Arkadaslar dubalar hic olmasaydi kafasini yere vurup yine olebilirdi. Yerler sunger kapli degil sonucta.
Yapmasi gereken sey hic binmemesiymis.
Kendisine Allahtan rahmet yakunlarina sabir bizede ibret diliyorum.
Arkadaslar dubalar hic olmasaydi kafasini yere vurup yine olebilirdi. Yerler sunger kapli degil sonucta.
Yapmasi gereken sey hic binmemesiymis.
Kendisine Allahtan rahmet yakunlarina sabir bizede ibret diliyorum.
Allah rahmet eylesin
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
Allah rahmet eylesin
kendimi motorun sahibinin yerinde düşündümde... :(
bazen bende veriyorum motorumu arkadaşlarıma.
Allah korusun, çok kötü bir durum
ahh be abicim o yaştan sonra ne diye sürmek istersin o motoru, ne kask var ne bişey, yazık olmuş valla çok üzüldüm :/ allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin.
yandaki dubalar araçların giremeyeceği aralıklarda demir vs aradaki boşluklarda plastik olabilirdi...
hem yaya yolu nu kimse işgal edemez hemde olası kazalarda risk azaltılmış olurdu...ama görüldüğü üzere olacakla öleceğe çare yok...
sukuter de olsa daha hakim olamadığın dönüşleri yapamadığın motorla niye çıkarsın trafige Motor kücük olunca kaza yapmıyormu?
50cc motoru bile hafife almamalı.
Geçen yıl da bi motorcu kaskını kız arkadaşına verip bu babaların yanından geçerken kontrolü kaybetmiş başını vurmuştu siyah babalara ve hayatının kaybetmişti
Allah rahmet eylesin...
bu dubalar çok tehlikeli bende kaza yaptığımda buna benzer dubaların üstüne sıkıştırmıştı minübüs beni neyse ki kendimi diğer tarafa atabildim de aslaft da sürüklendim dubaların olduğu tarafa düşseydim...
''Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.'' #99 JL
Allah rahmet eylesin.
Hata en basta motorun sahibinde bence. Kim alınırsa, gucenirse gucensin, motorunu kimseye vermiyceksin, hele hele iyi bilmiyorsa, hayatıyla oynayabileceği bir makinayı bir yaınına vermek....
HONDA Hayat ONDA
Allah hepimizi korusun. Ölen arkadaşa da Allah'tan Rahmet Diliyorum... :(
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
Motosikletle olumune surdu basligi gayet iyi olmus.
Haberi yapan arkadasi tebrik ediyorum.
Kafada kask yok.
Ustunde koruyacak hicbir sey yok.
Sonuc ortada.
Sen istersen Rossi ol,bunlar yoksa,
motosikleti olumune surersin.
Allah rahmet eylesin.
büyül ihtimal bu yüzden öldü zaten vitesli olsaydı belki ölmezdi,hiç bir zaman bilemeyeceğiz... ama scooter çok riskli...kaza anında panik durumu vs vs
ellerde sinirsel bir kitlenme olur frene basamaz yada bastığını zannader...halbuki viteslilerde fren sağ ayakta ...ister istemez insanda bir kas hafızası
oluşuyor panik durumunda el hemen debriyaja, sağ ayak frene abanıyor... yüzlerce kere yapmanın verdiği bir refleks...
o kişi deneyimsizdi belki ama yaşı itibari ile bence otomobil kullanmayı büyük ihtimal biliyordur diye düşünüyorum...eğer vitesli olsaydı motorunu ödünç veren kişi
illaki kısa bir kurs verecekti abi bak debriyaj şurda fren burda vs vs şeklinde...büyük ihtimal bütün acemiler gibi yarım debriyajda falan ilerlerdi yada elini
bence çekmezdi... oda sendeledikten sonra debriyaja hemen basardı biraz yavaşlaya bilirdi..ayağıyla frene basmasa bile yere sürterek
frenaj yapabilirdi....dengeyi sağlayıp belkide düşmezdi bile...tabiki hepsi ihtimal...allah rahmet eylesin...
Gerçekten üzüldüm.
Ne olduğu açıkça ortada, cahillik. Ama scooter sahibinin cahilliği bence. Scooter'ı ödünç olarak sürmek isteyen kişi kullanmayı bilmek zorunda değil, belki bisiklet gibidir diye düşünüp anlık hevesle binmek istedi. Gidip de anahtarı aşırdığını hiç sanmıyorum. Sen anahtarını kullanmayı bilmeyen bir kişiye, koruma ekipmanları olmaksızın verirsen zaten ölüme göndermiş olursun, nitekim burda da öyle olmuş.
sebepler değişsede sonuçlar değişmiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)