Yakın zamanda arkadaşıma doğum günü hediyesi almam gerek malum oda ben gibi motorcu yamaha yzf r125 motoru var... Öğrenci iŞi Sizce ne gibi bir hediye alabilirim ???
Yakın zamanda arkadaşıma doğum günü hediyesi almam gerek malum oda ben gibi motorcu yamaha yzf r125 motoru var... Öğrenci iŞi Sizce ne gibi bir hediye alabilirim ???
bi damacana (19lt) benzin alırsan çooooook hora geçer bence
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Model motosikletlerden olabilir; ya da poster tarzı bişey de gidebilir.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Motorcuya en güzel hediye benzindir
Hediye alırken hep önceliğim ihtiyacı olan bir şey almaktır. mesela eşime yeni bir kask almıştım doğum gününde. Sende onun ihtiyacı olabilecek balaklava anahtarlık dizlik bellik kask eldiven gibi bişiler alabilirsin
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
1- Benzin
2- Benzin
3- Benzin
Yeterli bir açıklama olmuştur heralde :D
Bence koruma ekipmanlarından bir parça alabilirsin.. Yada sen bilirsin
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Ögrenci işi,bir çift yazlık eldiven veya gece sürüşü için şu sarı gözlüklerden olabilir.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Motosiklet kullanmaya başladığımdan beri gelen doğum günü yılbaşı ıvır zıvır günlerin hediyeleride değişti haliyle
Scooter ımı almadan önce zincir ve 10 40 castrol motor yağı hediye olarak gelmişti. Bu yılda doğum günümde 5litrelik su bidonu dolusu benzin di bakalım yakında varyatör kayışı gidon topuzu falanda getiren olacak mı
Bir öneri bence maket motosikletlerden alabilirsin hem eskiyip atılmayacak kalıcı bir hediye olur hemde maddi anlamda seni çok zorlamaz
cevap veriyorum: kask vizörü, gidon topuzu, jant şeridi, yazlık eldiven, sis farı, balaklava, anahtarlık... aklıma gelenler bunlar.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Benzin üstünede kurdela dip not doğum günün mübarek olsun
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Kutsal Akaryakıt Benzin
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Yazlık eldiven 10 numara olur
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
10-40 Castrol yağ al...
beyler adam öğrenci işi diyor, siz ülkedeki en pahalı sıvıyı öneriyorsunuz
motorsikleti olan bir yakinim, yasi baya var. maketlerden yakiniyordu. herkes ayni hediyeyi aliyormus. hani su el yapimi tel chopperlar var ya
hani enduro ya da scooter olsa neyse - bence
Bana hangi hediye alınırsa en çok sevinirim sralaması;
1-Akrapovic eksoz
2-Model motosiklet
3-Kask yada mont
4-Motorcu takım çantası
Bir tane de ben söyleyeyim parlatıcı al ( pasta-cila ) gibi birşey hem biraz farklılık olur. Motosikletinin parladığını görünce mutlu olacaktır.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
bana alınsa buna bayılırdım normal buff hertürlü var ama kış mevsiminde?
http://www.sporcum.com/buff-navy-33005
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)