Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Küçük sınıf skuterlerde tuhaf bi rekabet başladı!

REKLAM ALANI
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu sıralar ufak tekerlekli 100-125cc skuterlerde bi hareketlenme bi ani rekabet başladı

Önce yamaha Cygnus L yi getirdi. Fiyat 3.870 tl fiyatıyla. 102cc / 6.8 hp / 10'' tekrler ve şirin bi dizaynı var

http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc...c/cygnusL.aspx

Sonra Honda spaycynin fiyatı yüksek kalınca dizaynı dahada çinli kokan ön freni bile kampanalı bir modeli apar topar getirdi. Honda Fizy 125. Fiyat 3.420 tl. Teknik özellikler ve ürün daha Honda internet sitesine bile girmedi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4811373/detay/

Ardından kymconun sitesine girdim ve Agility 125 in fiyatı fırsat kampanyası adı altında sezon ortasında 3.500 tl den 3.120 tl ye çekilmiş

http://www.kymco.com.tr/html/fiyatlar.php

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    SKUTER :D :D :D Allah iyliğini versin çok güldüm

Alıntı beyazit60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SKUTER :D :D :D Allah iyliğini versin çok güldüm
    Altın elbiseli adamın da kullandığı tabir.. Yazıldığı gibi okunur Schoter gibi yanlış yazımlara sebebiyet vermesinden çok daha iyi bence. Scooter yazmaktan da daha kolay
    -unnamed- bunu beğendi.

Motosikleti
    Sym joymax250i
    SKUTER değil SUKUTER daha iyi :D

Motosikleti
    Mondial 150 MC
    Alıntı beyazit60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman türkçe'de iki sessiz harfin yan yana gelmeyeceğinide bilirsin. SKUTER / SUKUTER :D
    3 tanesi gelebilir sorun yok diyorsun yani
    "[B]Sarı[/B]"ya tutkumuz,yüreğimizde büyüttüğümüz "[B]Lacivert[/B]" sevdadandır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Ben bu küçük skuterların üstüne otursam ortadan ikiye ayrılır.3 bin küsür fiyat az mı yani?Comuter fiyatları uçmuş.Millet napsın skuter'ı.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Kampanalı honda activa'nın ölüsü bile para eder, Honda kampanalı yeni scooter getirmiş diye kızarlar anlamak mümkün değil.

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vay canına fiyatlar epey düşmüş

2.el tvs düşünüyordum ama agility 125 in yeni fiyatı kafamı fena kurcaladı

Motosikleti
    Sym joymax250i
    Bi sukutere 4.000 tl para vermek pek makul gelmiyor bana

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    nerde eski activalar.. yeniden üretime girmeli 150 lik olarak...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kampanalı honda activa'nın ölüsü bile para eder, Honda kampanalı yeni scooter getirmiş diye kızarlar anlamak mümkün değil.
    Activanın üretildiği yıllar için dizaynı bence çok güzel ve ön fren ise birçok küçük motorda kampanaydı yani normaldi... Şimdiki Spacy ve Cygnus L de ve Agility de disk , bundada disk olasa fena olmazdı

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nerde eski activalar.. yeniden üretime girmeli 150 lik olarak...
    Activa'nın sesine kurban.. Çevreye hiç rahatsızlık vermiyor mırıl mırıl ve çok hoş bi tınısı var melodi gibi. Sahil beldeleri için ve paket servis motorlarının çevreye gürültü kirliliğ yapmaması açısından çok iyiydi. Agility de daha kaba bi ses ve gürültü var. Çin malı skuterlerinde ise motorlardan tiksindirecek derece kötü bi egzoz sesi var.

Beat yerine Honda Vision 110 var. Enjeksiyon disk fren 14'' jantlar Honda iyi motorlar yapıyor ama bize getirmiyorlar. Beat'in ve Activanın modern versiyonu Vision dur

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    yaz geldi normaldir
    agility de her yaz bu kampanya mevcut
    yamahanın scooterıda eski honda beati andırmıyo değil ön taraf sanki az esinlenilmiş(gidon tarafı hariç)
    100 ve 125 cc bilmem ama şuanda scooter alıcak olsam xenter 150 olurdu
    yamaha xenter 150 ile bi kaç senede çok seyi değiştircek diye tahmin ediyorum
    Mustafa Kemal Atatürk

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    kymcoyu bi ay dominos pizzada kullandım. 125lik. canavar gibi bi makina. 100ü deviriyor. yalnız iş durmaya gelince o iş nanay.

durmuyor. yeminle durmuyor. benim o sıra mondial 150 zc bile ondan daha iyi duruyordu. e tabi çift disk fren ve michelin pilot sport lastikler de buna katkı sağlamıştır.

ön teker hemen kitleniyor. arka zaten kampana yavaşlatmıyor bile. saçmasapan bi freni var. asla tavsiye etmem.

Malatya 3A Ali Ekber ustada bir tane yamaha test motoru var. isteyen olursa onu da test edip buraya yazarım.

honda fiziyi baştan eleyin zaten. hem fazla yakar hem fren yok.

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaz geldi normaldir
    yamahanın scooterıda eski honda beati andırmıyo değil ön taraf sanki az esinlenilmiş(gidon tarafı hariç)
    xentere de baktım, lastikleri naylon duro... aralarından en iyisi o ama o fiyatı haketmiyor.

yaz geldi normaldir
    gidondaki sinyalleri ve aynalı paneli geçersek aynı beat olmuş ön farı cc si ve gücü bile aynı. Eski Cygnus RS den daha güzel tipi

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kymcoyu bi ay dominos pizzada kullandım. 125lik. canavar gibi bi makina. 100ü deviriyor. yalnız iş durmaya gelince o iş nanay.

durmuyor. yeminle durmuyor. benim o sıra mondial 150 zc bile ondan daha iyi duruyordu. e tabi çift disk fren ve michelin pilot sport lastikler de buna katkı sağlamıştır.

ön teker hemen kitleniyor. arka zaten kampana yavaşlatmıyor bile. saçmasapan bi freni var. asla tavsiye etmem.

Malatya 3A Ali Ekber ustada bir tane yamaha test motoru var. isteyen olursa onu da test edip buraya yazarım.

honda fiziyi baştan eleyin zaten. hem fazla yakar hem fren yok.

xentere de baktım, lastikleri naylon duro... aralarından en iyisi o ama o fiyatı haketmiyor.
    agility o normaldir o kadar

xenter150 lastikleri dandiktir de günümüzde artık hiç bir marka kaliteli lastik kullanmıyorki
    benim ps de pirelli, oo kalite dedim sonra zamanla baktım nylon yazıyo .pirellini gariban serisi koymuşlar
    maxi97 bunu beğendi.
    Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kymconun ayakkabılarınıda lastik adamdan giydirirsen aynı seviyeye gelir diye tahmin ediyorum. üstündekiler akıllara zarar çünkü. ön teker ondan kitleniyor. City bile duramuyor o lastikler yüzünden

Xenter deki lastikleri bende yakından inceledim. Üstündeki duroları bildiğin taş çok sert. yeni kasa cbr 125 in üstündeki ırc leri bile mumla arattı bana

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Arkadaşlar dün Honda bayisinde Fizy'i inceleme fırsatım oldu bundan 1 hafta öncede Yamahanın Cygnus modelini de incelemistim Fizy'nin 3 eksiği var önde disk fren yok sarı olan sinyaller beyaz olabilirdi birde selesi bana küçük gibi geldi... Onun dısında gayet hoş ve sevimli ama

agility o normaldir o kadar

xenter150 lastikleri dandiktir de günümüzde artık hiç bir marka kaliteli lastik kullanmıyorki
    benim ps de pirelli, oo kalite dedim sonra zamanla baktım nylon yazıyo .pirellini gariban serisi koymuşlar
    Scarabeo 200ie makyajlı versiyonda mişlen city grip ile geliyor bu yıl. Hem fiyatı daha uygun hemde 300 tl lastik masrafı yok.

Yamahanın biraz daha rekabetçi olması lazım. Bi tanıtım fiyatı yapsalar şöyle ilk 50 motorda 6.800 gibi insanlar kullanıp forumlarda övecekler motorun piyasası da oluşucak. Hiç adamlarda o mod yok.

CBR 125 avrupaya göre bedava fiyata yıllarca satıldı. Son zamlar gelene kadarda yeni kasa çok uygundu.Şimdi biraz bozuldu o uygu fiyatlar ama hala yzf 125 mi alayım mı dedirmiyecek kadar fark var arada.

Honda liste fiyatı 8.800 ken plaka ruhsat dahil ilk cbr250 leri 8.500'e tanıtım fiyatına verdi. Yamaha da ruh yok icraat yok hiç

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kymconun ayakkabılarınıda lastik adamdan giydirirsen aynı seviyeye gelir diye tahmin ediyorum. üstündekiler akıllara zarar çünkü. ön teker ondan kitleniyor. City bile duramuyor o lastikler yüzünden

Xenter deki lastikleri bende yakından inceledim. Üstündeki duroları bildiğin taş çok sert. yeni kasa cbr 125 in üstündeki ırc leri bile mumla arattı bana
    mondial 150 zcnin en iyi yönü frenleri. eski canavarım.. bi de satabilsem şunu...

Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar dün Honda bayisinde Fizy'i inceleme fırsatım oldu bundan 1 hafta öncede Yamahanın Cygnus modelini de incelemistim Fizy'nin 3 eksiği var önde disk fren yok sarı olan sinyaller beyaz olabilirdi birde selesi bana küçük gibi geldi... Onun dısında gayet hoş ve sevimli ama
    Kampana görüntüyüde çok buzuyor ama beğenmediğimiz spacy 110 un arka stopları bred pitt gibi kaldı bunu yanında arkası feci... önü aslında spacy den daha iyi far kısmı

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)