Kilometre Konusunda Kimseye Güvenmemek Lazım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
200cc den sonra sencede 1100 biraz yüksek değil mi bu arada?
ANGARAJ
-
-
Bence 100binden aşağı 1100 gs olmaz alırken çok kafanı takmicaksin mide bulandırıcı ama bu ulkede bole alıcılar düşük km motor baktığı için insanlarda bunu uyguluyor.
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
scuderia06 adlı üyeden alıntı
Bence 100binden aşağı 1100 gs olmaz
alırken çok kafanı takmicaksin mide bulandırıcı ama bu ulkede bole alıcılar düşük km motor baktığı için insanlarda bunu uyguluyor.
100.000 bir r1100gs için hiç birşey Fakat nasıl kullanıldığı da çok önemli.
ANGARAJ
-
1100lerin absleri sorunlu. abs bi bozulursa güzel bi ikinci el çinli motosiklet parası gider. ayrıca her bakımda senkron ayarı yaptırman gerekecek. hava soğutmalı bir motor, bu yüzden silindirlerin arka kısmındaki conta daha çabuk yıpranıyor ve oradan yağ akıtıyor...
düşük model motosiklet neden yok sorusuna gelince; usta yok da ondan. adam tırnağıyla subap ayarı yaparken bu adama motor yaptıranlar var.
kusura bakmayın aşağılamak için söylemiyorum; gözünü para hırsı bürümüş şerefsizleri bir kenara ayırırsak hepsinin elinden gelenin en iyisini yapmak istediğine eminim ama işte sorun orada; elinden gelen o kadar işte. herşey tecrübe değil malesef... okulda başarısız olan çocuğu meslek öğrensin diye sanayiye gönderince o çocuğun zekası artmıyor. bir elektrikçi ustaya on dakika boyunca aynı soruyu sorup derdimi anlatamadığımı bilirim.
-
Soykan67 adlı üyeden alıntı
100.000 bir r1100gs için hiç birşey
Fakat nasıl kullanıldığı da çok önemli.
Tabiki 100 bin km sorun değil ama bana bu ülkede repair manual tork anahtarı kullanan usta göster !!!!! motosiklet çok hassas bir motor tamiride hassas olmak zorunda yoksa yanlis yada eksik onarımlar nedeniyle insanlar motorlarindan nefret etme seviyesine gelebiliyor
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
yurtdısında eski motorların kullanılması ile ilgili de, hollandadayım şu anda, buradaki gibi bir trafikte zaten insan türkiyedeki trafiğe kıyasla motorun cok daha az yıpranacağını tahmin edebiliyor. dümdüz, güzel yollar, dikkatli sürücüler(hem araba hem motor, adamlar ciddi ciddi büyük ccli motorlarla eğitim alıyorlar vızır vızır trafikte), dur kalk yok, en onemlisi bence, kaza da pek yok. kac yıllık motorlar sapasağlam gidip geliyo sokaklarda..tabi gelirleri fazla oldugundan bakıma yedek parcaya ayırabildikleri para da daha cok..
-
güvenecek insanlar bitmedi bitse hayatta biter.. bunu yapan çok insan oldunu düşünmüyorum
yapanda kendini kandırır
-
Soykan67 adlı üyeden alıntı
Bu motosikleti araştırırken okuduğum, birisinin bir anısını anlatmak istiyorum; Pegaso ile Avrupa turuna çıkan bir İtalyan çift bu anının sahibine, "Sizin ülke çok zengin sanırsam, sokaklarda hep yüksek modeller dolanıyor.Halbuki İtalya'da 80-90'lı modeller hala geziyor.Hatta benimkisi yeni sayılır(98 model pegaso)" demiş.
bende sana bunun aciklamasini yapayim avrupada ve diger birinci sinif dunya ulkelerinde motosikleti servise goturdugun zaman servis teknisyeni periyodik bakim kagidini eline alip motorun neresine ne yapilacaksa neresi ayarlanacaksa neresi degistirilecekse neresi yaglanacaksa neresi olculecekse olcuyor gereken her mudahaleyi yapiyor.motor servisten ciktigi vakit yeni gibi hicbir sorunu kalmadan cikiyor.motorun sahibide faturayi pasa pasa oduyor ..idda ediyorum turkiye sartlarinda boyle bir servis yoktur birgun olacak olsa bile motosikletine yapilmasi greken herseyi yaptiracak kullanici yoktur bir bmw motosikletin butun normlarina uygun sekilde bakim yaptirmak kaca patliyor kim oder bukadar parayi ...???????
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
-
Dostum o magaza hakkında ben de cok kotu seyler duydum, bazi seylere de sahit oldum. Bir bilenle ya da motor hocanla hareket et derim.
-
20 tl tanıdık değilsen tanıdık sa. 10 hatta para bile vermessin km düşürmeye. Km aldanan çok ceset toplayan lar var
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
20 tl tanıdık değilsen tanıdık sa. 10 hatta para bile vermessin km düşürmeye. Km aldanan çok ceset toplayan lar var
km düşürmek çok basit bir işlem .. ama ben aldığım motorda km ye değil motorun sesine gidişine ve şasesine bakarak alıyorum.. birde servisten her zaman sorgulatın... kimin ne olduğu belli değil.. kimseye güvenmemek lazım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)