ninjaya topcase güzel olmuş
ninjaya topcase güzel olmuş
O zaman arabalarda çelik kapı barları, çarpışma enerjisini direk saşenin emmesini sağlayan özel tasarım şaseler, hava yastıkları, güçlendirilmiş tavan sütünları falan bunlara hiç gerek yok!
Eskiden ne güzeldi Takla atan bi broadway'in yada şahinin içinden sağ çıkmak mümkün değildi... Şimdi öylemi ya Kemerin takılıysa takla atan bir folf'ün Focus'un bile içinde burnun bile kanamıyor... tadı kalmadı bu işlerin reis
Ama boşuna yapıyorlar işte... Tüpsüz dörtyol ağzına 100'le girdikten sonra aynı tas aynı hamam
"...ve 100km de 10 tl kesinlikle kar oranı vardır."
cümleye bak süt iste, kola getir, ayran iç...
#sürenadam
ne kadar şık görünsede çok tehlikeli ya.
yaratıcı ama tehlikeli bomba
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Ya arkadaş ben racing makinede çanta görsem bu ne saçmalıktır diyorum birde içine lpg taktırmış yok arkadaş düzelmez.
lpg ye vereceği parayı benzine verse çok daha iyi performans alabilirdi hem motorun ömrü de kısalmazdı
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
motosiklete lpg mi??? şerrefsizim benim aklıma gelmişti
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
nos taksa tamam diyecemde.. tup isi olmamis
çok yanlış bir uygulama.. lpg arabadayken bile sorun yaratıyorsa motorsiklette kim bilir ne gibi sorunlar yaratır.. patlamasa bari
eğer bir gün motora lpg takacak kadar düşersem bilin ki bir ay içinde intihar ederim
ulem zaten 100 km de 4 litre yakıyor o motor 20 tel veriyosun 10 tl için yaptığın o kadar masrafı karşılaması için daha 20000 km yol gitmen lazım ne gerek var
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Yapan eleman ne güzel düşünmüş yapmış, kıskananlar ve lpg tüpü hakkında bilgisi olmayanlar çatlasın:
http://www.youtube.com/watch?v=RPe1W0xWyAU
Benzin fiyatlarına yapılan zamlarında...........
Aprilia RS 250 GP Nº1
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
helal olsun çok güzel işçilikle monte etmiş tebrik ederim helal olsun yürü be canli bombam elime geçen ilk firsatta ben bile taktirirm..mühim olan çevre kirlenmesin
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Herhangi bir kaza anında arka çantanın kırılıp uçup gitmesi %99 ihtimal.
Arka çantası olan motordan düşüp de çantası yerinden çıkmayan kaç kişi var çok merak ediyorum.
Benzin deposunu söküp yerine LPG taksan olur ama arka çantaya LPG tüpü koymak "Kamikazeeeeeee!!!" diye bağırarak motor kullanmakla eşdeğer.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)