Motorunu Ölüme Sürdü http://www.vuslathaber.com/index.php...rdu-video.html
Motorunu Ölüme Sürdü http://www.vuslathaber.com/index.php...rdu-video.html
çok kötü bi kaza allah rahmt eylesin..
o dubalar neden plastikten degil ??
çok tehlikeli bunlar..
plastik koysunlar kardesim hem daha az masraf
hemde bu sekil kazalarda yarlanma düzeyi üst seviyede olmaz..
Bencede dubalar plastik olmalıydı.. Bir yandanda motosiklet bilincinin hiç olmaması sebebiyle oluşmuş kaza. Allah Rahmet Eylesin.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
adamda da suç var madem motora biniyosun niye kask takmıyosun be adam
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Allah rahmet eylesin çok üzücü, kimse motorunu a2si olmayan arkadaşına vermesin! biliyorum, bende vardı sattım, bi tur ver, şurdan dönecem nolacakki gibi laflara gelmeyelim!
plastik koysalarda 2-3 ünü kırıp bi araba sokar bizim vatandaşımız oraya, belediyede mecbur bırakılıyor
---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:36 ----------
kasklık birşey yokki, büyük ihtimal kaburga kırılıp iç organlarını deldi..
tabiki iç kanama müdehalesi en zor kaza sonucudur.
ölen kişiye rahmet ailesi ve yakınlarına baş saglıgı diliyorum.
kazada hayatını kaybeden kişinin nereden aldıgı darbe sonucu hayatını kaybettigi çıkarılması gereken ders açısından çok önemli. sonuçta düşük hızla yapılan bir kaza. şayet başından bir darbe almışsa kısa mesafede kask takmayanlar birkez daha düşünsün.
havalar ısındı motosiklet kullanımı yaygınlaştı. lütfen daha duyarlı ve dikkatli olalım. en azından kaskınız kafanızda olmadan motosikleti çalıştırmayın. zaten diger araç sürücüleri tarafından trafikte hiçe sayılıyoruz en azında kendi hatalarımızdan üzücü sonuçlar yaşamayalım.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
benim de tahminim vefat nedeni iç kanama. Allah rahmet eylesin. bazı durumlar vardır ki ne söylesen boştur. bu da onlardan birisi. video neyin ne olduğunu gayet net gösteriyor.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
Allah Rahmet Eylesin...
Hatalar zinciri sonunda bir ölüm haberi daha
[B][COLOR="#800080"]]nice-design.berk@hotmail.com
Her türlü web sitesi yapılır[/COLOR][/B]
Bilinçsizlik aga bilmediğin şeye elleme ufak scooter dahi olsa
Yol kaygan geldi sanki bana
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
plastik olsaydı..
http://www.youtube.com/watch?v=jM3TCrhoChE
20
Allah rahmet eylesin. Dubaların demir oluşu yayalar içindir. çift taraflı düşünelim. Yinede yayalara daha güzel bir geçiş alanı olsaydı bu abimiz hayatta olabilirdi. O ayrı bir konu.
Bizim o günleri görmemiz için sağlam bir atom bombası yememiz ve adam gibi adamların başa gelmesi gerekir. Rantçıların değil.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
öncelikle allah rahmet eylesin diyorum siteyi açar açmaz böyle bir haberle karşılaşmak çok üzücü
müsadenizle medyaya da iki çift lafım olacak arkadaşlar ^^motorunu ölüme sürdü^^ ^^feci şekilde can verdi^^ bu nedir abicim yaa sanki otobanda 1000 cc ile 299 kilit giderken oldu kaza adam scooter motor ile dengesini kaybetmiş dubalara çarpmış ...ewet korumasız binmiş koruması olması gerekiyordu bunda size katılıyorum.ama şu medyanın motosiklet kazalarını bu denli abartmasına artık gıcık oluyorum.ölen, yaralanan arkadaşlarımıza mı üzülelim yoksa medyanın motor kazalarına bu şekilde yaklaşmasına mı.sonra nasıl bekleyelim milletin motosiklet sevmesini.bu şekilde lansetmesinden dolayı ben bile soğuyorum motordan.hepinizden özürdilerim ama bu kaçıncı kaza ve aynı mantalite ile verilen kaçıncı haber .daha fazla dayanamadım ve duygularımı paylaşmak istedim
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
allah rahmet eylesin..............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Çok üzücü arkadaşlar. Lütfen çok dikktli kullanın motosikletlerinizi
Üzücü Allah rahmet eylesin, bu işyerimin karşısındaki sokak(Sıraselviler) arabalar park etmesin diye boydan boya kapalı, hemen karşısında da bir okul var. Kuryeler hergün vızır vızır geçiyorlar.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
boşuna dememişler ''MOTOSİKLET DİŞ FIRÇASI GİBİDİR SAHİBİNDEN BAŞKASI KULLANAMAZ'' diye...
Allah rahmet eylesin
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)