herkese selamlar saygılar.
Ankara'Da motorcular nerelere takılıyor. yaz geldi sayılır
ben tunus caddesinde bi yer biliyorum ama oraya hep
chopper cılar gidiyor. sizin varmı bildiğiniz yerler ?
herkese selamlar saygılar.
Ankara'Da motorcular nerelere takılıyor. yaz geldi sayılır
ben tunus caddesinde bi yer biliyorum ama oraya hep
chopper cılar gidiyor. sizin varmı bildiğiniz yerler ?
Valla ben şahsen nedjimada takılıyorum öğrenci işi bir mekan orda takılan abilerimizde oluyor başka...Sonuçta pazartesi ve salıları 50 cl 4TL bundan iyisi şamda kayısı.
genelde choppercılar mekanlarda oluyor, race ya da endurocu tayfa sağda solda örgütlenip geziyor, sanırım chopper sürücüleri biraz daha motosikleti hayatlarına sokmak istediklerinden olsa gerek salt sürüş dışında da takılmak istiyorlar birbirleriyle.
her neyse, choppercılarla takılmak istemediğini varsayarak söylüyorum, haftasonları öğleden sonra eymir gölü, cuma cumartesi akşamları da kirpi bar (bestekar sokak) önerebilirim.
Ben ankarada paket servisçi YBR'ciler nereye takılıyor bilmek isterdim, düşünsenize o rüküşlük abidesi modifiyeli YBR'ler kapının önünde yanyana dizilmiş poz veriyor
paketci ybrciler cebecide takılıyorlar canım benim götüreyim seni bi tanıştırayım bir kaçı ile istersen mengù..diğerleri de kirpi kafeye ve seyir kafeye takılıyorlar
aynen paketçilerin çoğu cebecide cemal gürselde:D bizde cebeci çocuğuyuz :D bu nedjima nerde :D
hic bir yere takılmıyorum
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
biz 7.cadde starbucksa takılıyoruz
starbucksın yanındaki gözlükçünün önünde motorlarımızı görürsen damla yanımıza.
yanımızda hatun varsa selam ver başka masaya otur
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
benim merak ettiğim forumda şu sıralar moda olan apache ankara versiyonları nerede takılıyolardır .sanayi cafe filan mı kafayı onlara yoruyomda:D
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)