Muhakkak sizi biraz korku, biraz açlık ve mallardan, canlardan, ürünlerden biraz eksiltmekle deneriz; sabredenleri müjdele." (Bakara, 2/ 155).
Çok geçmiş olsun trafik nedeni ile yavaş olman daha büyü zarar görmeni engellemiş çok şükür. Ancak şu kask meselesini, maddi gücümüzün yettiği en iyi kaskı almamız lazım. Bizler önce motoru alıp sonra kalırsa kask mont v.s. alıyoruz. Ancak hep söylerim söylemeye de devam edeceğim, motorunuz çin malı olsun ucuz olsun ama kaskınız asla ucuz ve kalitesiz olmasın. Bu arada bütün sayfaları okuma fırsatım olmadı şu muhteremin plakasını paylaşsan aracı da tam tarif etsende bizde dikkat etsek bu herife. Belki rastlarsak senin adına selam veririz
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
çok geçmiş olsun,umarım kalıcı bir hasar yoktur...araç sürücüsüne gelince;ulan madem vuruyosun dur bari bak ne oldu suçlusun işte,kaçtı kurtuldu sanıyor.bu yüzden bunu yakalayıp ağız burun dalmak lazım... plakasını alabilmene sevindim umarım bir sonuç çıkar...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
çok üzücü bir durum ,allah beterinden saklasın çok çok geçmiş olsun .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
geçmiş olsun
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
geçmiş olsun kardeş.. ne yaparsın kanı bozuk insanlarda var plakasını aldıysan işlemler uygulandıysa o adamın başı bayağı ağrır o konuda şüphen olmasın
Farımda Hep Açık Yolum da...
34 AG 9914
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Büyük geçmiş olsun. Böyleleri yaşamayı benim gözüm de haketmiyor. İnsanız, her insan bile bile de olsa hata yapabilir. Bu demek değildir ki kaçalım, bu işten sıyrılalım. Bu bir araca çarpıp kaçma olayı değildir. Bu insana yanlışlıkla veya bilerek çarparak kaçma olayıdır ve cinayete teşebbüstür.
Sizin yeriniz de olsam bir dakika bile beklemem, cinayete teşebbüsten maddi, manevi dava açardım. Tutanaklarınız ile beraber ilgili ve bilgili bir avukata baş vurun derim. Tekrar geçmiş olsun..
Saygılarımla.
Önce emniyet, sonra hareket...
Teşekkürler ama malesef hiç umudum yok yarın tam bir ay olucak hala ortada bişey yok anlamış değilim vurup kaçınca bitiyormu prosedüre göre neymiş efendim karakol adamın bağlı bulunduğu karakola yazı yazacakmış onlar adama gidip git şu karakola ifade ver diycekmiş eee adam gelicekmiş ordan savcılığa sevk edilicekmiş miş...Böyle bir saçmalık olabilirmi benim mağduriyetim nolucak çok bişey beklemiyorum ama bukadarda yavaş işleyiş olmaz karakol gidip alıp gelemiyormu arkadaş bu çarpıp kaçmış kaçmasa uzasın tamam ama kaçmış gitmiş orda yatan adamı ölüme terk ediyor mantıken o yüzden dava açarım mahkeme ters bi karar verir adam dönüp bide bana dava açmaya kalkar eminim yani inşallah takipsizlik gibi saçma bişeyle kapatmaya kalkmazlar o zaman ben gidip bulurum kimsede gelip bana diyemez efendim sen kendi adeletinimi yaratıyosun diye...
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
hocam Türkiye Cumhuriyetindeki her avukatın danışmanlık görevide vardır, gidip hukuki bir konu danışmak vatandaşın en doğal hakkıdır..
gidip sorsanız, bu şahısı maddi manevi en iyi nasıl mağdur ederim diye ve işin peşini bırakmasanız her konuda rahatlamış olursunuz..
şimdi benim tahminim trafik mahkemesi zaten olacak, onun haricinde manevi tazminat davası açın, sulh ceza ve asliye hukuk mahkemesi maddelerini inceleyip oralarada dava dilekçesi verseniz iş biraz uzar ama içiniz ciddi anlamda rahatlar %100 haklı görünüyorsunuz.. göz yaşına kanmayın derim sizi orda bırakıp giden vicdana az bile..
Sizin haksız olduğunuz bir durum yok ki aleyhinize bir karar çıksın mahkemeden. Bir de şöyle düşünün; Allah korusun şu an da bu yazıları da yazamıyor olabilirdiniz. Siz bazı şeylerin mücadelesini vermezseniz, bu olay başkalarını da etkiler. Bu olayı size yaşatmış olan şahsiyetsiz, bir başkasına da yapar bu olayı. O yüzden böyle tiplerle uğraşmaktan çekinmeyin. Hem kendi, hem de başkalarının iyiliği için.
En azından avukatla görüşmenizin hiç bir zararı olmayacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta eliniz de aracın plakası, modeli ve kaza raporunuz var. Yine de siz bilirsiniz. Umarım bu tip bir olayla bir daha karşlaşmazsınız.
Saygılarımla.
Önce emniyet, sonra hareket...
Sonuna kadar olayın arkasındayım asla bırakmam peşini avukat arkadaşımla konuştum zaten şuan usulünce karakolun işlevini yerine getirmesini bekliyoruz. Hayatta oldu bitti demem demin dediğim gibi öyle yada böyle cezasını çekecek sonuna kadar ödeyecek bunu o kadar kolay değil vurup kaçmak neyse bekliyoruz şimdilik beklemek çok sıkıntılı okadar.Umutsuzluğumun sebebi daha önce bir kaç dava daha geçti başımdan kesin haklıyken küt takipsizlik kararıyla karşılaştım savcıya gittim Allahallah nasıl takipsizlik vermişiz dedi bunlar malesef olan şeyler ama tabi yılmak yok...Merak etmeyin ben birini daha akıllandıracağım Allah kimseye kaza bela göstermesin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)