arkadaslar ben bugun bi arkadastan duydum blow off takılıormus sanırım elektronik blow off mus cuff sesi sizce taksam nasil olur debriyaja baglanıyormus fikirlerinize ihtiyacım var...
arkadaslar ben bugun bi arkadastan duydum blow off takılıormus sanırım elektronik blow off mus cuff sesi sizce taksam nasil olur debriyaja baglanıyormus fikirlerinize ihtiyacım var...
ona vereceğin parayla güzel bi gezi yap...
bol bol gez eğlen...
ama zevkli olmasmi memlekette tek olmak ayrıca o cuff sesi araba sancklar bi bakcaklar motor :D dikkat cekmezmi :D
ama zevkli olmaz mı? memlekette tek olmak, ayrıca o cuff sesi araba sanacaklar, bir bakacaklar motor (:D ?) dikkat çekmez mi? (:D?)
bunlar çok dikkat çekiyor....
neyse konuya dönecek olursak eğer, gerek var mı?
kesinlikle yok...
fısır fısır sessiz sakin çalışması varken....
arabaya, motora istersen elektrikli bisiklete bile bağlarsın aküsü olan herşeye bağlanır nihayetinde gerekli komut verilince çufff sesi veren bir hoparlörden başka birşey değil.
zevk tamamen senin zevkin ama blow off turbo ile kullanılan bir parçadır bu sebepten turbosuz araçlarda kullanmak bana göre özentiliktir istersen hevesini alıncaya kadar kullan
motoruna zarar vermez.
İkincilik kaybedenler içindir...
ahh siz antalyalılar yokmu işiniz gücünüz şekil şukul
yaa cok guldum 125cc motorda cuff sesi demek bıde o ses oyle rezıl bsy kı telefonundan arada cal daha iyi ben yolda gorsem ıyı gulerdım herhalde kaldı ki sekıl nerde ::D:D
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
yasla ne alakaki herkezin fikri zevki kendine kardesim apachi degilim abartmayın o kadrda ya =)
adam birşey sormuş burnundan getirdiniz :D
sahibinden.com dan satarken motoru türkiyede ilk diye başlıyan başlıklardan atanlardan olursun
sokaktada bunu bir iki yaparsın güzel oldunu sanarsın herkezde döner sana bakalar elbette
ancak güzel olduğu için mi acep :D
Mustafa Kemal Atatürk
Ne bileyim R1 de yada GSXR de hoş olabilir de Ybr de ilginç olur bi denemek lazım
elektrikli olanlarından alıp tak bir tane değişik olur fena da olmaz aslında ama akünü hüpletebilir
Çok güldüm bu başlığa Allahda seni güldürsün.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)