Arkadaşlar dandik android telefonların fiyatı düştü bildiğiniz üzere, çok güzel takip uygulamaları mevcut, ucuz telefona ucuz internet hattı alıp, aküye sürekli şarj bağlama gibi bir durum olabilirse bu da yerli çözüm olabilir.
Arkadaşlar dandik android telefonların fiyatı düştü bildiğiniz üzere, çok güzel takip uygulamaları mevcut, ucuz telefona ucuz internet hattı alıp, aküye sürekli şarj bağlama gibi bir durum olabilirse bu da yerli çözüm olabilir.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
geçen bir yerde gördüm adam altıgen şeklinde korkuluk demirleri gibi oluyor oval şekilli işte ondan yapmış hırsız için onun kilidini kırıp da motoru almak bayağı zahmetli olur diye düşünüyorum alttaki şekil gibi yapılsa üstü de kapalı ama dışarıdan görünüyor kısaca mini garaj gibi bir şey yapabilirsiniz
..__
/......\
\ __ /
Bu veya buna benzer urun kullanan var mi?
Bende motoruma bundan alip takmak istiyorum ama ne kadar etkili acaba?Biri etkili diyor biri gosterdigi konumun alakasi yok diyor.
http://www.ebay.com/itm/181586190630?_trksid=p2060778.m1438.l2648&ssPageNa me=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Ebay dan alınan gps leri kendin takip ediyorsun ama iş bankasının otomobiller için böyle bir hizmeti var oto kiralamacıların hepsi bu sistemi kullanamakta çalınma gibi bir durum olduğunda aracı kitleyebiliyorlar bile ama motorlar için aynı durum geçerli midir bunu tam olarak bilmiyorum bence bir araştırın iş bankasının sitesine göz atmanızda fayda var..Hatta iş bankasının vodafonla bu araç takip cihazı kampanyası vardı bir ara iş bankasından taşıt kredisi alana vodafona araç takip cihazını bedava veriyordu.Vodafonun sitesine de bakabilirsiniz.Ama cihazı almakla bitmiyor bu tür büyük şirketlerle bu işe girdiğinizde takibini felan onlar yaptığı için aylık ücret talep ediyorlar genelde ticari işletmeler bu sistemi kullanıyor belki özel araçlar ve motosikletler için farklı çeşit ve fiyat politikasıylada uygulayabilirler.
Kardeşim hiç öyle bi saçmalık yapıp paranı boşa harcama çalan adam onu zaten görüyor aküden bi kısa devre yapıyor etkisiz hale geliyor gps sistemi. alarmlı disk kilitleri var kendimde kullanıyorum işe yarıyor bizzat gördüm örneğini.
valla servis garantiyi falan iptal etmedi benim 3 motordada var yeni aldığımızada takılcak bu hafta tanesine aylık 35 tl ödüyorum. kapalı garajda duruyorlar fakat burası türkiye hırsıza işlemez kapalı garaj kilit vs.
Ben bunu Bulgaristan`da kullanacagim.Orada boyle bi sikinti yok.Ama merak ettigim acaba gercekten calisiyor mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Bu linkteki urun gercekten cok kucuk.kuyruk spoilerlerin ic tarafina yapistiririm kimse gormez.Calan adam aninda kisa devre yapmak aklina da gelmez vakti de olmaz.Zaten maksat calindiktan itibaren birkac saat icinde bulabilmek.
RIDE or DIE
arkadaşlar birde şöyle bi çözüm yolu var; motorunuza kaliteli alarmlı disk kilidi takın, iki tane de çelik veya krom zincir takdirın, park ettikden sonra motoru 3. veya 2. vitesde bırakın.Hırsız bu kilitleri açsa bile 3. vitesde motor zaten fırlayacaktır..En azından zaman kazandırır size e o zamanda siz duyunca paldır küldür sesleri kaçacakdır..
size http://www.mobiliz.com.tr firmasını da tavsiye ederim, araç takip sistemi dendiğinde akla ilk burası gelir.
Araç takip sistemi geliştiren ve satan bir çok firma var. Arvento ve DevTakip bildiğim iyi şirketler.
Araçları için takip sistemi kullanmak isteyenler, OfisPaneli'nden destek alabilir. Ücretsiz online teklif isteğinizden sonra 30 dakika içerisinde sizin için araç takip şirketlerinden fiyatlar (bireysel başvurulara göre çok daha uygun) alınıyor, 30 dakika içerisinde sizinle paylaşılıyor. OfisPaneli araç takip sistemi sayfasından detaylı bilgi ve ücretsiz teklif alabilirsiniz arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)