DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Kanlın Felan varmı Yada Takıstıgın Birisi Gecmiş olsun
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Beterin beteri vardır. Çalınan motorunda olabilirdi. Geçmiş olsun.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Benzin altın gibi değerli ülkemizde. Geçmiş olsun.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
geçmiş olsun çok kötü bir şey benimde çalmışlardı aynı senin ki gibi ama depoyu tamamen boşaltmamış sabah çalıştıram dedim vanayı açtım şarıl şarıl yere benzin aktı hortumu koparmış benimkini de bende şimdi motoru koyarken benzin vanasının olduğu yeri duvar tarafına denk getiryorum yanınada bisikletimi kilitliyorum en azından bir daha çalacağında uğraşması gerek özel garaj şart
10 lira için çoluğuna çocuğuna beddua etmeye değmez...
Motoru çalsaymış gelmişi geçmişi ,7 ceddinin hali ne olurdu bilmem...
Motoruna zarar verdiği için kansızın işi rast gitmesin... Allahından bulsun.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
geçmiş olsun, bazı arkadaşların da yaptığı gibi en güzeli depoda az yakıtla geceyi geçirmek galiba.
Turhal da havuzdayken para çalan bir çocuğu yakalamışlardı.Tekme tokat dövdüler aynen öyle dövmek lazım linç edicen bak bidaha yapıyolar mı
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
Sen yine ucuz atlatmışsın edirne de kırcasalih köyünün belediye otobüsünden 120 litre mazot çalmıştı çingeneler mobeseden bulmuşlardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
Usta haklısın ama onların çocuğuda büyüyünce babalarından bir farkı olmucak aynen babaları gibi olucak ama yapıcak birşey yok sonuçta o yaşamı o çocuk seçmedi.
Öyle birsey yapıcagına atlasın asagı benim gecen 650 tl degerindeki Galaxy ace telefonum calındı daha 6 taksiti var taksitlerininin 1 ini bile ödeyemeden gitti
Böyle işin ben bide Milyarlık motoru parcalıcak Basına gelmemiş de konusuyorsun ben calısayım didineyim Adam yesin hos bide adam bulunmasın
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Arkadaşlar güzel diyorsunuzda benim ne suçum var asgari ücretle geçinen biriyim öğrencilikten yeni çıktım bu sıcakta motoru sanayiye kadar iticem 4 tane hortum paramparça bunlar için masraf yapıcam tekrar benzin alıcam bunlar hep para ve emek bana yazık değilmi benim ne suçum var ben nasıl bu adamın gelmişine geçmişine çoluğuna çocuğuna sövmiyeyim?
geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
cezaevinde askerken benzin çalma suçundan gelenler oluyordu arada. genelde 15-16 yaşında çocuklar oluyor.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
işin kötüsü bu adam seni bellediyse takacağın yeni hortumada alacağın yeni benzinede salça olur giib..
hırsız hırsızdır. önlem almadığın sürece aynı yerde, belki de aynı kişiler tarafından motorun zarar görmeye devam edecek. bence ya bir otoparkla anlaş, ya da tanıdığın herhangi bahçeli evi olan bir kişinin evine bırak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)