herkeze hayırlı akşamlar arkadaşlar 2 saattir sökmediğim yer kalmadı motorun el marşı basmıyor hepten bozdum galiba . arkadaşın biri düğme bozulmuştur dedi çıt çıt sesi geliyor aküye baktım akü full yardımcı olun . ayak marşınla çalıyor
herkeze hayırlı akşamlar arkadaşlar 2 saattir sökmediğim yer kalmadı motorun el marşı basmıyor hepten bozdum galiba . arkadaşın biri düğme bozulmuştur dedi çıt çıt sesi geliyor aküye baktım akü full yardımcı olun . ayak marşınla çalıyor
Genelde sinyal marş vs oksitlenmeren dolayı çalışmıyor.Yeni bitane sorunu çözer.Çıt çıt sesinin geldiğine bakma.
şuan arkadaşım yeni bir marş motoru al diyor ?
marş motorumu sorun ne tam anlamadımki bilmiyorsan bi ustaya göster yada anlayan birine.
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
dostum sağ kolda olan marş düğmesi basmıyor. akü yeni sigorta sağlam ışıklar herşey yanıyor ama basmıyor .
kömürlerine baktır ayrıca 1000 lik cub diye okudum yuh dedim
bu kawasaki bir başka dostummm
Bence düğmeden.Aynı durumu yaşamıştum çünkü.herşey sağlam ama basmıyordu düğmeyi değiştirdiğimde sorun kalmamıştı
motor ustası birine götürcem .
Biyerden Avometre bulabilirsen marş switch'ine kısadevre kontrolü yap...switch(düğme) bozuk olabilir...
kabloları kontrol et yine avometre ile...kırık veya sökük olup olmadığından emin ol...
Önce Bunları Dene,
aküne bağlamak ıcın 2 kalın kablo yap ve o yaptıgın kabloların + uCUNU MARŞ MOTORUNUN ÜZERİNDEKİ KABLOYA SABİTLE,
dİER - ucuda motorun dışına değdir bakalım basacakmı,,
Basarsa Motor Sağlam,,,
Marş Motoruna giden kabloyu bul ve o kablonun Ucundaki MARŞ OTOMATİĞİ'nin iki ucunu bıt anahtar veya tornavıda yardımı ıle bır bırıne değdir sert bi şekilde,
Marş Basıyormu bir bak,
Basıyor ise motorun sağlam ve marş otomatiğinde sağlam,
Bundan sonrası tesısat ıle alakalıdır,
sen yınede her ihtimale karşılıkkalın bır kablo yap ve o kalın kabloyu motor şasisine sabitle ve o kablonun ucunuda - uca bağla,
birde öyle dene...
Umarım Yeterinde Aydınlatıcı Olmuşumdur,,,
Kolay geldin...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
marş rolesine kısa devre yaptır marş motoru calıscakmı bak role yuvarlak + kutbunun geldigi alet hiç olmadı arkadaşın dedigi gibi aküden + yı kabloyla mars a degdir birde topraklamaya bak - ye şaseye baglımı bunlar saglamsa dügmen tırtlamıs falandır basit bi sorun cözersin sanırsam
Motosiklet mucidi
sana dedik fazla uğraşma bak elinde kaldı motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)