Ankara Honda Bora Motosiklet Satış ve Servisine Başladı. Gözümüz Aydın.
Reklamlar
-
Yaklaşık 15 gün olmuş, henüz tanıtımlar için hazırlık yapıyorlar ancak satış ve servis başladı.
Efe'deki ilgiden de ben memnunum ancak otomobilimiz vesilesiyle bakımdan bakıma uğradığım Bora bence Ankara'daki en ilgili servislerden bir tanesi.
Bunu pek çok markanın pek çok servisiyle haşır neşir olduğum için net olarak söyleyebiliyorum.
Bir süredir haber alamadığım satıştan Tansu Bey de Bora'ya geçmiş.
Alternatif olması iyidir. Ben kendi adıma evime daha yakın diye sevindim.
Hayırlı olsun.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Reklamlar
-
bu iyi haber. ben sizin aksinize efe den pek memnun kalmamıştım. alternatif olması her zaman iyi.
-
hayırlı olsun.. inşallah hayırlara vesile olur.......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Bu benim 2. hondam. kendi adıma söylüyorum, 4 senedir Efe'de satış ve servisteki arkadaşlar baya yardımcı oldular.
Ama alternatif olması her zaman iyidir.
-
sayfalarında bişi göremedim. servis elemanları nasıl acaba? acemiler mi yoksa diğer honda servislerinden trasnfer mi?
-
geçen hafta honda motosiklet amblemi görmüştüm plaza üzerinde de şaşırmıştım doğrusu...benim eve çok yakın...
-
Haftasonu ziyaret etmeyi düşünüyorum. Özellikle ustaların tecrübeleri hakkında daha fazla bilgi alacağım.
-
Bizim buralarda konya yolu üzerinde var bir tane Bora. Onda da öyle bir değişiklik görmedim... Her şubesinde olmayacak belki de. Oysaki bahsettiğim yer oldukça geniş bir alan üzerine kurulu...
-
zaten 2 yerleri var. Konya Yolu üzerinde ve Turan Güneş Bulvarı üzerinde. Konya Yolundakine motorları bile getirmişler.
-
motosiklet yol yardım araçları da varmış. detaylarını öğrenince paylaşırım.
-
05 Haziran 2012, 14:58
Efedeki Bahtiyar Ustanın Orada Usta Başı olarak işe Başladıgını Biliyorum..
-
05 Haziran 2012, 15:10
jr. adlı üyeden alıntı
Yaklaşık 15 gün olmuş, henüz tanıtımlar için hazırlık yapıyorlar ancak satış ve servis başladı.
Efe'deki ilgiden de ben memnunum ancak otomobilimiz vesilesiyle bakımdan bakıma uğradığım Bora bence Ankara'daki en ilgili servislerden bir tanesi.
Bunu pek çok markanın pek çok servisiyle haşır neşir olduğum için net olarak söyleyebiliyorum.
Bir süredir haber alamadığım satıştan Tansu Bey de Bora'ya geçmiş.
Alternatif olması iyidir. Ben kendi adıma evime daha yakın diye sevindim.
Hayırlı olsun.
motorumu alırken tansu bey vardı, daha sonra kayboldu gitti.demek oraya geçmiş.Görme amaçlı da olsa gitsek bi bora ya iyi olur.
Gerçekten sevindirici bir haber.
Rekabetin olması her zaman iyidir..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
05 Haziran 2012, 16:16
luthier76 adlı üyeden alıntı
Bizim buralarda konya yolu üzerinde var bir tane Bora. Onda da öyle bir değişiklik görmedim... Her şubesinde olmayacak belki de. Oysaki bahsettiğim yer oldukça geniş bir alan üzerine kurulu...
hocam yakınmışız aslında senin motora denk geliriz inşallah...
jr. adlı üyeden alıntı
motosiklet yol yardım araçları da varmış. detaylarını öğrenince paylaşırım.
detaylar gelmesi sanırım hala
ByPRoMiL adlı üyeden alıntı
Efedeki Bahtiyar Ustanın Orada Usta Başı olarak işe Başladıgını Biliyorum..
kendisini tanımıyom ama iyi haber gibi duruyo
-
20 Aralık 2012, 17:11
Merhaba Ankara Honda Bora Motosiklet olarak satış+servis+yedek parça ve 2.el hizmetleri ile açıldık.Adresimiz Konya yolu Mevlana Bulvarı No:143 Balgat-Ankara (Metropolitan Otel Yanı)
İletişim : 0312.286.83.83
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)