Bu yaratıcılığı taktir ediyorum bende yapıcam her dk yakmasam da ihtiyaç anında iyi olur
Ceza konusunda; aynı flaşörleri kullanıp farkı renklerde yapsak oluyor değil mi ?
Mavi Beyaz - Kırmızı Beyaz şeklinde
Bu yaratıcılığı taktir ediyorum bende yapıcam her dk yakmasam da ihtiyaç anında iyi olur
Ceza konusunda; aynı flaşörleri kullanıp farkı renklerde yapsak oluyor değil mi ?
Mavi Beyaz - Kırmızı Beyaz şeklinde
[B][COLOR="#800080"]]nice-design.berk@hotmail.com
Her türlü web sitesi yapılır[/COLOR][/B]
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
Beyaz olanına da emin ol laf ediyorlar,Kuzenimin Enduro motorundaki beyazları için polis durdurup kablolarını söküp kesmeye kalkmıştı,hatta düğmesi var neden keseyim kapatırım kullanmam demesine karşı da gene açarsın yasak olmaz ceza vs gibi tutumda bulunmuştu.
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
yesewi bilgilendirme için sağoll..
valla benim kablo mu kescek adamın ben kafasını koparırım polis falan vız gelir o kadarda çevremiz var meslekten atmaya kadar gider
beyazından bende bir sakınca görmüyorum ama memleketimin polisi gücünün yettiğine artistlik için kablosunu da keser motorunu da çizer.
kimisi var iyi niyetli kimisi var şerefsiz adamına denk gelme meselesi.
Allah herkesi iyi polislere denk getirsin
[B][COLOR="#800080"]]nice-design.berk@hotmail.com
Her türlü web sitesi yapılır[/COLOR][/B]
Buda işe yarar
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Bu konuda ben en garanti yöntemi buldum beyler.... Sinyallerimiz nasılsa çakar moduna ayarlı değilmi ?
Seçenek1: Sinyal yanma hızını artırabiliriz 4lü yakıp gideriz..
Seçenek2: Sinyallerin içine çakar led koyup 4lü yakıp gideriz..
Sorun ??? Beyin bedava
Sayfaya bakan arkadaşlar okusun diye tekrar tekrar yazalımda çalışma çok güzel çok beğendim ama gerçekten cezası çok mahalleden bir tanıdık cup motoruna takmıstı bunlardan 4.gün nasıl oldu bilmiyorum polise yakalanmış birazda polisle tersleşince baya bir iş açtı başına o olayı duyduktan sonra motorunu bir daha görmedim belki sattı belki bagladılar falan bılemıyorum. Samimiyetim olmadıgı ıcınde hıc sormadım sımdı bunu okuyunca aklıma geldı aman diyim.
Müsait bir yerde öleceğim.
aklımdan geçmişti çamurluğun iç kısmına, görünmeyen bir yere, beyaz bir çakar lamba ama bu kadar da değil.
yani böyle bir şeye girişecek olsam, önce kendimi dünyadaki en zeki insan hissetmem lazım ki, başka uygulamaları, cezaları falan araştırmayayım
Kamuoyu zaten motosiklet sürücülerinden hoşnut değil,böyle bir çakar lamba sistemiyle gezdiğinizde ihbar edilme olasılığı yüksek.
Bu kadar sıkıntı olacağını tahmin etmemiştim doğrusu bende düşünüyordum bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler .
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
güzel çalışma olmuş ama hakkını yemeyelim. yeter bukadar oyun
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Arkadaşlar sıkıntı olacak lambayı söktüm sadece kırmızısını arka bagajın altına yerleştirdim F1 araçlarının arka flaşörü gibi oldu. Mavi motoru olan varsa mavi ledleri göndereyim kullansın
İşin sonucunu iyi bağlamışsın
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
En garantisi yukarıda sunduğum sistemdir.. bir şuursuz kamyonun altına girip ölmektense... bu yöntemi kullanmak makbuldür.
Aramızda bunu yaşamak isteyen varsa ek tedbir almaz olur biter.
http://www.iha.com.tr/motosiklet-sur...-11023-735.vid
Keser de koparır da ağzını da açamazsın.İlgili kanunda suç unsuru teşkil eden teçhizata açıkça nasıl el konulacağına dair açıklama yok.Zaten olmaz da.Tamamen kolluğun inisiyatifindedir. Ayrıca İstediğin kadar tanıdığın olsun, böyle bir durumda memura mukavemet yaparsan ilgili abimiz işi bilen kurt polisse kılıfına uydurup seni nitelikli dolandırıcılıkla dahi suçlayabilir. Eskisi gibi polisler susmuyor sonuna kadar hakkını arıyor.Unutmayalım yasalar açıktır ancak uygulama inisiyatifi her zaman kolluktadır.
“Deneyen başaramayabilir lakin denemeyen zaten kaybetmiştir.”
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)