öncelikle selamlar arkadaşlar.
mondial 100ukh marka motor aldım modifiye yaptırmak istiyorum yardımcı olurmusunuz ? ve muayene esnasında sorun çıkarırmı aksesuarlar ?
öncelikle selamlar arkadaşlar.
mondial 100ukh marka motor aldım modifiye yaptırmak istiyorum yardımcı olurmusunuz ? ve muayene esnasında sorun çıkarırmı aksesuarlar ?
Gecermi bilmiyorum ama ufak seylerde gecerde gerisini bilmiyorum
Modifiye konusunda Elcik ve frene Sedef attır Topuz al Süspansiyonları kestir Yanak attır lastiklere Xenon 16 k taktır Pembe gösterir Sag ve sol Küçük lambalarada Kırmızı attır Güzel bi eksoz al istersen Ön camurluga Serit cektir
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
önerin için teşekkür ederim.
o motora boşa para harcama ne taktırırsan taktır 100lük cup işte
çevremde gördüğüm 100lük cup lar şekilli aksesuarlı 100lük değipte geçme istersen .
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
saçma...........
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
fena fikir değil düşüyorumda güzel olur ay yıldız stıkırı
Ben sırf bu yüzden Cub alıcam Ama korumasız asla Motor fiyakalı fakat donanımsız gezmek olmaz bunuda unutma Cokda bozma ama motoru
ilk işim mondial yazılarını sökmek sade olsun önerdiğin fikirleri fotoşhop programınla motorun üzerinde deniycem .
ayna sök
amastörleri kestir
farları kapat parkalara renkli ampul tak
eksozu çiviyle del
birde karenaja cingen tuning yazdır al sana en baba modifiyeyşn:D
Mustafa Kemal Atatürk
Onları sök zaten ama gene anlasılır mondial oldugu onuda unutma Cokda bozma motor iyi bi marka deil bir daha zor tutar ayarı Hız için de düşünme sakın Görünüş bakımından iyi olur
hıza pek meraham yoktur. benim maksadım çevremdekilere güzel aksesuarlı bir 100 lük cup göstermek .
O zman dediklerimi Yaptır
Beyaz sedef attır ama 16 k xenon taktır Pembe olur
Ha bide aklıma simdi geldi belki bulursun git arastır Jant lar var Tel jant Fakat İçinde Yazıar oluyor LS2 vs yazılar her renki var komple pasparlak jantlar Gecen ben gördüm Git arastır onlardan Tak
Tas catlasa 200 tl tutar modifiyen
tel jant asla almam . alanları görüyorum hiç memnun değiller .
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
http://www.motorbisikletim.com/urunl...-ozel-jant-tk/
alacağım jantlar bunlar.
Gitmez bu Ne kadar az kol o kadar güzel motor
siparişini verdim bile 2 gün sonra gelicek jantlar .
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
bu cupların çekisi nedir sizden yav...
birde modifiye yaptırcam diyorsunuz...
modifiyeden kasıt nedir?
görende busa dolduruyorsunuz zannedecek he....
boşver reyiz uğraşmana değmez.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)