den daha güzel tipi
-
maxi97 adlı üyeden alıntı
kymcoyu bi ay dominos pizzada kullandım. 125lik. canavar gibi bi makina. 100ü deviriyor. yalnız iş durmaya gelince o iş nanay.
durmuyor. yeminle durmuyor. benim o sıra mondial 150 zc bile ondan daha iyi duruyordu. e tabi çift disk fren ve michelin pilot sport lastikler de buna katkı sağlamıştır.
ön teker hemen kitleniyor. arka zaten kampana yavaşlatmıyor bile. saçmasapan bi freni var. asla tavsiye etmem.
Malatya 3A Ali Ekber ustada bir tane yamaha test motoru var. isteyen olursa onu da test edip buraya yazarım.
honda fiziyi baştan eleyin zaten. hem fazla yakar hem fren yok.
xentere de baktım, lastikleri naylon duro... aralarından en iyisi o ama o fiyatı haketmiyor.
agility o normaldir o kadar
xenter150 lastikleri dandiktir de günümüzde artık hiç bir marka kaliteli lastik kullanmıyorki
benim ps de pirelli, oo kalite dedim sonra zamanla baktım nylon yazıyo .pirellini gariban serisi koymuşlar
-
maxi97 adlı üyeden alıntı
Kymconun ayakkabılarınıda lastik adamdan giydirirsen aynı seviyeye gelir diye tahmin ediyorum. üstündekiler akıllara zarar çünkü. ön teker ondan kitleniyor. City bile duramuyor o lastikler yüzünden
Xenter deki lastikleri bende yakından inceledim. Üstündeki duroları bildiğin taş çok sert. yeni kasa cbr 125 in üstündeki ırc leri bile mumla arattı bana
-
Arkadaşlar dün Honda bayisinde Fizy'i inceleme fırsatım oldu bundan 1 hafta öncede Yamahanın Cygnus modelini de incelemistim Fizy'nin 3 eksiği var önde disk fren yok sarı olan sinyaller beyaz olabilirdi birde selesi bana küçük gibi geldi... Onun dısında gayet hoş ve sevimli ama
-
agility o normaldir o kadar
xenter150 lastikleri dandiktir de günümüzde artık hiç bir marka kaliteli lastik kullanmıyorki
benim ps de pirelli, oo kalite dedim sonra zamanla baktım nylon yazıyo .pirellini gariban serisi koymuşlar
Scarabeo 200ie makyajlı versiyonda mişlen city grip ile geliyor bu yıl. Hem fiyatı daha uygun hemde 300 tl lastik masrafı yok.
Yamahanın biraz daha rekabetçi olması lazım. Bi tanıtım fiyatı yapsalar şöyle ilk 50 motorda 6.800 gibi insanlar kullanıp forumlarda övecekler motorun piyasası da oluşucak. Hiç adamlarda o mod yok.
CBR 125 avrupaya göre bedava fiyata yıllarca satıldı. Son zamlar gelene kadarda yeni kasa çok uygundu.Şimdi biraz bozuldu o uygu fiyatlar ama hala yzf 125 mi alayım mı dedirmiyecek kadar fark var arada.
Honda liste fiyatı 8.800 ken plaka ruhsat dahil ilk cbr250 leri 8.500'e tanıtım fiyatına verdi. Yamaha da ruh yok icraat yok hiç
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Kymconun ayakkabılarınıda lastik adamdan giydirirsen aynı seviyeye gelir diye tahmin ediyorum. üstündekiler akıllara zarar çünkü. ön teker ondan kitleniyor. City bile duramuyor o lastikler yüzünden
Xenter deki lastikleri bende yakından inceledim. Üstündeki duroları bildiğin taş çok sert. yeni kasa cbr 125 in üstündeki ırc leri bile mumla arattı bana
mondial 150 zcnin en iyi yönü frenleri. eski canavarım.. bi de satabilsem şunu...
-
harun27 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dün Honda bayisinde Fizy'i inceleme fırsatım oldu bundan 1 hafta öncede Yamahanın Cygnus modelini de incelemistim Fizy'nin 3 eksiği var önde disk fren yok sarı olan sinyaller beyaz olabilirdi birde selesi bana küçük gibi geldi... Onun dısında gayet hoş ve sevimli ama
Kampana görüntüyüde çok buzuyor ama beğenmediğimiz spacy 110 un arka stopları bred pitt gibi kaldı bunu yanında arkası feci... önü aslında spacy den daha iyi far kısmı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)