Arkadaşlar Bir Bakarmısınız
Reklamlar
-
Arkadaşlar Allah nasib ederse bu sene motor alacağım ilk motorum.17 yaşındayım alabileceğim motor fiyatı 650 750 TL arası cup motor önerdiler.Bir şey sormak istiyorum cup motorların 100 ccliği vergi ödenmiyormuş ve 100 cc lerde plaka görmedim.Yani ehliyet olmadan kullanabiliyormuyum yardım ederseniz sevinirim (Şehir içinde kullanacağım gezme okula gitme vb.)
Reklamlar
-
Egzosu olan her araç Ehliyet-Ruhsat gerektirir. 100 cc nin altındali araçlar vergi ödemiyormuş.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
vergi ödemezsin fakat plaka gereklidir ehliyetsiz kullanamazsın a2 ehliyete ihtiyacın vardır
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
plaka,ehliyet,koruma şart. Vize ve sigorta şart. 100 cc den düşük cc ye sahip motorların vergisi yok.
-
quezzap adlı üyeden alıntı
Egzosu olan her araç Ehliyet-Ruhsat gerektirir. 100 cc nin altındali araçlar vergi ödemiyormuş.
benim bildiğim bisiklete takılan motor kitleride ehliyet gerektirmiyormuş.Babam için öyle birşey almayı düşünüyorumda, bir bilgin varmı?
-
apranax77 adlı üyeden alıntı
benim bildiğim bisiklete takılan motor kitleride ehliyet gerektirmiyormuş.Babam için öyle birşey almayı düşünüyorumda, bir bilgin varmı?
Normalde yasak,onlarda ruhsat gerektirir ama Türkiyede polis yakalasa dahi 'Güzelmiş,kaç para,bi kere süreyimmi' gibi bir şeyle karşılaşmak mümkün
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
Bir baktım,
gidebilirmiyim?
-
apranax77 adlı üyeden alıntı
ehliyet yok...plaka yok...ruhsat yok...sigorta yok...muayene yok...bildiğin düpedüz bisiklet sayılır...bende düşünüyorum
http://www.motorlubisiklet.com/
-
Peki arkadaşlar pek anlamıyorum motordan, cup motorlar iyimidir az yakar mı 100 cc lik olcak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)