arkadaslar öncelikle merhabalar.yeni bir motorsiklet almayı dusunuyorum daha önceden pek fazla motorsiklet deneyimim olmadı arada sırada arkadaslarımın ısrarıyla sürdüm okadar.100 cc motor alıcagım sizce yeni baslamak için uygunmudur ?
arkadaslar öncelikle merhabalar.yeni bir motorsiklet almayı dusunuyorum daha önceden pek fazla motorsiklet deneyimim olmadı arada sırada arkadaslarımın ısrarıyla sürdüm okadar.100 cc motor alıcagım sizce yeni baslamak için uygunmudur ?
merhaba dostum bize biraz kendinden bahset mesela yaşın nerede oturduğun kaç kilo olduğun boyun vs seni tanımadan birşey diyemez kimse sonuçta 110 kiloysan taşımayacaktır önce seni tanımamız lazım araç elbet önerilir
Kardesim cinliye bulasma titresimi cok olur genelde tamam ucuzdur ama tatmin etmez
100 cc deilde 110 crypton Al 3.200 olmus
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
alicabbar 16 yasındayım 65 kiloyum 183 cm boy var
16 yaşındaysan senin için uygun olanı elektrikli bisiklettir.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
bu devirde elektrikli bisikleti 12 yasındaki kardeşim kullanmıyor benmı kullanayım
Bence tam yeni başlayanlar için 100 cup güzel ben ilk motor kullanma deneyimimi 100 cupla başladım ve halen onlayım . bisiklet gibi zamanla alıştıkça onun her bir şeyini çözersin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)