SS kaskı alabileceğim uygun yer arıyorum ( İSTANBUL )
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba yeni kawasaki 250r sahibi oldum ekipmanlarımı toplamaya calısıyorum iş yerinde bulduğum dandik bir kaskla sürüyorum motoru, Allah korusun bir kaza anında o kaskın beni koruyacağı konusunda endişelerim var
İstanbul içerisinde uygun bir mağaza arıyorum. Tanıdıklarınızın olduğu veya pazarlık yapıp uygun fiyata ekipman aldığınız yerleri yazar mısınız .
Teşekkürler
[B][COLOR="#800080"]]nice-design.berk@hotmail.com
Her türlü web sitesi yapılır[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
hayırlı uğurlu olsun. tekerine taş değmesin. inşallah alacağın ekipmanlar da motorun kadar güzel ve özverili olur.
saygılar.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
-
-
SS kaskı diye bişey yoktur, kaliteli kask vardır dandik kask vardır. 110 liralık LS2 kaskla Kawasaki Ninja ZX-6R kullanan adam gördüm alın size SS kaskı aynısından bende de var desenine kadar aynı. Ama paraya kıyacaksanız Nolan alın arada dağlar kadar fark var bir kaskım da Nolan N61 genelde nolan'ı takıyorum daha sağlam olduğu çok belli ama LS2'de fiyatına göre iyi.
-
Kızıltoprak'ta Özen Motor var. Halil'le görüşebilirsiniz. Avrupa Yakası'nda da yerleri var ama orada tanıdığım yok.
LS2, Shoei, Nolan'ın ithalatçısı bu arkadaşlar.
LS2'ler 100TL'den başlıyor ama ne kadar koruyacağı tartışılır.
-
koca reklam vermiş adamlar. feyizoğlu var. tavsiye ederim.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
motomax
feyizoğlu
motosuperstore
hudsonderi
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
-
Hayırlı olsun motorun. O motoru almışken iyi bi kaskta al gari gardaş İstanbulda her yer motor mağazası kaynıyo Bak mesela sana bunu yazarken motomax %70 indirim diye yanıp sönüyo :D
-
turbocharge adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun motorun. O motoru almışken iyi bi kaskta al gari gardaş İstanbulda her yer motor mağazası kaynıyo
Bak mesela sana bunu yazarken motomax %70 indirim diye yanıp sönüyo :D
hiç indirimin bittiğini görmedim orda paso %70 :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
biliyorum arkadaşlar motomax'ı falan ama gidip deneyerek konuşarak almak istiyorum bu kızıltopraktaki halilide herkes söylüyor maşallah bütün forum tanıyor
-
motomax ve feyizoğluna bakabilirsin tabi internetten de kask ve fiyatlarını araştırmayı unutma
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
feyizoglu bana yakın oraya gitmeyi planlıyorum. bir üründe ne kadr pazarlık payı vardır :D fiyatı ne kadar zorlıyım 1000 liralık bişiyi 700 e verirler mi
-
%30 luk indirim yaparlarmı sence orası muamma
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)